Beauty | Decubal lippenbalsem SPF 15

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vandaag laat ik jullie weer eens een lipproduct zien. Deze Decibal lippenbalsem ontving ik deze week en moest ik natuurlijk gelijk uittesten met dit warme weer. De lippenbalsem bevat namelijk SPF 15, en het is natuurlijk ook erg belangrijk om je lippen een goede verzorging te geven met deze heerlijke temperaturen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Deze verzachtende lippenbalsem verzorgt en beschermt je lippen met een hoge dosis huideigen lipiden, bijenwas, soja-olie en karitéboter. Glycerine zorgt voor het ontbrekende vocht, terwijl beschermingsfactor 15 je lippen tegen uv-straling beschermt. Parabenen en parfum zitten er niet in, dus deze zachte, crèmige lippenbalsem in handige tubetje is ook bij uitstek geschikt voor een overgevoelige huid.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Het product zit in een tube, weer eens een keer wat anders dan de lippenbalsems die ik gewend ben. Ik breng het dan ook aan door eerst een beetje op mijn vingers te doen en daarna op mijn lippen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Het product voelt zacht aan op mijn lippen, en geeft ook eigenlijk weinig tot geen kleur af. Het laat de lippen iets glimmen en ik voel echt dat er een verzorgend product op mijn lippen zit. Ik heb hem een hele dag op gehad en geloof me, deze blijft echt erg goed zitten.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bij Decubal op de site geven ze ook nog een goede tip. De meesten van jullie zouden deze wel al weten, maar het is en blijft een goede tip. ”Maak droge lippen niet steeds vochtig met je tong. Dat geeft misschien even verlichten, maar door het vocht en bepaalde enzymen in je speeksel drogen je lippen uiteindelijk nog meer uit.”

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ben ik tevreden? Ja, het product voelt verzorgend aan en ik voel ook duidelijk dat dit product wat voor mijn lippen doet. Dat het SPF 15 bevat vind ik ook een groot voordeel. Wel moet ik er aan wennen dat het anders aanvoelt op mijn lippen dan een andere lipproduct, maar daar zou ik denk ik nog even aan moeten wennen. Ik heb deze lippenbalsem een dag op gehad naar het zwembad en ik kan wel zeker zeggen dat het helpt tegen de zon.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Decubal lippenbalsem SPF 15 is te krijgen voor €5,99 op Decubal.nl.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lijkt dit product jullie handig met SPF 15?

Liefs Kimberley

6 Reacties

 1. 22 juli 2016 / 11:57

  Klinkt als een fijne lippenbalsem, het lijkt me wel wat! Zelf gebruik ik altijd Labello! Leuk Kimmieee. xxx

 2. 22 juli 2016 / 13:04

  Klinkt zeker goed, kende het merk echter nog niet.

 3. 22 juli 2016 / 14:33

  Ik kende dit merk nog niet, handig dat ik het op deze manier leer kennen! Lippenbalsems in zo een tube vind ik persoonlijk heel fijn en hygienisch. Leuk.

 4. 22 juli 2016 / 19:47

  Kende dit merk ook nog niet. Zelf gebruik ik eigenlijk nooit iets met SPF voor mijn lippen! Toch wel goed om dit te doen :)

 5. 23 juli 2016 / 10:03

  Ik gebruik eigenlijk nooit een lipproduct met SPF maar eigenlijk is dat wel echt nodig met mijn lippen in de zomer. Wat een handige tip trouwens, van dat likken over je lippen! Zelf ben ik al snel geneigd dat te doen als ze droog aanvoelen. Klinkt als een fijne, verzorgende lippenbalsem! Fijne review Kimmie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

1 + 7 =