Beauty | Fragrance mist Victoria’s Secret

victoria-secret-sheer-love-pure-daydream-strawberries-champagne

Vandaag schrijf ik over mijn favoriete bodymist, de bodymists van Victoria’s Secret. Afgelopen zondag was ik weer op Schiphol en het was enorm moeilijk om een keuze te maken. Maar toch heb ik er uiteindelijk drie uit kunnen kiezen. Lees je mee?

victorias-bodymist-pink

Deze 250 ml bodymist van Victoria’s Secret heb ik al meerdere keren aangeschaft, gewoon omdat ik ze zo lekker vind ruiken. Maar dat niet alleen, ze gaan ook nog eens super lang mee. Ik heb altijd het idee dat zo’n fles nooit eens opraakt. Helaas gebeurt dit wel uiteindelijk, maar toch leuk voor ‘t gevoel dat ‘ie zo lang mee gaat!

♡ Sheer Love – Fragrance mist
White Cotton & Pink Lily

victoria-sheerlove-bodymist

Ingrediënten:
Alcohol Denat, water (aqua, eau), fragrance (parfum), propylene glycol, glycerin, butyl methoxydibenzoylmethane, ethylhexyl methoxycinnamate, ppg-26-buteth-26, ethylhexyl salicylate, peg-40 hydrogenated castor oil, aloe barbadensis leaf extract, chamomila recutita (matricaria) flower extract, butylphenyl methylpropional, limonene,linalool, red 33, yellow 5.

victorias-bodymist-sheerlove-ingredients

Deze frisse lucht met een beetje roze lely zorgt voor een fris luchtje op de huid. Niet te overheersend en blijft lekker lang op de huid aanwezig. Tevens is dit ook een zoet geurtje, dus kortom; een zoet, fris, bloemachtig luchtje.

♡ Pure Daydream – Fragrance mist
Pearl Orchid & Pink Currant 

pure-daydream-victorias

Ingrediënten:
Alcohol Denat, water (aqua, eau), fragrance (parfum), propylene glycol, glycerin, butyl methoxydibenzoylmethane, ethylhexyl methoxycinnamate, ppg-26-buteth-26, ethylhexyl salicylate, peg-40 hydrogenated castor oil, aloe barbadensis leaf extract, chamomila recutita (matricaria) flower extract, butylphenyl methylpropional, alpha-isomenthyl lonone, hydroxycitronellal, hydroxisohexyl 3-cyclohexene carboxaldehyde, limonene, red 40, red 33, red 4.

pure-daydream-victorias-ingredients

De Pure Daydream is een verleidelijke geur waar je heel erg de orchidee geur naar voren ziet komen. Het is net zoals de meeste Victoria’s een zacht luchtje, al vind ik dit wel één van de sterksten die ik heb gehad. De bloemengeur blijft lang aanwezig. Mocht je hier van houden, dan is de Pure Daydream echt een aanradertje.

♡ Strawberries & Champagne – Fragrance mist
Wild Strawberries & Champagne

victorias-bodymist-strawberries-champagne

Ingrediënten:
Alcohol Denat, water (aqua, eau), fragrance (parfum), propylene glycol, glycerin, butyl methoxydibenzoylmethane, ethylhexyl methoxycinnamate, ppg-26-buteth-26, ethylhexyl salicylate, peg-40 hydrogenated castor oil, aloe barbadensis leaf extract, chamomila recutita (matricaria) flower extract, butylphenyl methylpropional, limonene, linalool, red 33, violet 2, yellow 5.

victorias-strawberry-champagne-ingredients

De Strawberries & Champagne heeft dan ook echt een soort van finish lucht die de champagne overbrengt. Ik ruik deze overduidelijk met een zoete frisse lucht van aardbeiden erdoor heen. Deze mist is ook weer wat sterker dan de Sheer Love alleen zit ongeveer op dezelfde lijn als de Pure Daydream. Maar ook zeker een heerlijk geurtje, het doet mij een beetje denken aan snoepjes.

