Beauty | Mijn parfum stash

parfumstash-kimmetjekims

Parfums, bodymists en deodorant; ik heb altijd wel iets bij me als ik ergens naar toe ga. Daar hoort natuurlijk ook een goede voorraad bij en die heb ik zeker. Ik heb zoveel dat ik maar de lekkerste geuren eruit heb geplukt. Ik ben dol op zoete luchtjes die lang blijven hangen. Soms heb ik wel het gevoel dat ik teveel luchtjes heb, herken je dat?! Parfums als Lady Million en Hugo Boss die heerlijk zijn laat ik staan, omdat ik andere geurtjes net iets liever draag. Vandaag laat ik jullie mijn lievelingsluchtjes zien, lees je mee?

parfumkastje-ikea

Toen ik een nieuwe kamer kreeg, kreeg ik een apart kastje voor mijn parfums. Ik krijg meestal als ik ergens voor slaag of jarig ben er wel een nieuwe parfum bij, dus dit kastje komt dan ook zeker goed van pas. Bovendien is het ook een mooie toevoeging aan mijn kamer, zo’n kastje met allemaal luxe flesjes maakt je kamer nog mooier!

parfum-stash-kimmetjekims

Ben je gek op zoete geurtjes? Kijk dan vooral even mee, want dan past deze stash helemaal bij jou!

cacharel-amor-amor-parfum

Cacharel – Amor Amor
Dit is een geurtje die ik al meerdere keren heb gekregen omdat ik hem zo heerlijk vind. In verschillende soorten flacons heb ik deze geur wel gehad. De bloemetjes geven al aan hoe deze parfum ruikt; naar frisse bloemetjes!

versace-bright-crystal

Versace – Bright Crystal
Mijn lieveling! Deze kreeg ik ooit voor mijn verjaardag en heb ik daarna al vier keer opnieuw aangeschaft, ik ben ontzettend fan van de geurtjes van Versace. Een zoete, maar niet overdreven geur die behoorlijk lang blijft hangen. Ik breng deze meestal tegelijk aan met de bodylotion die ik hiervan heb, dat zorgt ervoor dat de parfum nog beter tot z’n recht komt.

victorias-secret-bodymist

Victoria’s Secret – Victoria
Dit is een flagrance mist, die ik kocht nadat ik de Eau so Sexy had gekocht. Ik heb de 250 ml variant, omdat je hier lekker lang mee kunt. Deze heb ik nog niet zo lang en kocht ik samen met mijn Sheer Love van Victoria’s Secret.

Victoria’s Secret – Eau so Sexy
Deze kreeg ik cadeau toen mijn moeder van Schiphol af kwam, zo leuk zulke cadeautjes! Dit is ook een flagrance mist, waar je echt super lang mee doet. Victoria’s Secret heeft bijna alleen maar zoete luchtjes en dit is zo’n fijne lucht.

scarlett-pafrum

Cacharel – Scarlett
Dit is een geurtje die ik al heel lang heb staan, zo af en toe pak ik deze weer uit de kast. Deze mocht zeker niet missen nadat ik al een luchtje van Cacharel eerder had gehad. Deze uitvoering van Cacharel Scarlett is net zoals de Amor Amor in verschillende flacons verkrijgbaar. Ik hou van deze; je doet super lang met deze 80 ml parfum.

bruno-banani

Bruno Banani –
Een van mijn eerste luchtjes toen ik een puber was. Ik was altijd dol op de luchtjes van Bruno Banani, iedereen had ze vroeger en ik heb ook heel vaak deze varianten opnieuw gekocht, hetzelfde geldt voor de paarse variant. Bruno Banani zijn heerlijk luchtjes, ik vind persoonlijk de donker roze iets lekkerder dan de licht roze deze is iets minder sterk en blijft bij mij net wat langer hangen.

radiance-britney-spears

Britney Spears – Radiance
Dit is toch wel de meest minst zoete geur uit mijn stash die ik vandaag met jullie deel. Deze parfum heeft best een sterke lucht, als ik deze op heb dan zegt mijn moeder ook altijd; welk luchtje heb je op Kim, ik ruik het heel erg. Maar dat vind ik best prettig, als een geurtje wel geroken wordt. Het moet niet te overdreven; maar het mag best geroken worden toch?

sheerlove-victoriassecret

Victoria’s Secret – Sheer Love
Om mijn stash goed af te sluiten; dit handige flesje die je zo overal mee naar toe neemt. Bovendien ruikt deze ook nog eens hetzelfde als de heerlijke bodymist variant. En mmmmm, zo mierzoet! Net zoals de rest van mijn Victoria’s Secret luchtjes.

Zijn jullie ook altijd zo gek op de pakketjes? Een bodylotion van de parfum mét de parfum? Ik wel! Ik doe dan altijd eerst de bodylotion op en dan de parfum eroverheen. Dan blijft de lucht nog veel langer hangen, heerlijk!

Welke parfum is jullie favoriet?

Liefs Kimberley

17 Reacties

 1. 26 januari 2016 / 07:00

  Wat een mooie parfums. Jammer dat we ze niet kunnen ruiken, hoop dat ze daar ooit nog eens een uitvinding op vinden!
  XOXO esmee

 2. 26 januari 2016 / 07:11

  Wat een heerlijke stash heb je! Je merkt wel echt dat je van roze houdt. Echt zo mooi! Ik ben echt super benieuwd naar dat luchtje van Versace. Zelf zweet ik echt bij La Vie Est Belle.

 3. 26 januari 2016 / 07:21

  Victoria’s Secreeeeeet!! <3 mooie stash heb je mop!

 4. 26 januari 2016 / 07:57

  Oehlala, wat heb je een heerlijke collectie Kimberley. Zo te zien veel zachte en zoete geuren. Vind je kaste speciaal voor je parfum collectie ook te pretty <3

 5. 26 januari 2016 / 09:27

  Enorm leuk kastje waar je je parfums in hebt staan! En wat een heeerlijke geurtjes, naar de twee Victoria’s Secret geurtjes ben ik wel benieuwd.

 6. 26 januari 2016 / 10:08

  Wat een mooie stash! Die van Bruno Banani heb ik ook gehad, die is heerlijk <3

 7. 26 januari 2016 / 13:30

  Wat een heerlijke parfums. Ik heb sheer love van VS ook en ik vind hem geweldig!

 8. 26 januari 2016 / 16:10

  Leuk om dit te zien! Ik vind vooral Cacharel – Scarlett heerlijk en die flacon is ook zo mooi he. Ik ben gek op parfum!

  • 27 januari 2016 / 08:37

   Het kastje is van de Ikea, ik heb geen idee of ze hem nog hebben! Ik heb hem al een tijdje, maar ik ben er zo blij mee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

+ 63 = 69