Mijn gepersonaliseerde armbandje van Kaya Sieraden!

kimmetjekims

Hoe leuk is het om een persoonlijk sieraad te dragen? Een aantal jaren heb ik in een juwelier gewerkt en ik vond het altijd super als mensen kozen voor een persoonlijk sieraad. Dit zegt nog meer over een sieraad en dat vind ik mooi.

Kaya Sieraden
Kaya Sieraden is sinds 2012 actief en wordt beheert door Tanja. Tanja maakt kindersieraden om speciale momenten van je kind tastbaar te herinneren. Voor lieve meiden, stoere jongens én voor de allerkleinste extra sterke baby armbandjes! Vier de geboorte van je (klein)dochter met zo’n schattig sieraad. Of geef een tastbaar aandenken voor haar doop, communie, verjaardag, of de eerste keer dat ze een bruidsmeisje mag zijn. Allemaal prachtige momenten voor bijzondere sieraden.

kimmetjekims

De verschillende kleuren & sieraden
Bij Kaya sieraden kun je armbanden en andere sieraden in verschillende soorten en kleuren bestellen. Meestal heb ik zelf zilveren sieraden om, maar rosé goud valt ook altijd goed in de smaak. Daarom koos ik voor de rosé gouden variant. Ze hebben bij Kaya Sieraden ook allerlei verschillende sieraden. Persoonlijke armbandjes voor vader, moeder, kind of baby. Maar ook hebben ze andere sieraden als oorbellen en kettinkjes.

kimmetjekims

Mijn sieraad van Kaya
Ik koos voor een armband met een hartje, een pareltje en een graveerplaatje. Ik liet er ‘Amy Lynn’ op graveren omdat dit de namen zijn van mijn lieve hondjes. Ze betekenen zoveel voor mij, dus dit wilde ik graag op mijn armband. Ik ben super blij met het resultaat; het lettertype van de namen staat perfect bij het armbandje en het staat er ook heel mooi opgeschreven.

kimmetjekims

Lijkt het je ook leuk zo’n armband? Neem dan een kijkje op de Instagram van Kaya Sieraden of kijk eens rond op de website naar wat voor producten er allemaal verkocht worden. Ik ben zeker fan!

Liefs Kimberley

   Verstuur artikel als PDF   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

7 + = 10