Beauty | Oktober Blux Box

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En we zijn alweer een maandje verder, dat betekent dat de Blux Box deze week weer bij mij binnen kwam. Blux Box viert haar eerste verjaardag en dat betekent dat deze box van Oktober een Birthday Box is. Vandaag laat ik jullie zien wat er allemaal in deze box zit!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Davines OI/OIL – 50 ml – € 22,15
De OI OIL formule met roucou olie maakt je haar uitzonderlijk zacht en glanzend, voorkomt kroezen en werkt ontwarrend. Het maakt je haar niet zwaar en verkort de tijd die nodig is om het haar te drogen. Gebruik je de OI OIL als stylingsproduct? Breng dan 2-3 pompjes aan op vochtig haar en verdeel het gelijkmatig over de lengtes en punten. Daarna drogen. Gebruik je het als finishing? Breng dan circa 1-2 pompjes aan op de lengtes en punten van droog haar. Bij medium of dik haar, start met 1-2 pompjes en gebruik meer van het product indien nodig. Gebruik slechts 1 pompje voor dun haar.

Aan de prijs te zien moet dit bijna wel een fijn product zijn! Voor dun haar (wat ik heb) hoef je ook niet extreem veel te gebruiken en ga ik er dus vanuit dat ik lang vooruit kan met deze olie.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dr Pierre Ricaud Derma Ecolia Micellair Water – full size € 9,90
Het Micellair Water van Dr Pierre is meer dan een eenvoudige lotion. Deze nieuwe 2-in-1 reiniging combineert een reinigende werking en een zuiverende werking van de micellen. Perfect voor een gevoelige huid. Gebruik dit micellair water met een katoenen watje om make-up te verwijderen en het gezicht en de ogen te reinigen. De Pierre Ricaud heeft al 30 jaar cosmetische ervaring! Met de code BLUXBOX2016 krijg je €10 korting bij een aankoop vanaf €30. Voor meer informatie zie; www.ricaud.com. Geldig t/m 31-12-2016.

Dr Pierre is een merk waar ik al meerdere keren producten van heb getest. Elke keer ben ik weer tevreden en over dit product ook. Ik vind micellair water echt een fijn product om je make-up mee te verwijderen. Deze doet het dan ook erg goed! Deze ga ik in het vervolg gebruiken naast mijn reinigingsmelk.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Shiseido Bio-Performance Advanced Super Restoring Cream 7 ml – full size 50 ml € 122,00
De Shiseido Bio-Peformance Advanced Super Restoring Cream is een multifunctioneel product. De rijke, voedende crème gaat de strijd aan met rimpels en het verlies van elasticiteit. De revolutionaire BIO-Restoring complex Technologie maakt de huid glas en zacht èn zorgt tevens voor een egale huidstint. Het resultaat? Een vermindering van rimpels en lijntjes en een verstevigende huid!

Voor al mijn rimpels haha, nu ben ik 22 en mag ik hopen dat ik toch nog niet heel veel rimpels heb om deze crème te moeten gebruiken. Ik ga hem zeker wel een aantal keer testen, maar ik denk dat ik toch liever mijn eigen crème gebruik die wel bij mijn huidtype past. Wanneer een product niet bij mijn past maak ik mijn vriendinnen of mijn moeder altijd heel erg blij. Ik denk dat mijn moeder hier heel blij mee zal zijn!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Starlooks Cream Eye Shadow – full size € 10,75
Je ogen worden ware blikvangers met deze Cream Eye Shadow van Starlooks. De soepele textuur is gemakkelijk te verdelen, heeft een hoge pigmentatie, droogt snel en blijft tot wel 12 uur lang zitten. En nog een pluspunt: de Eye Shadow gaat niet in de plooitjes zitten! In jouw box zit de kleur Rose Gold of Champagne. Gebruiksadvies: Breng het product aan over een gewone oogschaduw of oogprimer voor het beste resultaat.

