Beauty | MAC Fleeting Romance Blush

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Blush is zo ongeveer een van mijn favoriete make-up producten, ik heb er daarom ook echt teveel, maar ik vind op mijn manier mijn stash nooit groot genoeg. Daarom kocht ik vorige week naast mijn nieuwe lipstick van MAC ook een nieuwe blush van MAC. Ik kocht de kleur Pro Longwear Blush van MAC cosmetics in de kleur Fleeting Romance, en vandaag review ik deze voor jullie!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De verkoopster bij de MAC store in de Douglas in Groningen bracht deze blush aan op mijn wangen en eigenlijk was ik gelijk verkocht. Deze blush zorgt voor een peachy effect en geeft een mooie, en vooral gezonde blos op mijn wangen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nadat ik meerdere blushes had geprobeerd wist ik al gelijk dat ik voor een matte finish wilde gaan. Tegenwoordig heb ik niet heel veel meer met de blushes die vol met glitters zitten. Daarom heb ik gekozen voor een matte finish, die een wat natuurlijkere uitstraling geeft. Vaak gebruik ik ook nog wel eens een bronzer en een highlighter, en deze bevatten ook altijd al voldoende glitter.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De blush heeft echt een prachtig en goed pigment. Ik breng deze aan met een kwast maar zorg er ook zeker voor dat ik niet teveel aan breng. Een kleine dip in de poeder is al voldoende, anders zijn je wangen echt te rood, en dat wil je natuurlijk niet. Ik vind het op de foto’s ook niet zo heftig uit komen dan in het echt. Maar goed, toch laat ik jullie graag zien hoe het op mijn wangen op de foto’s eruit ziet!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA  OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De swatch gaf eigenlijk ook al aan dat deze blush erg goede pigmentatie heeft. Maar oh, wat ben ik blij met mijn nieuwste blush! Hij blijft ook voor mij lang genoeg zitten. Na een dagje werken hoef ik hem eigenlijk niet bij te werken en is deze blush nog gewoon mooi aanwezig. De Pro Longwear blushes kosten €24,50 per stuk, en zijn te koop bij MAC Stores en op de website van Douglas. Deze is iets duurder dan de normale blushes van MAC, maar je merkt dat de pigmentatie en de kwaliteit dan ook net iets beter is.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Is deze blush iets voor jou?

Liefs Kimberley

15 Reacties

 1. 19 juli 2016 / 06:00

  Liefde voor blushes en al helemaal die van MAC! Deze is mooi zeg :-)!

 2. 19 juli 2016 / 07:14

  Ik ken deze helemaal niet, maar wat een mooie kleur zeg. Perfect voor de zomer <3

 3. 19 juli 2016 / 07:41

  Oeh, wat een beauty zeg! Deze ga ik op mijn MAC wishlist zetten!

 4. 19 juli 2016 / 08:00

  Je hebt weer wat moois gekocht! Ik probeer steeds meer aan de blush te gaan maar het is nog niet zo’n succes 😛 vind deze wel heel erg mooi 😀

 5. 19 juli 2016 / 08:28

  Wat een mooie blush! Hoewel ik hier totaal geen verstand van heb, vind ik het je wel mooi staan én zie ik het ook écht zitten. (Yay, daar gaat het om, haha!) Goede aankoop!!

 6. 19 juli 2016 / 09:35

  Oeh wat een mooie blush is dit zeg. Ik hou echt van dit soort tinten, zeker in de zomer!

 7. 19 juli 2016 / 14:07

  Ziet er heel mooi uit! Echt een leuk kleurtje voor de zomerse dagen ook :) meestal gebruik ik vaak ene roze blush , maar Een kleur als deze is misschien ook wel eens leuk.

 8. 19 juli 2016 / 15:09

  Wauw, wat een mooi kleurtje! Ik kende deze blush nog helemaal niet! Hij staat je echt geweldig lieverd!

 9. 19 juli 2016 / 17:21

  Ik kan matte blushes ook steeds meer waarderen! Highlighter geeft ook al glans af idd! Ik heb alleen nog maar Dainty, maar ben het wel met je eens dat de kwaliteit van deze blushes erg goed is :)

 10. 20 juli 2016 / 07:56

  Dit is echt een onwijs mooie blush, wauw!

 11. Varenka W
  12 mei 2017 / 18:58

  Mijn favoriete blush , hij is idd super mooi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

+ 42 = 52