Beauty | Red Cherry Eyelashes #43

eyelashes-red-cherry-#43

Nepwimpers oplakken, ik had het nog nooit gedaan. Ik had ze ook nog nooit gehad, dus ik wilde het altijd al eens proberen. Na wat reviews gelezen te hebben koos ik voor de Red Cherry Eyelashes en vandaag review ik deze voor jullie. Lees je mee?

eyelashes-red-cherry-#43

Het volgende zegt Lashaddict over de wimpers, dit maakte me enthousiast en ik besloot ze te kopen. ”De Red Cherry wimpers #43 zijn ontzettend populair! Het zijn volle nepwimpers die taps toelopen, waardoor de buitenste wimperhaartjes langer zijn dan de binnenste. De bekende Red Cherry Lashes zijn ontworpen om de natuurlijke vorm van de ogen te accentueren. Ze zijn zeer geliefd bij vele make-up artists en celebrities. De Red Cherry wimpers #43 zijn eenvoudig aan te brengen en bij zorgvuldig gebruik, meerdere keren te gebruiken.”

eyelashes-red-cherry-#43

Ik had wel eens wimperextensions gehad omdat ik het dan makkelijk vond in de zomer, dan hoef je gewoon simpelweg je mascara niet te doen en dan loopt het dus ook niet uit; echt heerlijk als je een dagje naar het strand gaat of een dagje gaat zwemmen. Maar ik had nog nooit echt nepwimpers geprobeerd en dus ook nog nooit opgeplakt.

eyelashes-red-cherry-#43

Heel eerlijk gezegd vond ik het eerst nog best wel moeilijk om deze nepwimpers aan te brengen, het is zo anders dan dat je gewoon even een mascara op doet. Het is belangrijk bij nepwimpers dat je weet hoeveel lijm je erop doet, het moet niet teveel zijn maar ook niet te weinig. Daarna is het belangrijk dat je ervoor zorgt dat de nepwimpers nauw aansluiten op de wimperlijn van je echte wimpers; pfoe dit was nog best wel een opgave eerlijk gezegd.

eyelashes-red-cherry-#43

Maar toen ik ze erop had, zaten ze wel echt heel erg mooi. Erg natuurlijk, want deze Red Cherry Eyelashes zijn van 100% menselijk haar en zijn ook nog eens zwart, dus het is net alsof je mega lange wimpers hebt van jezelf met een beetje mascara erop.

eyelashes-red-cherry-#43
Zonder Red Cherry Eyelashes

eyelashes-red-cherry-#43
Met Red Cherry Eyelashes

Ik kocht dit pakketje op een webshop, want ik had gelezen dat ze moeilijk te verkrijgen zijn in winkels. Ik kocht de lijm en de eyelashes bij de webshop Lashaddict voor € 14,85 inclusief lijm en verzendkosten.

IMG_5971
Oeps, een beetje lijm is zichtbaar, maar niet in het echt. Dus let daar maar niet op..

Mijn conclusie is dat met deze wimpers niks mis is, ze zijn echt prachtig en blijven lang zitten. Ook kun je ze meerdere keren gebruiken en blijven ze ook na meerdere keren gebruik mooi. Maar of ik weer zoiets snel zou kopen? Nee.. ik ga toch liever voor de iets wat natuurlijkere look en dus gewoon voor mijn eigen wimpers. Als ik mijn eigen wimpers een krul geef ben ik hier ook gewoon tevreden mee.

Dragen jullie wel eens nepwimpers?

Liefs Kimberley

24 Reacties

 1. 14 maart 2016 / 06:13

  Wauw ze zijn mooi maar voor mij denk ik wel echt te lang. Ik hou van nepwimpers, maar wel de redelijk natuurlijke look. De lijm van DUO is perfect he!

 2. 14 maart 2016 / 06:42

  Ik gebruik eigenlijk nooit nepwimpers omdat ik al van mezelf lange wimpers heb. Maar deze zijn wel mooi!

 3. 14 maart 2016 / 07:50

  Ik vind ze best wel mooi! Je kan ook gewoon veel natuurlijkere nepwimpers nemen, er bestaat zo veel variatie! Ze zitten wel heel recht erop vind ik, netjes 😀

 4. 14 maart 2016 / 08:11

  Voor mij vind ik ze iets te heftig en te lang, maar fijn dat ze bij jou goed bevallen!

 5. 14 maart 2016 / 09:41

  Ze zitten er mooi recht op kim! Dat is soms nog best lastig omdat voor elkaar te krijgen haha! X

 6. 14 maart 2016 / 09:56

  Wow wat zijn deze mooi! Ik heb wel eens nepwimpers op gehad, maar nog nooit zelf aangebracht. Ik wil het toch ook eens gaan proberen. Erg mooi!

 7. 14 maart 2016 / 10:30

  Ik heb eigenlijk nog nooit nepwimpers geprobeerd! Woeps! Ik wil heel graag de wimpers van Mascha uitproberen. Het liefst zou ik ook iedere dag mooie lange wimpers hebben :-)

 8. 14 maart 2016 / 13:09

  Wauw ze zijn wel lang! ik gebruik nooit nep wimpers.

 9. 14 maart 2016 / 18:28

  Ik vind het echt heel mooi, ik zelf heb het nog nooit geprobeerd.
  Maar wie weet ooit dat ik het eens zal proberen.

 10. 14 maart 2016 / 20:04

  Mooie wimpers zeg, maar wauw ze zijn inderdaad vrij heftig! Ik heb ook van die wimpers van Ardell die ik er minder vaak bij pak omdat ze zo heftig zijn.

 11. 14 maart 2016 / 20:16

  Mooie wimpers, ik heb het zelf ook nog nooit geprobeerd voor nep wimpers aan te brengen :)
  X

 12. 14 maart 2016 / 20:29

  Voor een feestje zou ik deze erg tof vinden maar voor dagelijks net iets te veel van het goede.
  Ik zou best nog wel eens extensions willen, lijkt me zo makkelijk.

 13. 14 maart 2016 / 21:02

  Wat een mooie wimpers! Denk dat ze zeker voor een feest of een avondje stappen echt perfect zijn!

 14. 14 maart 2016 / 21:04

  Ik heb ook nog nooit nepwimpers opgehad! Lijkt me zo vreemd om ineens op te hebben, haha! Je hebt ze in ieder geval heel mooi opgeplakt Kim! En ze staan je prachtig.

 15. 14 maart 2016 / 21:54

  ze zijn best oké maar ze zien er best nep uit wat ik zelf jammer vind! ik houd meer van natuurlijk!

 16. 15 maart 2016 / 05:32

  Wauw, mooie lange wimpers krijg je er van! Perfect voor een feestje waarbij je ogen net wat meer mogen opvallen!

 17. 17 maart 2016 / 09:54

  Wow wat een lengte! Haha ja daar had ik de eerste paar keren (soms nog…) last van. Je hebt ook zwarte lijm, nou dan zitten mijn ogen helemaal onder :p

 18. 17 maart 2016 / 12:06

  Wel heftig inderdaad! Maar voor een feestje leuk!

  Wat hangt er een mooi sfeertje op je blog, qua kleuren!

 19. 26 maart 2016 / 21:47

  Prachtig voor bepaalde gelegenheden of voor een bepaalde look! Daarvoor vind ik ze echt heel mooi. Natuurlijk zijn ze niet, maar ach, een keertje uitpakken moet kunnen toch 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

3 + 3 =