In elke box zat een andere kleur, dan is het natuurlijk altijd afwachten welke kleur je krijgt. Ik kreeg een champagne kleur, ik vind het wel een leuk kleurtje! Of ik hem snel op zou doen weet ik niet, maar met Kerst of iets dergelijks is dit zeker een leuk kleurtje.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

MUDMASKY Facial Detox Purifying Recovery Mask 20 ml – full size 60 ml € 69,00
Maak kennis met het razendsnel groeiende Nederlandse merk MUDMASKY. De Facial Detox Purifying Recovery Mask bestaat uit 100% natuurlijke ingrediënten en is het enige pH-gebalanceerde masker op de markt. Het masker herstelt en voedt de huid door gebruik te maken van 3 soorten klei, namelijk; Moroccan Clay, Wyoming Clay en French Sea Clay. Daarnaast reinigt MUDMASKY de poriën voor een natuurlijk stralende huid. Blux Box geeft een couponcode weg van 20% korting, welke je kan invullen op de website www.mudmasky.com. De code is BLUXBOX20 en is geldig t/m 31-12-2016.

Leuk om een nieuw product uit te mogen testen van een merk wat ik nog niet ken. Af en toe een masker is ook niet verkeerd en de beschrijving klinkt ook goed. Maar even testen, leuk dat er ook een code bij zit!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Verder zitten er nog wat wat kleine extraatjes in de box: OGX Thick & Full Biotin & Collagen shampoo & conditioner van 7.4 ml, 2 wattenschijfjes van Demak’up Expert, een Zarqa Hydra Face Cream van 5 ml, een Ariane Inden waardecheque voor een make-up workshop.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De inhoud vind ik best wel leuk! De producten zijn niet allemaal bestemd voor mij, maar ik weet zeker dat ik anderen hier heel blij mee kan maken. Wat vinden jullie van de inhoud?

Liefs Kimberley

14 Reacties

 1. 4 november 2016 / 05:36

  Wat een leuke box er zitten mooie producten tussen

 2. 4 november 2016 / 05:37

  Ik vind deze box altijd een leuke inhoud hebben en nu ook weer. Natuurlijk zijn er producten waar je wat meer of juist iets minder blij mee bent, maar je hebt weer wat mooie producten om te gaan proberen!

 3. 4 november 2016 / 06:18

  Mooie inhoud! Mij lijkt vooral het masker heel fijn!

 4. 4 november 2016 / 07:46

  Ik vind het een hele leuke inhoud! Ben benieuwd naar de haarolie, die lijkt mij heel fijn <3
  Liefs,
  Evelien

 5. 4 november 2016 / 08:22

  Het masker lijkt me wel fijn maar verder spreekt de inhoud mij niet heel erg aan.

 6. 4 november 2016 / 14:55

  Oh ik wist niet dat er in elke box een andere kleur oogschaduw zat! Ik heb ook champagne, super blij. Ik moest wel even lachen over de rimpels met Shiseido :) Blijft lastig om de juiste verzorginsproduct te vinden dat bij (bijna) iedereen past.

 7. 4 november 2016 / 17:58

  Voor mij is het dit keer weer 50 – 50. Er zitten leuke producten in maar niet van wow daar kan ik echt iets mee

 8. 4 november 2016 / 19:31

  Ik vind het telkens een heel mooie box om te zien. Misschien toch eens een keertje proberen.

 9. 4 november 2016 / 19:43

  Wauw wat een mooie inhoud heeft deze box. Zelf heb ik die creme van shiseido ook, maar kan ik zo slecht tegen. Krijg echt instant puistjes haha.

 10. 5 november 2016 / 13:12

  Wat een leuke inhoud deze maand. Mooie, luxe merken ook!

 11. 6 november 2016 / 23:41

  Dat gaat goed komen met de kerst…….nu nog een man …prachtige luxe box!!
  Één rimpeltje maakt nog geen verschil maar een fronshoofd zeker wel..

 12. 8 november 2016 / 20:54

  Die Teckel….zo sneu
  heb net mijn Jack Russel verloren dus begrijp je heel goed.
  Raad eens wat ik gekregen heb van mijn kinderen: een ruwharige teckel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

1 + = 11