Beauty | Mijn dagelijkse make-up

dagelijkse-make-up

Graag deel ik vandaag met jullie wat ik dagelijks draag aan make-up. Nu is dit niet helemaal waar, want ik draag natuurlijk soms in het weekend helemaal geen make-up; of ik doe met een avondje stappen mijn make-up net wat anders. Maar wat draag ik meestal? Lees je mee?

kiko-milano-blush-max-factor-foundation

Huid
Catrice Cosmetics – Allround Concleaner
Sinds een tijdje gebruik ik als basis voor oneffenheden de concleaner van Catrice. Deze palette beschikt over een roze, groene en 3 huidskleur tinten. De roze voor de zwarte kringen, de groene voor rode plekjes en de huidskleuren voor alle overige oneffenheden. Ik ben nog nooit zo ontzettend blij geweest met een concleaner resultaat. Deze werkt perfect; de verschillende kleuren zorgen er, zoals zeggen, echt wel voor dat oneffenheden minder zichtbaar worden.

Catrice Even Skin Tone & Catrice Nude Illusion – Foundation
Wanneer ik dit heb gedaan, gebruik ik vaak een van mijn foundations van Catrice. De Catrice Even Skin Tone 005 Even Ivory en de Catrice Nude Illusoin kleur 20 foundation zijn mijn favorieten. Vooral de laatste is mijn favoriet. Deze zorgt voor een matte uitstraling en blijft sowieso wel acht uren zitten.

Max Factor Facefinity Compact Foundation – Powder
Deze foundation en poeder in één zorgt voor dé perfecte dekking over mijn foundation; net alsof ze voor elkaar gemaakt zijn. De kleur 03 Natural geeft ook echt een natuurlijke uitstraling en geeft totaal geen witte of oranje gloed.

L’oreal Glambronze La Terra – Bronzer
Wanneer ik bijna klaar ben doe ik graag nog even een klein beetje bronzer op; niet teveel want het moet eigenlijk niet opvallen. Ik doe het alleen op voor het effect. En dan… ben ik bijna klaar met mijn huid. Maar natuurlijk moet er nog wel een mooie blush over de bronzer heen.

Kiko Milano Moon Dust Face Powder – Blusher
Deze 01 Mysterious Pink is echt mijn pareltje. Wanneer ik deze aanbreng word ik telkens weer vrolijk; wat een mooi effect geeft deze blusher toch. Ik hoef niet eens veel aan te brengen en het effect is er al. Het effect is ook blijvend, wat ook niet onbelangrijk is.

chanel-le-volume-mascara

Ogen
Essence Eyebrow Designer – Wenkbrauw Potlood
Zodra ik bij mijn ogen ben aangekomen doe ik meestal eerst mijn wenkbrauwen. Hier gebruik ik de Essence Eyebrow Designer kleur brown 02 voor, wanneer ik deze niet te dik aanzet op mijn wenkbrauwen is dit een prima kleurtje bij mijn blonde haren.

Rimmel Exaggerate – Eyeliner
Daarna ga ik altijd verder met mijn eyeliner, ik heb een (100%, jaja) zwarte eyeliner van Rimmel en vind dit een ontzettend fijn potje. De kwast waarmee de eyeliner wordt aangebracht zorgt mede voor een strakke lijn. Bij mijn dagelijkse make-up look draag ik vaak geen oogschaduw, als ik die wel gebruik is het een licht kleurtje die niet te opvallend is.

Chanel Le Volume Ultra-Noir De Chanel – Mascara
Net zoals de blusher van Kiko is dit ook één van mijn favoriete producten. Ik heb nog nooit zo’n goede mascara gehad. De prijs ligt dan wel wat hoger, maar als je ziet wat de mascara met je wimpers doet, ben je die prijs al lang weer vergeten. De kleur die ik heb is 90, de mascara is zoals aangegeven extra zwart en zorgt voor een extra volume. Ik heb gekozen voor de versie die niet waterproof is, ik vind waterproof mascara’s meestal minder fijn.

mac-cosmetics-eos-lipbalm

Mond
Eos Strawberry Sorbet – Lipbalm
Ik moet zeggen dat ik niet altijd iets op mijn lippen draag. Meestal heb ik wel een lippenbalm bij mij die mijn lippen goed verzorgt (want ja, ik heb super last van droge lippen in de winter). Dan gebruik ik vaak mijn lipbalm van Eos, gewoon makkelijk om mee te nemen en het zorgt er zeker voor dat mijn lippen weer herstellen.

Mac Lipstick – Lipstick
Nu draag ik deze niet altijd, maar als ik in een bepaalde mood ben doe ik wel mijn lipstick op. Ik heb eigenlijk alleen maar mooie en goede lipsticks van Mac, daarom draag ik deze dan ook. Runway Hit is momenteel mijn favoriet en deze draag ik dan ook het liefst de laatste tijd.

kiko-milano-catrice-foundation

Welk make-up merk is jullie favoriet?

Liefs Kimberley

   Verstuur artikel als PDF   

17 Reacties

 1. 4 februari 2016 / 06:45

  Mooie producten gebruik je! Vind de blush van Kiko er echt prachtig uitzien! Naar de Chanel mascara ben ik heel erg benieuwd.

 2. 4 februari 2016 / 08:02

  Ik ben nog steeds jaloers op iedereen die de limited edition Kiko blush heeft! Dus ja ben ook jaloers op jou! Ik ben trouwens echt gek op mijn Eos lip balm in Strawberry Sorbet! Ik gebruik hem elke dag!

 3. 4 februari 2016 / 08:13

  Wat een hoop mooie en fijne producten Kimberley! Vooral de blush va Kiko vind ik een pareltje! De mascara van Chanel is ook top, die wil ik ook snel weer eens aanschaffen!

 4. 4 februari 2016 / 09:11

  Leuk om te zien, echt prachtige producten! Vooral de blush ziet er super mooi uit <3

 5. 4 februari 2016 / 10:25

  Je gebruikt hele leuke make-up producten. Die blush van Kiko is een plaatje he!

 6. 4 februari 2016 / 10:44

  Ah ben zo benieuwd naar de mascara van chanel! En die kiko blush: so pretty!

 7. 4 februari 2016 / 11:09

  De concealer van Catrice gebruik ik zelf ook, echt een topper! Mooie producten gebruik je, fijne mix tussen budget en high-end. De blush is echt een plaatje!

 8. 4 februari 2016 / 11:17

  Je hebt zo mooie items! Die blus is zooo mooi, nog steeds spijt dat ik die misgelopen ben.

 9. 4 februari 2016 / 13:51

  Wat een mooie en fijne producten gebruik je! De Catrice foundation is zeker ook een van mijn favoriet, erg fijn is die!

 10. 4 februari 2016 / 14:25

  Mooie producten, ik vind die KIKO blush echt prachtig <3 Draag jij helemaal geen oogschaduw trouwens, die heb ik 'gemist' in het rijtje hhihi.

  • 4 februari 2016 / 14:35

   Ja, mooi is ie he?! Haha nee, eigenlijk nooit een opvallende kleur. Als ik het draag is het een basiskleurtje, maar verder niet vaak. Met uitgaan of een feestje draag ik het natuurlijk wel!

 11. 4 februari 2016 / 15:56

  alleen al naar de producten te kijken zijn ze al prachtig! <3

 12. 9 februari 2016 / 16:59

  Leuk om te zien! Wat een mooie foto’s heb je er trouwens bij gemaakt :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

− 1 = 1