Beauty | Baby Lips winter edition

babylips-winter-delight-maybelline-new-york

Voor een weekje terug kwam ik bij de Kruidvat en kwam ik de Baby Lips Winter Edition tegen, winter edition? Limited edition? Mooi kleurtjes? Oeh, dat klinkt goed! Ik heb voor twee gekozen die ik graag met jullie deel. Kijk je mee?

babylips-winter-delight-maybelline-new-york

Deze Baby Lips winter edition van Maybelline New York bestaat uit vier verschillende varianten. Ik heb voor twee hiervan gekozen, namelijk de Sugar Cookie en Sweet Apple.

babylips-winter-delight-maybelline-new-york

Graag laat ik jullie de swatches van mijn gekochte Baby Lips zien op mijn arm en op mijn lippen. De verpakking geeft aan dat het zorgt voor heerlijke zachte lippen en dat de balsem ervoor zorgt dat je lippen hierdoor 8 uur vocht behouden. Ik moet hem toch echt na twee tot vier uren weer opnieuw opdoen, maar gelukkig heb ik daar nooit problemen mee. Dat je lippen er zacht van worden? Zeker waar, ze voelen heerlijk verzorgd aan.

babylips-winter-delight-maybelline-new-york
Sugar Cookie

babylips-winter-delight-maybelline-new-york

Benieuwd naar alle soorten van Winter Delight? Hieronder staan ze allemaal!

♡ Hot Cocoa
Maybelline baby Lippen Winter Delight Hete Cacao biedt een licht bruine kleur op de lippen. Het voorziet de zorg voor de lippen en houdt vocht voor maximaal 8 uur.

♡ Mint Candy
Maybelline baby Lippen Winter Delight Mint Candy biedt heerlijke zachte lippen. Het heeft een zoete smaak van munt, en geeft de lippen een zeer neutrale kleur. Bovendien met deze mooie lippenbalsem vocht tot 8 uur.

♡ Sugar Cookie
Maybelline baby Lippen Winter Delight Suiker Cookie is een prachtige lippenbalsem dat zachte en geurige lippen geeft. Het behoudt vocht tot 8 uur, en geeft de lippen enigszins kleuren.

♡ Sweet Apple
Maybelline baby Lippen Winter Delight Sweet Apple heeft een milde geur van zoete appels. Het geeft een lichtrode kleur aan de lippen, en dus houdt het vocht in maximaal 8 uur. Krijg kiss heldere lippen met deze zoete kleuren.

babylips-winter-delight-maybelline-new-york
Sweet Apple

De Babylips balsems zijn verkrijgbaar bij verschillende drogisterijen. Ik kocht deze bij de Kruidvat voor € 2,99 per stuk, normaal € 3,99. Ze waren nu in de aanbieding; altijd leuk! Ben ik tevreden? Ik vind het fijne balsems, ik had ze al eerder gehad. Ik ben alleen totaal niet blij met de kleur van Sugar Cookie, ik zelf krijg er een ontzettend bleek gezicht van.  Met de Sweet Apple ben ik wel super blij. Het is een leuk kleurtje lipbalsem die je lippen ook nog eens verzorgd.

babylips-winter-delight-maybelline-new-york

Heb jij wel eens Baby Lips?

Liefs Kimberley

   Verstuur artikel als PDF   

25 Reacties

 1. 29 februari 2016 / 05:48

  Sugar Cookie is zo’n kleur die veel mensen bleek maakt denk ik. Het andere kleurtje staat je mooi :-)!

 2. 29 februari 2016 / 07:16

  Wat een cuties om te zien! Jammer dat de kleur van Sugar Cookie je wat tegenvalt, maar gelukkig is Sweet Apple wel heel mooi en fijn <3

 3. 29 februari 2016 / 07:55

  Die kleuren klinken ook zo lekker en vind ze er schattig uitzien! Sweet Apple klinkt dus fijner voor jou 😀

 4. 29 februari 2016 / 08:34

  Ik heb ze nog helemaal niet gezien, zo jammer! Ik heb een stomme verslaving aan het sparen van alle Babylips dus ik wil ze dan ook allemaal hebben hihi. Sweet apple lijkt me erg lekker ruiken en de verpakkingen zien er snoepig uit.

