Beauty | Essie Lounge Lover

essie-lounge-lover-nagellak

Als mensen mij vragen wat mijn favoriete nagellak is, hoef ik eigenlijk nooit te twijfelen. Dat is gewoon die van Essie. Essie heeft zoveel mooie kleurtjes en ze dekken altijd perfect op mijn nagels. Ik kocht een perzikroze kleurtje uit de Essie Lounge lover Limited Edition die nog niet erg lang uit is. Kijk je mee naar dit mooie lakje?

essie-lounge-lover-nagellak

De nieuwste collectie van Essie, de Lounge Lover, kent vijf verschillende kleurtjes die erg leuk zijn voor het voorjaar. Ik vond de kleuren in de winkel eigenlijk allemaal wel mooi, maar ik moest helaas toch echt een keuze maken. Ik heb gekozen voor de Lounge Lover, nummer 14, een zoet, schattige perzikroze kleur.

essie-lounge-lover-nagellak

De nagellak potjes van Essie zijn erg makkelijk in gebruik, niet te groot, vierkant en het potje is makkelijk afsluitbaar. Ik ben een grote fan van dit merk lakjes, toen ik mijn eerste pakje van Essie had aangeschaft wilde ik daarna gelijk geen andere meer. Dit betekent natuurlijk niet dat ik andere merken niet meer draag, maar dit is echt wel eentje die ik het liefst draag en het snelst zou pakken als ik mijn nagels ga lakken.

essie-lounge-lover-nagellak

♡ Lounge Lover – Perzikroze
♡ Pool Side Service – Vergrijsd blauw
♡ Shades On – Paars Violet
♡ High Class Affair – Nude
♡ Off Tropic – Jungle Groen
♡ Sunshine State Of Mind – Fel Oranje

essie-lounge-lover-nagellak

Omdat de Kruidvat nu net Essie verkoopt bij ons in het dorp, heb ik deze Essie nagellak bij de Kruidvat gekocht voor € 9,99. Zoals gewoonlijk ben ik weer hartstikke enthousiast over dit lakje van Essie, een kleurtje die ik straks zeker vaak ga dragen.

essie-lounge-lover-nagellak

Welk nagellak merk is jouw favoriet?

Liefs Kimberley

   Verstuur artikel als PDF   

33 Reacties

 1. 2 maart 2016 / 05:48

  Wat een prachtig lakje.Ik ben dol op Essie!

 2. 2 maart 2016 / 08:23

  Het verbaast me niet dat je dit kleurtje hebt gekozen 😛 hij is wel echt heel erg mooi! Essie lakjes zijn zo fijn 😀

 3. Daphne
  2 maart 2016 / 08:33

  Wat een prachtig kleurtje. Lekker zomers! Xx

 4. 2 maart 2016 / 08:53

  ah wat een mooi kleurtje zeg! Op dit moment ben ik helemaal van de donkere nagellak kleuren. Gisteren heb ik voor de verandering maar een wat zomerse kleur op gedaan.. Ik heb echt super veel nagellak maar rimmel is denk ik toch wel mijn favoriete nagellak merk!

 5. 2 maart 2016 / 09:01

  Wat een leuk kleurtje. Past helemaal bij jou! Wat heb je trouwens weer mooie foto’s geschoten!
  Liefs,
  Elles

 6. 2 maart 2016 / 09:36

  Wat een mooi kleurtje. Hij past ook supergoed bij de lay-out van je blog =D

 7. 2 maart 2016 / 10:03

  Ik wilde toch even kwijt dat je een hele mooie lay out hebt en dat je parels van foto’s maakt. Like it! <3
  De nieuwe collectie van Essie heb ik nog niet gezien, maar het ziet er wel veelbelovend uit! super schattig kleurtje zeg. So cute

 8. 2 maart 2016 / 11:54

  Ik heb nog geen enkel potje van Essie, en eerlijk gezegd weet ik niet waarom! Ik hoor en lees altijd zulke leuke en goede dingen erover. Maar nu moet ik ook eerlijk zeggen dat ik al een tijdje mijn nagels niet meer zelf doe, dus als ik steeds nieuwe aanschaf (wat ik dus nog wel doe, oeeps) best zonde is omdat ik het haast niet meer gebruik! Maar ik ga binnenkort gewoon weer zelf mijn nagels doen dus dan komen al mijn lakjes weer goed van pas, en dan ga ik ook een Essie lakje aanschaffen!

 9. 2 maart 2016 / 13:11

  Zag deze gister voorbij komen bij een andere blog (de nieuwe collectie dan). Deze kleur is ook mijn favoriet en komt zeker snel in mijn kast! :-)

 10. 2 maart 2016 / 13:23

  Echt een heel lief en zoet kleurtje! Perfect voor jouw dus 😉 hihi -x-

 11. 2 maart 2016 / 15:51

  Ik heb meerdere favoriete, Essie is er zeker één van!

 12. 2 maart 2016 / 15:58

  Essie is ook mijn favoriet qua nagellak! Wat een lief, snoepig kleurtje. Helaas ligt de nieuwe collectie hier nog niet in de winkels. Ik wil heel graag het paarse en blauwe lakje omdat ik de overige kleuren al heb uit eerdere collecties, maar dan met een andere naam.

 13. 2 maart 2016 / 17:18

  Een kleurtje die perfect bij je past! Essie is echt mijn favoriete merk op nagellak gebied!
  Dit kleurtje kende ik nog helemaal niet, maar ik denk dat het niet lang duurt voordat ik deze ook heb hihi

 14. 2 maart 2016 / 17:24

  Essie is echt een heel fijn nagellak merk! Dit kleurtje is heel schattig, echt iets voor jou inderdaad. Ik baal soms wel eens dat ik gel nagels heb, alle mooie kleurtjes die ik heb staan onder het stof..

 15. 2 maart 2016 / 18:01

  Wat een mooi kleurtje! Echt eentje die perfect bij de lente en de zomer past. En die ook heeeel goed bij jou past!

 16. 2 maart 2016 / 18:21

  Wat een prachtig snoeperig kleurtje, heel erg mooi! Ik heb nog nooit Essie nagellak op gehad haha. Ik heb er wel 2 thuis liggen maar nog geen tijd gehad om ze te proberen :( mijn favoriete nagellak merk is Deborah Lippmann! Maar alleen als hij in de sale is, anders is hij veel te duur haha!

 17. 2 maart 2016 / 18:57

  Wat een mooie kleur! Ik ben ook dol op de lakjes van Essie!

 18. 2 maart 2016 / 19:54

  Aw, wat een super lief en mooi lakje is dit zeg! De volgende keer neem ik hem zeker mee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

83 − 77 =