Beauty | MayBeauty The Incredible Face Mask

maybeauty-facemask

Gezichtmaskers, ik ben er dol op. Ik vind het fijn om zo af en toe even een gezichtsmasker te gebruiken. Ik ontving van MayBeauty.nl The Incredible Face Mask en ik wilde dit gelijk gaan proberen natuurlijk. Ik had voordat ik dit masker had geprobeerd, nog nooit eerder een black-head masker gebruikt, dus dit maakte me erg nieuwsgierig! Graag laat ik jullie zien wat MayBeauty is en wat ik van dit product vind.

maybeauty-facemask

MayBeauty.nl is een bedrijf dat online via www.maybeauty.nl producten verkoopt die zorgen voor een betere verzorging van de huid, haar, voeten enzovoort. Ik ontving de maskers en daar vertel ik jullie graag nu meer over.

Dit black-head gezichtsmasker beloofd mee-eters en dode huid binnen een paar minuten te verwijderen. Het verwijderd dus mee-eters, voorkomt acne, verwijdert de dode huid en verwijdert olie. Het hoofdbestanddeel is diepzeemodder. Overige bestanddelen: Triethanolamine, carbomeer, glycerine, polyvinylalcohol, natrium alganite, ethylalcohol, vloeibare Germall plus (alcohol die het masker vloeibaar maakt en droog zodra het in contact komt met lucht). Het masker is dermatologisch getest en irritatie is zeer onwaarschijnlijk behalve een tijdelijke roodheid die na ongeveer 30 minuten wegtrekt. Het kan een beetje prikken als je het verwijdert, vooral de eerst keer, maar dit is absoluut niet schadelijk. Gebruik het masker niet als je ernstige acne hebt of andere verwondingen aan de huid. Mannen en vrouwen kunnen het masker gebruiken, het is niet getest op dieren en het is ook safe te gebruiken wanneer je zwanger bent.

maybeauty-facemask

Het masker bevat per pakje 10ml en dat is ruim voldoende voor je gehele gezicht. Het product is erg vloeibaar en heeft ook nog eens een heerlijke geur. Meestal breng ik een masker gewoon aan met mijn vingers, maar bij dit masker zat een kwast bijgevoegd die je dus kunt gebruiken, super handig. Dit masker moet 30 tot 45 minuten blijven zitten. Na een kwartier voelde ik al dat het ging trekken, het deed nog niet zo’n pijn, maar ik voelde wel echt dat er iets op mijn gezicht zat. Het is dus belangrijk om dit masker te laten zitten tot hij helemaal is opgedroogd, voor het beste resultaat.

Hoe werkt het?
– Breng het masker aan op je gezicht.
– Laat het masker 30 tot 45 minuten inwerken (ik heb 45 minuten gedaan, toen was het helemaal opgedroogd).
– Verwijder het masker en zie hoe mee-eters meekomen vanuit het masker.
– Bekijk nu hoe je huid eruit ziet en hoe zacht het aanvoelt.

maybeauty-facemask

Ben ik tevreden? Ja, ik ben tevreden! Het doet wel echt eventjes pijn, vooral als je het masker er heel zachtjes vanaf gaat halen. Je kunt het masker er beter zo snel mogelijk afhalen, dan ben je er sneller vanaf. Maar die pijn? Dat maakt me niks uit, het resultaat is er! Ik zou wel ‘s avonds dit masker aanbrengen voor het slapen gaan, omdat je best wel met een rood hoofd rondloopt anders. Het product zorgt er echt voor dat alle poriën worden leeggehaald en dat mijn huid weer fris en zacht aanvoelt.

maybeauty-facemask

Ik heb nog iets leuks voor jullie! Wil jij dit masker ook bestellen maar dan met korting? Dat kan, ik mag namelijk 3o% korting weggeven met de volgende kortingscode: kimmetjemask30 – https://maybeauty.nl/kimmetjemask30.

Hebben jullie ooit al eens een black-head masker gebruikt en kennen jullie MayBeauty al?

Liefs Kimberley

17 Reacties

 1. 17 augustus 2016 / 05:02

  Ik heb deze maskers ook. Ik vond het effect rond mijn neus vooral erg prettig. Zelf had ik helemaal geen last van een rode huid na het verwijderen van dit masker. Zo zie je maar weer dat dit bij iedereen anders is.

