Beauty | April Blux Box

blux-box-april-kimmetjekims

Wat is er leuker dan een goed gevulde box binnen krijgen met allerlei beautyproducten? Ik ontving de Blux Box van april en deze inhoud deel ik graag vandaag met jullie op mijn blog. Dit keer is de box gevuld met allerlei verschillende beautyproducten; voor alles wat. Voor de lippen, voeten en handen; het zit er allemaal in! Kijken jullie mee naar de inhoud van april?

blux-box-april-kimmetjekims

Toen ik de Blux Box opende werd ik gelijk al blij. Er kwam een lucht uit wat me deed denken aan de zomertijd; zwembaden, zonnebrand, spa en strand? Hmm, dit moet wel een goed gevulde box zijn! Ik laat jullie graag de inhoud zien, zodra jullie graag een uitgebreide review willen lezen van een bepaald product, zeg het dan, want dan ga ik die binnenkort online zetten.

blux-box-april-kimmetjekims

 

Unani Il-luminate micellar water Full size 200ML €15,00
Micellair water, jaaaa! Wie is hier tegenwoordig niet gek op? Ik zie het overal voorbij komen en micellair water staat ook zeker in mijn kastje. Ik was nog niet bekend met dit merk, maar ik kan geloof ik wel weer even vooruit met deze 200ml. De Unani Il-luminate micellar water reinigt en verzacht de huid en verwijdert make-up gemakkelijk. Het product is geschikt voor de ogen, lippen en het gezicht.

blux-box-april-kimmetjekims

Balance Me protect and shine shampoo 30ML €5,65
Naast alle producten was deze shampoo ook nieuw voor mij. Als beautyblogger maakt het me altijd weer nieuwsgierig en ongelofelijk enthousiast om nieuwe producten uit te testen. Deze shampoo is natuurlijk en vrij van sulfaat en siliconen, dit maakte mij gelijk al nieuwsgierig. Dit betekent dat de hoofdhuid goed en diep gereinigd wordt. Dit kan ik wel gebruiken, ik heb niet snel vet haar maar mijn haar glimt niet altijd; wat glans kan mijn haar wel gebruiken. Deze shampoo ruikt net als andere producten ook heel lekker, namelijk naar grapefruit en mandarijn. Mmmm, perfect combi! 

blux-box-april-kimmetjekims

Figs & Rouge hand cream 20ML €6,00
Handcremes, ik ben er dol op! Mijn moeder is zelfs blij met deze handcreme, want oh wat ruikt deze heerlijk. Het heeft een zoet frisse geur van Mango Mandarin, en deze trekt goed in en zorgt niet voor een vet gevoel aan de handen. Na een tijdje voelen mijn handen super verzorgd aan, iets wat wel echt een must is bij een handcreme, vind ik.

blux-box-april-kimmetjekims

Lord & Berry 20100 maximatte limited edition Full size €18,00
Een lip potlood, een product wat ik ook niet zo heel snel koop. Alleen maar leuk om zo binnen te krijgen en te kunnen testen. De kleur is ongelofelijk dekkend en geeft je lippen een mooie kleur. De kleur is #7900 Intimacy.

blux-box-april-kimmetjekims

Naobay orange juice foot cream full size 100 ML€16,99
Een voetencrème.. Oké, super leuk om te ontvangen, want dan gebruik ik dit ook eens. Een voetencreme is iets wat ik dus nooit gebruik. Ik kan het alleen wel gebruiken, wat extra verzorging aan de voetjes is nooit verkeerd, de crème ruikt ook nog eens super lekker dus dit kunnen mijn voetjes in de zomer ook wel gebruiken. De voetencrème is van het merk Naobay en bestaat uit natuurlijke ingrediënten. De crème is onder andere verrijkt met shea butter, aloë Vera en sinaasappel extract. De verpakking ziet er luxe uit met de houten dop, het geeft me een beetje het gevoel dat ik bij de sauna ben beland, altijd leuk.

blux-box-april-kimmetjekims

De inhoud vind ik super leuk, wat je krijgt voor zo weinig geld is toch fantastisch? Alle producten ga ik zeker gebruiken uit deze box. Wanneer je een abonnement neemt kun je deze box voor €14,95 zelf bestellen en ontvangen via de website van Blux.

Welk product lijkt jullie het fijnst en waar willen jullie graag een uitgebreide review over zien?

Liefs Kimberley

16 Reacties

 1. 3 mei 2016 / 06:05

  De inhoud van deze maand is echt heel leuk! Ik ben ook super blij met alle producten <3 Ik ben vooral heel erg benieuwd naar het micellair water!

 2. 3 mei 2016 / 08:18

  Hmmm wat fijn dat er micellair water in zat! En die shampoo lijkt me ook fijn omdat hij zonder sulfaat en siliconen is <3

 3. 3 mei 2016 / 08:24

  Wat een leuke box! Lekker gevarieerde inhoud en handige spulletjes 😀

 4. 3 mei 2016 / 08:34

  Oeh wauw dat lippotlood is mooi! En wat fijn dat micellair water, ik ben daar ook dol op!

 5. 3 mei 2016 / 15:01

  Wat een leuke box! Ben benieuwd naar het micellair water :)

 6. 4 mei 2016 / 13:23

  Wat een leuke box! Ik ken de producten nog niet dus ik lees er graag reviews over.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

+ 75 = 83