Beauty / Fashion |By Cleo marmeren sieraden

bycleo-jewels-kimmetjekims

Zoals jullie al langer weten ben ik gek op marmeren items en op sieraden. En wat nu als dit een combi is? Ik werd helemaal enthousiast toen ik een leuk setje marmeren sieraden won. Kijk je mee naar mijn nieuwste items?

bycleo-jewels-kimmetjekims

Deze leuke items won ik op de instagram van Blackandwhitenl. Ik vind het altijd zo leuk als ik met een winactie mee doe en deze dan ook nog win! Maar wie vindt dat nou niet leuk? Nog leuker is dan dat het items zijn die ik op dat moment ook nog een super graag draag. Deze sieraden van By Cleo hebben dus een mooie marmeren print en zijn afgewerkt met een goudkleurig kettinkje en een goudkleurige oorbel. Ik vind ze zo leuk dat ik deze gewoon even met jullie moet delen en omdat ze gewoon super te combineren zijn met mijn andere sieraden, omdat ik echt weg ben van (rosé) gouden sieraden.

bycleo-jewels-kimmetjekims

Deze nieuwe pareltjes zijn straks zeker leuk te combineren bij een zomerse outfit, maar zijn ook zeker leuk voor nu. Marmer is iets wat je steeds vaker ziet en ik vind het zo leuk dat het overal in wordt verwerkt.

bycleo-jewels-kimmetjekims

De oorbellen zijn voor € 8,95 verkrijgbaar in de webshop en de ketting is voor € 9,95 verkrijgbaar op de website van ByCleo.

bycleo-jewels-kimmetjekims

Wat vinden jullie van marmeren items/sieraden?

Liefs Kimberley

19 Reacties

 1. 12 april 2016 / 05:51

  Wat een leuke sieraden, ik vind ze mooi :-).

 2. 12 april 2016 / 05:58

  Super leuk! Winacties winnen is echt leuk hihi. Lucky you! Zulke oorbellen zou ik ook nog wel willen hebben.

 3. 12 april 2016 / 06:28

  Wauw, marmeren sieraden zijn zo mooi, vind de oorbellen erg gaaf! Heel leuk ook dat je ze gewonnen hebt, hihi.

 4. 12 april 2016 / 06:34

  Nou wil ik nog meer kopen, da’s niet goed voor me 😛 nee echt heel mooie sieraden!

 5. 12 april 2016 / 07:05

  Die marmeren oorknopjes zien er zo leuk uit! De ketting overigens ook. :)

 6. 12 april 2016 / 07:45

  Ik vind ze leuk! Ik ben zelf ook helemaal in de ban van de marmer trend.

 7. 12 april 2016 / 10:57

  Geluksvogel ben je ook hé! Het zijn inderdaad echt prachtige items. Marmeren details zijn altijd mooi.

 8. 12 april 2016 / 14:56

  Oh wauw die ketting is echt heel gaaf! Tof dat je die sieraden hebt gewonnen.

 9. 12 april 2016 / 15:08

  Wat een toffe, marmeren items zeg! Ik vind vooral de ketting héél erg mooi <3

 10. 12 april 2016 / 18:06

  Wat gaaf dat je deze sieraden gewonnen hebt, ze zijn prachtig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

26 + = 32