Beauty | Lime Crime True Love Set Liquid Matte Lipsticks

lime-crime-matte-lipstick

Deze week ging al eerder een artikel over een matte lipstick, maar vandaag gewoon weer, omdat ik dat zo leuk vind! Ik review vandaag voor jullie de Lime Crime Velvetines True Love Set. Deze set bevat drie verschillende liquid matte lipsticks die ik graag met jullie deel. Lees je mee?

lime-crime-matte-lipstick

In deze leuke verpakking zitten maar liefst drie liquid matte lipsticks. In dit pakketje zit de Saint, True Love en de Cupid. Drie totaal verschillende kleuren, een zoete roze kleur, een chique rode kleur en een roodbruine kleur.

lime-crime-matte-lipstick

De vormgeving van deze lipsticks vind ik erg mooi. Je ziet vanaf de buitenkant eigenlijk al welke kleur er in het potje zit en de dop is leuk afgewerkt met bloemen en een duidelijk logo. Deze lipsticks hebben een spons applicator die ervoor zorgt dat er voldoende product op het sponsje zit om het aan te brengen op de lippen. Op de onderkant van het potje vind je de naam van het product en wat voor soort lipstick finish dit product heeft. Wat ik ook echt een voordeel vind aan deze lipsticks is dat de geur zo lekker is, niet te zoet; gewoon precies goed. Dit vind ik ook altijd heel erg belangrijk bij lipproducten.

lime-crime-matte-lipstick lime-crime-matte-lipstick

Lime Crime – Cupid
Cupid is een zoete roze kleur, het deed me gelijk een beetje denken aan de kleur van een zuurstok. Toen ik hiervan een swatch op mijn hand had gedaan schrok ik wel eventjes, wat een mega roze kleur! Maar toen ik hem uiteindelijk op mijn lippen had was ik echt verkocht, totaal niet té roze, gewoon hartstikke mooi en helemaal mijn ding. Deze gaat sowieso bij mijn meest gebruikte lipsticks, zodat ik hem zo kan pakken wanneer ik deze wil dragen.

lime-crime-matte-lipstick lime-crime-matte-lipstick

Lime Crime – Saint
Saint is een roodbruine kleur die ik niet zo snel zou dragen. Hij is te hard voor mij, ik draag veel liever een lipstick die wat lieflijker over komt en beter matcht bij mijn stijl en bij mijn gezicht. Deze lipstick zou ik dragen naar een feestje waar het gewoon echt eventjes gek mag en kan, maar verder zou ik eerder de True Love en de Cupid uit mijn make-up organizer pakken.

lime-crime-matte-lipstick lime-crime-matte-lipstick(2)

Lime Crime – True Love
True Love lijkt heel veel op een liquid matte lipstick van Mua, die ik nog niet zo lang geleden heb aangeschaft. Een fel rode kleur, die eigenlijk ook wel weer heel erg netjes staat bij een nette outfit. Deze kleur zou ik zeker sneller dragen dan de Saint, maar toch moet ik er nog wel een beetje aan wennen, het is toch wel een erg opvallend kleurtje.

lime-crime-matte-lipstick lime-crime-matte-lipstick lime-crime-matte-lipstick

Cupid • Saint • True Love

lime-crime-matte-lipstick

De lipsticks zijn dupes, en daarom moet ik er ook niet te kritisch naar kijken. De lipsticks heb ik al meerdere keren gedragen en ze blijven wonderbaarlijk lang zitten. Wanneer ik hem er ‘s avonds niet af poets voor het slapen gaan, kan ik de volgende dag er zo weer mee rondhuppelen. Dat deze lipstick goed blijft zitten is wel duidelijk. Zoals bij veel liquid matte lipsticks moet ook deze weer helemaal opnieuw aangebracht worden wanneer de kleur een beetje wegtrekt. Een laagje eroverheen doen werkt totaal niet en geeft ook geen mooi effect. Daarvoor is deze lipstick te droog, dus ik raad dan ook echt aan om onder deze lipstick wel een verzorging te dragen, anders ga je echt voelen en zien dat deze lipstick enorm ‘in’ je lippen trekt.

lime-crime-matte-lipstick

Deze Lime Crime Velvetines True Love Set is een dupe en is voor een paar euro verkrijgbaar bij Aliexpress. Het is dus inderdaad een dupe, maar ik ben er dus zeker niet ontevreden over.

