Wat heb ik allemaal gekocht in London?

kimmetjekims
Als ik op reis ga kan ik het niet laten om iets mee te nemen. Ik ben dol op souveniertjes, maar ook op andere leuke items die ik in Nederland niet zo snel zou kopen. In Londen heb ik dan ook een aantal spulletjes voor mezelf gekocht, maar ik heb ook wat meegenomen om mijn familieleden en beste vriendinnen te verrassen.

kimmetjekims

Wat kocht ik voor anderen?
Hier thuis zijn wij dol op teckels, maar dat weten jullie misschien wel. Dus als ik iets zie van een teckel, neem ik het bijna altijd mee. Zo kocht ik voor mijn moeder een hondje die op zonlicht beweegt en een bordje met een tekst erop van een teckel. Voor mijn vader kocht ik een Londonbus, die leuk in huis kan staan en voor mijn broertje kocht ik exclusieve Kinder chocolade eieren. Ik vind het altijd erg moeilijk om wat voor hem te kopen, maar dit vind hij erg lekker.

Daarnaast nam ik voor mijn vader en broertje een sleutelhanger mee. Deze kocht ik ook voor mijn beste vriendin (die met een kroontje er aan) en ook voor mijn opa en tante. Ik nam verschillende soorten thee in leuke blikjes mee voor mijn nichtje.

kimmetjekims

Wat kocht ik voor mezelf?
Als je op vakantie bent mag je jezelf toch ook wel een beetje verwennen? Ik ben dol op alles van Victoria’s Secret, dus de eerste dag moesten we dan ook gelijk daar een bezoekje brengen. Ik kocht daar een parfum, de Victoria’s Secret Love, ook kocht ik daar een bodymist van. Ik kocht ook de bodymist Tease, en een shimmer, de Temptation.

Verder kocht ik een beertje met een roze hart in zijn handen met ‘London’ erop, gewoon omdat ik deze teeee cute vond en wat lekkere roze met witte m&m’s, yum!

kimmetjekims

Het leek alsof ik mega veel souvenirs mee terug nam, maar uiteindelijk viel het toch nog best mee. Ik ben blij met de spulletjes die ik heb gekocht en gelukkig is iedereen dat ook aan wie ik wat heb gegeven, altijd leuk om iemand anders blij te maken!

Liefs Kimberley

10 Reacties

 1. 23 januari 2018 / 08:33

  Wat een leuke spulletjes heb je gekocht! Ik vind het ook altijd leuk om een souverniertje mee te nemen voor anderen. Die theeblikjes zijn echt super cute! <3

 2. 23 januari 2018 / 10:12

  Ooh leuke spulletjes! Ik moet zelf ook altijd naar de Victoria’s Secret als ik in Londen ben, love die winkel!
  Liefs,
  Yara

 3. 23 januari 2018 / 11:19

  Wat een schattige items! Die sleutelhangers zijn echt te lief <3

 4. 23 januari 2018 / 11:32

  Leuke aankopen. Ik ben wel benieuwd naar de thee.

 5. 23 januari 2018 / 15:58

  Superleuke dingen allemaal, die teckeltjes zijn echt zo cute! Ik vind je sleutelhangers ook echt heel erg schattig. Londen is zo’n toffe stad! Malou x

 6. 23 januari 2018 / 17:50

  Ach wat schattig dat teckeltje! En die theebusjes! Love

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

89 − 83 =