victorias-bodymist-kimmetjekims

De bodymist is verkrijgbaar bij Victoria’s Secret maar tegenwoordig ook bij steeds meer drogisterijen (bijvoorbeeld bij Etos). Ik kocht deze 3 samen voor € 34,00. Van deze geurtjes zijn ook parfumflesjes en speciale meeneem-flesjes bodymist verkrijgbaar.

love-victorias-secret-kimmetjekims

Zoals gewoonlijk ben ik weer ontzettend blij met mijn nieuwe mists van Victoria’s, ik neem altijd graag een flesje ergens mee naar toe, omdat het gewoon heerlijk is om op te doen om je even wat frisser te voelen.

sheerlove-puredaydream-strawberrieschampagne-vs

Hebben jullie ook bodymist van Victoria’s Secret? Of welke zou je willen hebben?

Liefs Kimberley

17 Reacties

 1. 16 februari 2016 / 07:43

  Ik zag ze natuurlijk al in de app voorbij komen maar ik vind Victoria’s Secret body mists echt eerlijk. Ik weet niet eens meer hoeveel ik er heb, teveel haha. Ik heb alleen Pure Daydream nog nooit gehad. daar ben ik ontzettend benieuwd naar!

 2. 16 februari 2016 / 07:55

  Strawberries and champagne klinkt het lekkerst! Snap wel dat je niet kon kiezen. Ik zou er ook meerdere genomen hebben 😛

 3. 16 februari 2016 / 08:17

  Heerlijke geuren, ik ben gek op de Victoria’s secret body mists, ik heb er nu 5 in allemaal verschillend geuren en ik spuit ze elke dag wel op. Strawberries & champagne is heerlijk! Ook vind ik mango temptation erg fijn.

 4. 16 februari 2016 / 08:35

  Oh wat heb je er weer drie heerlijke geuren bij Kimberley! <3 Daydream en Sheer love heb ik ook, ze zijn zo fijn <3

 5. 16 februari 2016 / 11:17

  Dit lijken me hele lekkere geuren! Echt fijn dat je ze tegenwoordig ook bij de Etos kunt halen :)

 6. 16 februari 2016 / 15:00

  De bodymists van Victoria’s Secret zijn echt hemels! Hele mooie foto’s heb je weer gemaakt Kim!

 7. 16 februari 2016 / 15:48

  Ik heb er ook 2, maar toch draag ik ze niet vaak! Ontzettend jammer, maar ik denk dat ik toch de voorkeur geef aan ‘echte’ parfum :)

 8. 16 februari 2016 / 17:59

  Ik heb de middelste en de derde, die andere ken ik nog niet. Ik vind ze erg lekker.

 9. 16 februari 2016 / 18:32

  Sheer love heb ik zelf ook. Hij is inderdaad echt heel erg lekker. Maar die Strawberries & champagne lijkt me ook heerlijk!

 10. 16 februari 2016 / 19:18

  De bodymists van Victoria’s Secret vind ik net zoals jou heerlijk :)
  X

 11. 16 februari 2016 / 20:05

  Ik had er ontzettend veel, maar heb ze verkocht! Heb er enkele gehouden waar ik echt geen afscheid van kon nemen en daar is Strawberries & champagne eentje van :)

 12. 17 februari 2016 / 12:20

  Ik heb ooit zo’n set gekocht met 15 mini’s erin, zó leuk! Sheer Love is m’n favoriete, die is inderdaad erg lekker! Pure Daydream ken ik niet maar ben er nu heel benieuwd naar.

 13. 17 februari 2016 / 19:55

  Lijk me super leuke producten, ik zelf heb ze nog nooit gekocht.

 14. 17 februari 2016 / 19:58

  De body mist van VS is zo fijn 😀 ik heb zelf Coconut Passion en gebruik hem bijna elke dag! Strawberry&champagne lijkt me ook lekker~

 15. 17 februari 2016 / 21:26

  Ik ben momenteel helemaal verslaafd eraan. Strawberries & Champagne heb ik zelf ook echt tot nu toe mijn favoriet. Wist je dat je voor 8,99 body mist van VS kunt kopen bij de Kruidvat?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

27 + = 31