Action shoplog maart 2017 video

thumbnail-action-maart-2017

Steeds vaker krijg ik zin in het maken van een video. Blogposts blijven mijn favoriet, maar af en toe een video vind ik ook erg leuk om te maken. Dit keer heb ik allerlei leuke spulletjes gekocht bij de Action die ik graag met jullie wil delen. Alles is te zien in deze video!

Ik zou het leuk vinden als je laat weten wat je van mijn gekochte spulletjes vindt, wat ik misschien anders zou kunnen doen en ik zou het helemaal geweldig vinden als je je abonneert op mijn YouTube kanaal!

Hebben jullie ook een YouTube kanaal?

Liefs Kimberley

1 Reactie

  1. 29 maart 2017 / 10:13

    Ik word altijd e-norm hebberig van Action shoplogs! Die kaartjes vind ik heel erg leuk! Die kun je ook leuk gebruiken als foto ondergrond of om ergens bij te leggen! Of staan er teksten op?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

+ 58 = 66