Beauty | Meeki nagellak

meeki-nagellak

Nagellak, ik ben er gek op! Ik heb er eigenlijk heel veel staan van diverse merken, maar van Meeki had ik er nog geen. Altijd leuk om weer een nieuw merk te mogen testen, en vandaag vertel ik jullie graag meer over dit merk. Maar dat niet alleen, ook komt er een nieuwe herfstcollectie aan die jullie niet mogen missen.

meeki-nagellak

Meeki was voor mij eerst nog een onbekend merk, maar nu ik er bekend mee ben wil ik er eigenlijk steeds meer over te weten komen. Toen ik dit pakketje binnenkreeg was ik eigenlijk gelijk alweer heel erg blij. Het pakketje zag er zelf al super luxe uit, tot dat ik het pakketje opende.. Zo leuk, en de kleurtjes zijn ook nog eens helemaal mijn ding! Ik mocht maar liefst twee kleurtjes ontvangen die ik ook nog eens zelf heb uitgezocht, hoe leuk is dat?!

meeki-nagellak meeki-nagellak

Ik koos voor twee kleuren die heel erg bij mij passen, maar ook kleuren die ik nog niet had. Een blauwe kleur en een iets wat oudroze kleur. De kleuren heten ‘Cream’ – de blauwe, en ‘Nude’ – de oudroze. Oude is een kleurtje die je bijna niet ziet op de foto, maar echt zo’n kleur is die je gewoon alledaags kunt dragen. Iets wat ik altijd wel fijn vind, die kan ik dus ook gewoon op mijn werk dragen, niet té heftig. Meeki vind ik nu al een leuk merk, omdat ze zich zelf onderscheiden door elke keer weer nieuwe kleuren te creëren. Deze kleuren stellen zij samen met speciale professionele stilisten.

meeki-nagellak meeki-nagellak

Tot nu toe kent Meeki alleen nagellak producten, maar in de toekomst wil dit merk zich gaan uitbreiden en een beauty lijn gaan starten. Hier ben ik echt enthousiast over, want ik ben natuurlijk heel erg benieuwd wat voor producten dit gaan worden. Wat ik ook zo leuk vind aan Meeki, is dat ze de consument mee laten denken en beslissen. Iets wat tegenwoordig erg belangrijk is, want wie wil nou niet haar eigen kleurtje uitkiezen en die dan ook daadwerkelijk op de markt komt!?

meeki-nagellak meeki-nagellak

Je kunt via meeki.com stemmen op jouw favoriete kleur. En wie weet, word jouw kleur wel gekozen en kun je die binnenkort gaan aanschaffen! Wanneer jij je stem uitbrengt, krijg je ook nog eens 10% korting op de producten van Meeki.

meeki-nagellak

Zijn jullie ook zo benieuwd geworden? De herfstcollectie wordt 21 september gelanceerd, ik kan niet wachten!

Zijn jullie al bekend met dit merk?

Liefs Kimberley

   Verstuur artikel als PDF   

16 Reacties

 1. 29 augustus 2016 / 05:24

  Oh wat leuk ik ben zelf ook dol op nagellak van allerlei merken. hoe is de dekking van deze nagellak?

 2. 29 augustus 2016 / 05:39

  Wat een snoepige kleurtjes zeg! Echt heel erg mooi Past echt bij jou!
  Liefs,
  Elles

 3. 29 augustus 2016 / 05:52

  Ik vind ‘Nude’ wel heel mooi! Echt zo’n ‘lief’ kleurtje is het. Vind de potjes waar de nagellak in zit ook heel erg leuk trouwens. Is weer eens wat anders!

 4. 29 augustus 2016 / 06:49

  Ik was ook nog niet bekend met dit merk. De flesjes zien er luxueus uit en vooral de blauwe kleur spreekt mij aan.

 5. 29 augustus 2016 / 07:43

  Dat ziet er heel luxe uit! Lijkt me een mooi merk. :)

 6. 29 augustus 2016 / 08:05

  Wat een leuke zomerse kleurtjes, love it!
  Vind de foto’s ook heel erg leuk <3
  Liefs,
  Evelien

 7. 29 augustus 2016 / 08:09

  Wat een leuke kleurtjes heb je uitgekozen! Ik vind vooral de vrolijke blauwe kleur erg mooi :)

 8. 29 augustus 2016 / 08:23

  Zo gaaf dat je kan stemmen! Vind het er ook luxe uitzien. Creatief idee en mooie lakjes!

 9. 29 augustus 2016 / 09:26

  Ken dit merk nog niet maar de verpakking ziet er leuk uit. Ik ben inderdaad benieuwd naar de dekking, blijft het lang zitten? Dat vind ik altijd wel belangrijk :-) En naar de prijs van deze nagellak.

 10. 29 augustus 2016 / 09:36

  Altijd leuk nieuwe merken ontdekken. Deze kende ik namelijk nog niet! Mooie kleurtjes hoor.

 11. 29 augustus 2016 / 10:41

  Heb deze al eens hier en daar voorbij zien komen, maar zelf nog niet getest :) Mooie kleurtjes heb je gekozen. Nude is mijn favoriet.

 12. 29 augustus 2016 / 14:24

  Echt leuke kleurtjes! Vooral de blauwe :)

 13. 29 augustus 2016 / 16:14

  Wat een mooie kleurtjes! Ik ben niet zo van dat lichtblauw, maar vind die nude kleur heel mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

63 − 62 =