 5. 29 februari 2016 / 09:06

  Ik heb laatst de Peach kiss helemaal opgemaakt, en dat is uniek hoor! Ik vind Sugar Cookie jou wel staan hoor 😉 Jammer dat je hem niet zo mooi vindt.

 6. 29 februari 2016 / 09:09

  Klinkt erg fijn! Ik vind de verpakkingen er altijd cute uitzien!

 7. 29 februari 2016 / 10:13

  Al zoveel gehoord over de baby lips en ik heb er nog nóóit een gehad! Ik ben nu wel nieuwsgierig geworden naar deze kleurtjes. Sweet Apple lijkt me echt heel fijn! <3

 8. 29 februari 2016 / 11:17

  Leuk de winter edition! Ik heb ze nog niet gezien, maar klinken goed!

 9. 29 februari 2016 / 11:33

  Ik ben gek op BabyLips! Heb er ook al een paar maar deze lijken mij ook echt super fijn!!

 10. 29 februari 2016 / 12:00

  Ik heb zelf nog geen Baby Lips in huis maar hoor er zoveel goede verhalen over dat ik het een keer wil halen :) Mooie kleurtjes ook!

 11. 29 februari 2016 / 12:10

  Ik ben dol op baby lips! Inmiddels een soort verzameling en wil ik alle kleurtjes hebben haha. Deze moet ik dus ook even gauw gaan scoren! Mijn favoriet tot nu toe zijn de Dr. Rescue balsems, die zijn lekker fris en gewoon doorzichtig!

  • 29 februari 2016 / 19:14

   Oh heerlijk zijn die he? Ik heb die inderdaad ook wel, geeft een super fijn gevoel op de lippen!

  • Lynn
   25 december 2016 / 17:23

   ik heb ook een hele verzameling en wil ze ook allemaal hebben Justine,
   deze heb ik ook net gekocht.
   ik ben dol op de baby lips lipbalsems en bewaar ze allemaal in bakjes zodat ik ze elke dag kan gebruiken.
   ook nog een tip om ze allemaal te vinden is op internet: “baby lips editions” opzoeken, zo doe ik het ook en zo kan je vermijden dat je er eentje mist.
   Cynthia, om je nog meer te oertuigen ze te kopen: ze hebben allemaal een eigen unieke kleur en een frisse of zoete geur naar de naam van de balsem genoemd.

 12. 29 februari 2016 / 12:34

  Ik vind Baby Lips de fijnste lippenbalsems die er zijn! Jammer dat je niet zo tevreden bent over Sugar Cookie, al vind ik hem je wel mooi staan.

 13. 29 februari 2016 / 13:46

  Klinkt erg fijn, ik ben wel benieuwd geworden omdat ik er veel goeds over hoor.

 14. 29 februari 2016 / 14:33

  Ze zien er zo cute uit! Laatst had ik bijna Mint Candy meegenomen. Wat mij tegenhield? Ik heb al onwijs veel Baby Lips haha! Alleen werken ze totaal niet bij mij helaas.

 15. 29 februari 2016 / 14:43

  Leuke kleurtjes! Zelf gebruik ik eigenlijk nooit baby lips. Heb ze wel allemaal gehad maar uiteindelijk weggegooid.

 16. 29 februari 2016 / 17:43

  Wat een leuke kleurtjes! Ik zag deze laatst ook bij de Kruidvat maar heb ze toen niet gekocht.. Spijt!

 17. 29 februari 2016 / 18:50

  Die zien er cute uit zeg! Ik heb tot nu toe alle baby lips alleen deze moet ik nog aan mijn collectie toevoegen.

 18. 29 februari 2016 / 19:15

  Ik vind de BabyLips zo fijn, deze twee vairanten vind ik ook weer schattig :)
  X

 19. 29 februari 2016 / 22:05

  Wat leuk! Ik wist helemaal niet dat er speciale winter edities waren :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

+ 80 = 90