 2. 17 augustus 2016 / 05:33

  MayBeauty ken ik niet… ik vind deze maskers zo intrigerend, wel een lange inwerktijd. (hoop dan altijd dat de deurbel niet gaat)
  Klinkt in ieder geval als een prima masker en net even anders dan die maskers die zacht blijven. Ik hou daar wel van!

 3. 17 augustus 2016 / 06:43

  Klinkt als een goed masker! Zelf zou ik het echter toch niet zo snel gebruiken omdat ik een hele droge en gevoelige huid heb; maar het lijkt mij voor mensen met een onzuivere huid/vettere huid echt ideaal!

 4. 17 augustus 2016 / 07:07

  Ik heb deze ook getest maar ik gebruik hem toch liever plaatselijk, zoals op mijn neus en kin. Verder inderdaad een prima masker.

 5. 17 augustus 2016 / 07:21

  Wie mooi wilt zijn moet pijn lijden 😛 nee het lijkt me een goed masker, hij doet z’n werk in ieder geval netjes :)

 6. 17 augustus 2016 / 07:30

  Zo een masker wil ik ook heel graag uitproberen! Ze lijken me super fijn, al doen ze pijn haha.

 7. 17 augustus 2016 / 07:32

  Oh ik ken deze niet, maar het is misschien wel iets voor de neus van mijn vriend, hihi. Je leek trouwens wel een stripheldin op de eerste foto. Girlpower haha.

 8. Soraya
  17 augustus 2016 / 07:36

  Ik heb zo’n soort masker gebruikt van de Big Bazar (Blackhead Peel-off Facial Mask). Het eraf halen was echt een hel. Je moet het 15 tot 20 min laten inwerken maar ik had het meer dan 30 min op. Het eraf halen deed echt heel heel veel pijn. Mijn huid was erna wel heel zacht.

 9. 17 augustus 2016 / 08:00

  Klinkt heel erg goed! Ben erg benieuwd, als mijn maskers op zijn ga ik deze ook zeker bestellen, heel erg fijn dat heel je poriën open komen, goede boost voor je huid!
  Liefs,
  Evelien

 10. 17 augustus 2016 / 08:26

  Klinkt heel fijn! Ik ga dit zeker ook eens proberen!

 11. 17 augustus 2016 / 08:37

  Ik heb deze masker al heel vaak voorbij zien komen. Ik denk dat dit heel fijn in voor mijn neus (haha) alleen vind ik de inwerk tijd wel ontzettend lang..

 12. 17 augustus 2016 / 09:36

  Ik heb thuis wel nog een pakje liggen met zulk soort maskers, maar heb hem tot het heden nog steeds niet geprobeerd haha. Ze klinken wel heel goed. Handig dat je er een kwastje bij krijgt trouwens! Dan komen je handen er tenminste niet onder te zitten hihi.

 13. 17 augustus 2016 / 11:42

  1x Heb ik zo’n masker eerder gebruikt (wist toen eigenlijk niet hoe het werkte) en verpestte het helemaal. Dit artikel herinnert me er ook aan dat ik ook nog zo’n masker moet testen maar dan van een ander merk en in een tube. Leuk artikel Kimberley met mooie foto’s! 😉
  Liefs,
  Elles

 14. 17 augustus 2016 / 17:27

  Heb er al veel goeds over gelezen over deze Peel off maskers, ik word er maar meer en meer nieuwsgierig naar :)

 15. 17 augustus 2016 / 18:53

  Klinkt wel goed! Ik moet vaker maskers gebruiken, altijd zo fijn. Duidelijke review weer, en mooie foto’s

 16. 17 augustus 2016 / 19:22

  goeie foto’s al vind ik het wel vervelend als het pijn doet. Ik heb best een gevoelige huid dus ben benieuwd of dit op mijn gezicht wel zo goed werkt! Wel leuk dat je er een artikel over geschreven hebt!

 17. 18 augustus 2016 / 06:53

  Ik ben al zo lang zo benieuwd naar deze maskertjes! Ze lijken me inderdaad niet het allerprettigst om eraf te halen, maar ik ben wel benieuwd of het bij mij zou werken. Binnenkort maar eens een gokje wagen, haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

+ 37 = 46