Palmolive aanrader | 4 x verfrissende showergel

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Eigenlijk heb ik nooit dezelfde showergel, dit verschilt nogal. Maar sinds kort ben ik helemaal fan van de verfrissende showergel van Palmolive. Deze showergel kost bijna niks en is verkrijgbaar in heel veel verschillende geuren.

Afgelopen week kocht ik vier verschillende geuren die ik heb getest. Deze showergels zijn erg verzorgend en zorgen voor een geur die lang blijft hangen. Iets wat ik heel erg prettig vind, want als ik heb gedoucht vind ik het belangrijk dat deze geur een paar uur later nog te ruiken is.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De Palmolive showergels zijn in verschillende varianten verkrijgbaar en ik kocht de volgende vier:

Mild & Sensitive
Deze vind ik heel erg lekker! Een hele zachte geur, waar eigenlijk bijna niks aan is toegevoegd. Deze zorgt voor een goede verzorging voor een gevoelige huid en geeft een gehydrateerd en zacht gevoel.

Piacere Vellutante
Deze doet me echt denken aan snoepjes! Er staat een bloem voorop met kersen, maar daar heeft het ook echt wel wat van. Deze zorgt voor een zoete lucht als je onder de douche vandaan komt.

Carezza Delicata
Dit is ook weer een zoete douche melk. Deze is ook met 100% almond. Het heeft echt wel iets van een zoete bloem, alleen ik vind deze minder zoet dan de Piacere Vellutante. Het zit er echt tussenin!

Irresistibile Morbidezza
Mijn favorietje is toch echt wel de Irresistibile Morbidezza, en waarom? Deze is echt heerlijk zoet! Deze blijft ook het langst hangen en dit is de showergel die ik het liefst koop en er het snelst bij zou pakken. Dit is dus echt een aanradertje, en helemaal voor de prijs.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Deze showergels zijn verkrijgbaar bij Action voor € 1,29 per stuk.

Welke lijkt jou het lekkerst? En welke gebruik jij thuis het liefst?

Liefs Kimberley

7 Reacties

 1. 24 september 2016 / 07:11

  Ik gebruikte deze shower gels vroeger altijd, maar eigenlijk niet meer gedaan. De geuren lijken me heel lekker, dus ik ga het zeker weer eens een kans geven!

 2. 24 september 2016 / 07:32

  Oh wat een koopje zeg! Ik ga straks ook even naar de Action :) Ik vind Palmolive altijd wel erg fijn.

 3. 24 september 2016 / 07:39

  Palmolive gebruik ik eigenlijk nooit, kan het me niet herinneren in ieder geval! Ze lijken me wel erg fijn, maar voorlopig koop ik niks haha. Heb nog voor een jaar aan douchegel in huis hihi.

 4. 24 september 2016 / 07:59

  Carezza Delicata lijkt mij het fijnst! En wow, wat een prijs! Prachtige foto’s heb je weer gemaakt Kim :)

 5. 24 september 2016 / 08:54

  Ik denk dat de Mild & Sensitive dan eerder iets voor mij zou zijn. Ik gebruik momenteel Caribbean Lemon van Fa. Ik had een grote flacon in de Action gekocht voor bijna geen geld. Vind ik een heerlijke geur.

 6. 24 september 2016 / 12:13

  Ik heb ze ook gezien in de Action! Ze ruiken allemaal heerlijk <3

 7. 24 september 2016 / 16:38

  Helaas ken ik niet zo goed tegen de producten van Palmolive :(
  De geuren vind ik wel echt heerlijk, maar mijn huid droogt enorm uit..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

+ 68 = 72