Beauty | Catrice tinted lip glow balm

catrice-tinted-lipglow-balm

Catrice is een merk waar ik snel even bij ga kijken als ik in een drogisterij ben. Na veel producten getest te hebben ben ik zeer tevreden over dit merk en zo kocht ik ook weer een nieuw product om mijn stash van Catrice aan te vullen.

catrice-make-up-lipbalmglow

Deze verzorgende glow lipbalm van Catrice schijnt mee te kleuren met de kleur van je eigen lippen maar geeft toch enige glans. Omdat ik niet elke dag een gekleurde lippenstift wil dragen is dit echt een uitvinding. Dit zijn genoeg redenen om deze glow lipbalm te testen.

IMG_1248

De verpakking is handig, niet al te groot en het heeft een stevige dop die goed aansluit op de lipbalm zelf.

lipglow-catrice-kimmetjekims

Ik heb de lipbalm opgedaan en ik voelde al gelijk dat deze fijn pakte op mijn lippen. Hij plakt niet, iets wat ik heel erg belangrijk vind. Wat mij wel opvalt, is dat de lipbalm op mijn lippen best wel donker uitpakt. Niet heel erg, maar ik had hem persoonlijk lichter verwacht. De lipbalm blijft behoorlijk lang zitten, zeker een paar uur. Om het leuke effect te behouden moet je hem dus na een paar uur wel weer opnieuw aanbrengen.

kimmetjekims-lipbalmglow-catrice

Deze lippenbalsem koop je voor € 4,99 bij de kruidvat en is in twee varianten verkrijgbaar. Om het kort samen te vatten, een fijne lipbalm die je alledaags kunt dragen. Als ik echt voor de verzorging voor mijn lippen zou gaan, zou ik wel een andere lipbalm aanbrengen die een iets dikkere laag achter laat op mijn lippen.

Zouden jullie deze ook aanschaffen of hebben jullie liever een lipstick met meer kleur?

Liefs Kimberley

   Verstuur artikel als PDF   

16 Reacties

 1. 15 januari 2016 / 06:47

  Leuke review!
  Ik persoonlijk zou een lipbalm nemen zonder kleur en als ik dan voor lipstick zou gaan dat die dan wat meer kleur heeft 😉
  Xx

 2. 15 januari 2016 / 07:08

  Pretty! Hij is inderdaad donkerder op je lippen maar ziet er alsnog prachtig uit!

 3. 15 januari 2016 / 07:59

  Ik wist niet dat catrice lippenbalsems had! Zelf zou ik toch gaan voor mijn oude vertrouwde potje blistex en een echte lipstick kopen! 😉 Liefs!

 4. 15 januari 2016 / 08:03

  Aaah wat een ontzettend mooi kleurtje! Ideaal ook dat het een balsem en lipstick in één is! Super goede aankoop Kimberley <3

 5. 15 januari 2016 / 08:31

  Ideaal, een lipstick en balsem in één! Jammer dat hij niet zo verzorgd als je zelf gehoopt had!

 6. 15 januari 2016 / 11:10

  Met mijn huidskleur is het juist wel fijn wanneer een tintje wat donkerder uitpakt. Heeeeel fijn dat ‘ie niet plakt! Groot pluspunt. Ziet er goed uit!

 7. 15 januari 2016 / 11:17

  Wat een heerlijke roze verpakking! Ik breng iedere ochtend eerst een lipbalm aan, omdat ik na het douchen echt droge lippen heb. Dit lijkt me een hele fijne lipbalm met een mooie tint. x

 8. 15 januari 2016 / 12:42

  Ik zou ‘m zeker wel eens willen proberen. Wat een mooie verpakking heeft deze lippenbalm ook, pretty pink! <3

 9. 15 januari 2016 / 15:49

  Klinkt echt als een hele fijne lip balm! Zou deze wel eens willen proberen.

 10. 15 januari 2016 / 16:03

  Als ik een lippenbalsem wil dan ga ik meestal voor Labello, EOS of iets soortegelijks :) De verpakking is wel echt heel girly en mooi!

 11. 15 januari 2016 / 19:10

  Ik heb deze ook gehad, maar het is ook meer een balm en geen lipstick dus ik vind dit kleurtje zo heel erg leuk

 12. 15 januari 2016 / 21:37

  Ik vind ‘m best mooi en subtiel! En die laatste twee foto’s van jezelf zijn serieus mooi! :)

 13. 16 januari 2016 / 23:36

  Dit is echt typisch zo’n product waar ik altijd over twijfel en dus nooit meeneem. Komt nu verandering denk ik! Heel groot pluspunt is inderdaad dat hij niet plakt, en dat kleurtje.. Wauw! Wanneer je echt kleur op je lippen wilt zou ik eerder een ‘echte’ lipstick opdoen, maar dit lijkt me perfect als een soort tussenproduct. Het is geen lippenbalsem maar ook geen lipstick haha. Staat je erg mooi Kim!

 14. 16 januari 2016 / 23:44

  Niet echt een product voor mij, maar de verpakking ziet er wel erg leuk uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

− 5 = 2