Beauty | Mijn favoriete reinigingsproducten

reinigingsproducten-make-up-kimmetjekims
Make-uppen is hartstikke leuk, maar ‘s avonds voor het slapen gaan moet het er ook weer af. Iets wat ik altijd een minder leuk klusje vind, maar het moet toch gebeuren. Zelf vind ik het ook belangrijk dat het goed gebeurd. Ik heb altijd al veel reinigingsproducten getest en gebruikt, maar vandaag laat ik graag jullie mijn favorieten zien. Kijk je mee?

reinigingsproducten-make-up-kimmetjekims

Refreshingpads – Clearasil
Vroeger had ik wel eens puistjes (gelukkig nooit veel) maar toen gebruikte ik wel eens Clearasil. Al snel merkte ik dat mijn puistjes hierdoor wel verdwenen maar mijn huid er ongelofelijk droog van werd. Het leek hierdoor een beetje uitgedroogd. Nog niet zo lang geleden liep ik tegen de refreshing pads aan van Clearasil en die moest ik natuurlijk even testen. Deze pads geven je huid een enorm fris gevoel en hiervan gaat je huidje ook nog eens super lekker ruiken. Het bevat vitamine B3 en er zit een fruitmix geur van cranberry en framboos aan; heerlijk! Deze pads zijn verkrijgbaar bij verschillende drogisterijen. Ik kocht deze bij de Action.

reinigingsproducten-make-up-kimmetjekims

Micellairwater – Garnier
Wie heeft er tegenwoordig nou geen micellairwater in haar kastje staan? Het is tegenwoordig helemaal een hype, en ik doe er aan mee. Ik vind dit erg prettig om te gebruiken. Meestal doe ik mijn ogen met reinigingsmelk omdat dat net wat beter wil, maar de rest van de make-up haal ik er zeker af met het micellairwater. Deze van Garnier heb ik eigenlijk altijd, deze bevalt mij goed. Wat zo fijn is dat je deze niet hoeft af te spoelen en er verder ook geen parfums aan toegevoegd zijn; het is dus ideaal voor een gevoelige huid. Micellairwater is verkrijgbaar bij verschillende drogisterijen. Ik koop deze altijd bij de Kruidvat.

reinigingsproducten-make-up-kimmetjekims

Reinigingsmelk – Kruidvat
Deze reinigingsmelk is echt mijn favoriet. Ik heb al veel verschillende geprobeerd maar deze van de Kruidvat is het voor mij helemaal. Ook deze is weer geschikt voor de gevoelige huid en prikt totaal niet, ook niet wanneer ik mijn oog make-up hiermee eraf haal. Verder zorgt deze melk voor een milde reiniging, hamamelis en pro-vitamine B5 en amandelolie. Deze reinigingsmelk is verkrijgbaar bij de Kruidvat.

reinigingsproducten-make-up-kimmetjekims

Sensational Soft Cleanser – Rituals
Hier heb ik voor jullie al eerder een review over geschreven. Dit is een totaal ander reinigingsproduct dan wat ik gewend ben. Deze doe spoel je af, waar ik eerst nooit zo enthousiast over was. Tot dat ik deze gebruikte; even heerlijk inmasseren, afspoelen en tada! Ik stond versteld van het resultaat. Telkens als ik dit product weer heb gebruikt voelt het weer super schoon aan en ook nog eens heel erg zacht. De volledige review is hier te vinden. Deze soft cleanser is verkrijgbaar bij Rituals.

Ik vind het heel lastig om te zeggen welke nou echt mijn favoriet is. Ik gebruik ook graag de melk in combinatie met het micellairwater. De pads geven een heel verfrist gevoel en daarom is het gewoon erg prettig om deze als laatst te gebruiken om echt een fris gevoel te creëren. Het product van Rituals gebruik ik meestal voor het douchen en laat het dan even inwerken waarna ik het daarna masseer en het er weer af was. Het zijn dus eigenlijk totaal verschillende producten maar ze geven alle vier een schoon en fris gevoel aan mijn huid.

reinigingsproducten-make-up-kimmetjekims

Welk reinigingsproduct is jullie favoriet?

Liefs Kimberley

16 Reacties

 1. 18 mei 2016 / 05:23

  Garnier micellair reinigingswater met roze dop is hier favoriet :-)!

 2. 18 mei 2016 / 06:25

  Super fijn spul! Reinigingsmelk voelt altijd zo lekker zacht 😀 vind een reinigingsborstel ook heel fijn.

 3. 18 mei 2016 / 07:02

  Zo’n reinigingsborstel wil ook aanschaffen. Je gebruikt fijne producten. Ik gebruik nu reinigings- producten van Dr. van der Hoog.

 4. 18 mei 2016 / 08:03

  Wat een fijne producten! Ik gebruik ook de Micellairwater van Garnier maar de Refreshingpads van Clearasil lijken mij ook heel fijn.

 5. 18 mei 2016 / 09:38

  Wat een leuk artikel! Laatst heb ik ook miccelair water gekocht, wat een handig spul!
  Liefs,
  Elles

 6. 18 mei 2016 / 11:09

  Micelair water gebruik ik ook graag. Zowel van Garnier als van Balea. Verder bestaat mijn gehele routine zowat uit Kiehl’s producten :) Super fijn.

 7. 18 mei 2016 / 12:03

  Ik heb alleen maar ervaring met Micellairwater – Garnier, ik zal de ander zeker onthouden.

 8. 18 mei 2016 / 14:30

  z’n reinigingsborstel is ideaal ik heb hem van het merk clarisonic en sindsdien bijna geen last meer van pukkeltjes en plekjes

 9. 18 mei 2016 / 14:59

  Wat een leuke favorieten heb je zeg. Dat product van Rituals lijkt me erg fijn!

 10. 18 mei 2016 / 15:21

  Leuk artikel Kim! Het micellairwater van Garnier gebruik ik ook. Die is zeker een favoriet geworden!

 11. 18 mei 2016 / 18:42

  Leuk artikel, ik kan ook niet meer zonder Micelliar water :)
  X

 12. 18 mei 2016 / 18:50

  Wat een fijne producten! Ik heb zelf ook flink wat getest omdat ik van sommige producten een geïrriteerde huid krijg. Ik reinig mijn gezicht met Nivea en Dr. van der Hoog producten

 13. 18 mei 2016 / 19:31

  Fijne producten gebruik je Kimberley! Ik gebruik ook graag micellair water, momenteel heb ik die van Nivea die mij erg goed voldoet. De cleanser van Rituals lijkt me heerlijk! Handig dat je het net voor het douchen gebruikt zodat je het onder de douche kan afspoelen! xx

 14. 20 mei 2016 / 10:20

  Ik ken niet alle producten, maar ze klinken stuk voor stuk erg fijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

9 + 1 =