Welk kleurtje zou jouw favoriet zijn?

Liefs Kimberley

25 Reacties

 1. 1 juli 2016 / 04:19

  Ik snap wel waarom jij Saint wat te hard vind. Ik vind Cupid, maar vooral True Love je erg goed staan :-)!

 2. 1 juli 2016 / 05:42

  Ik vind True Love erg mooi bij je staan. Ik ga snel even op Aliexpress kijken :)

 3. 1 juli 2016 / 06:10

  Ze staan je eigenlijk alledrie echt heel leuk, maar ik snap wel wat je bedoelt met Saint. Het moet natuurlijk ook bij je karakter passen.

 4. 1 juli 2016 / 06:33

  Dat ze zo lang blijven zitten, niet normaal! Klinkt heel erg goed meid en duidelijke review.

 5. 1 juli 2016 / 06:49

  Klinkt erg goed. Fijn dat ze zolang blijven zitten.. Wel een beetje te felle kleurtjes vind ik het persoonlijk maar ze staan je wel erg goed!

 6. 1 juli 2016 / 07:12

  Oh wauw, wat een prachtige set. Het zijn drie verschillende kleuren, maar vind ze allemaal erg mooi. Mijn favoriet is True Love <3

 7. 1 juli 2016 / 07:22

  Dat het dupes zijn zou je als je snel kijkt niet zien! Leuke kleuren zeg! Maar ik denk dat het niets voor mij is!

 8. 1 juli 2016 / 07:26

  Cupid en True love vind ik het mooiste. Roze vind ik je toch het mooiste staan hihi. Fijn dat ze goed blijven zitten!

 9. 1 juli 2016 / 07:31

  Leuk setje, maar mijn favoriet is toch wel True love :) Fijn dat de kwaliteit toch goed is ondanks dat het dupes zijn.

 10. 1 juli 2016 / 08:14

  Voor dupes, zien ze er zeker goed uit :) zelf houd ik het meest van roze kleurtjes. De eerste vind in daarom echt heel mooi! De donkere kleur is ideaal voor de aankomende herfst periode. Liefs gea

 11. 1 juli 2016 / 10:04

  Cupid staat jou echt prachtig maar zelf zou ik eerder voor Saint gaan. Die zou mij het beste staan denk ik!

 12. 1 juli 2016 / 10:31

  Mooie kleurtjes! Ik vind met name Saint erg mooi.

 13. 1 juli 2016 / 13:13

  Wauw ik vind deze kleurtjes echt prachtig. Ze staan jou alle 3 heel leuk!

 14. 1 juli 2016 / 15:03

  Ik moet zeggen dat ze allemaal wel echt heel erg mooi bij je staan!

 15. 1 juli 2016 / 15:08

  Ik vind True Love je echt prachtig staan! Love it.

 16. 1 juli 2016 / 16:38

  Ze staan je echt heel mooi! Jammer dat mijn lippen echt heel droog zijn, anders zat mijn lade al vol met liquid lipsticks, haha!

 17. 2 juli 2016 / 10:36

  Wat een mooie kleurtjes! Ze dekken ook erg goed. Ik heb echt een haat-liefde verhouding met matte lipsticks, haha. Binnenkort ga ik eentje van Sleek aanschaffen, ik had een mooie kleur gezien waar ook veel positieve reviews over geschreven waren!

 18. 3 juli 2016 / 09:32

  Wat een prachtige kleurtjes! Ik vind ze je alle drie heel goed staan, alles True Love en Cupid zijn wel écht Kim! Geweldige review weer lieverd! X

 19. 3 juli 2016 / 20:26

  Wauw wat goed dat ze zo lang blijven zitten, vooral voor die paar euro!

 20. 3 juli 2016 / 22:48

  True Love is sowieso mijn favoriet! Hij staat jou ook echt heel mooi! Echt chill dat ze zo cheap zijn en toch ook goed zijn. :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

− 2 = 6