2 JAAR KIMMETJEKIMS!

Processed with VSCO with f2 preset

ALWEER 2 JAAR KIMMETJEKIMS VANDAAG! Het is gewoon alweer 2 jaar terug, 1 november 2015. Op deze dag schreef ik mijn eerste officiële blogpost, en wat vond ik dit ontzettend speciaal, maar tegelijkertijd ook ontzettend spannend. Na twee jaar kan ik zeggen dat het mijn grootste hobby is, soms heb ik tijden gehad dat ik het minder deed, maar wanneer ik weer artikelen typ of foto’s maak, maakt het me eigenlijk zo blij.

Vandaag kijk ik terug op de twee jaar dat ik blog, wat zijn de hoogtepunten? Natuurlijk heb ik heel veel leuke mensen ontmoet door mijn blog, en daar ben ik zo dankbaar voor. Zoveel leuke afspraken verder, en ik hoop dat er nog veel meer gaan komen. Dan te denken aan alle lieve reacties op mijn blog, Facebook, Instagram, maar ook in het echte leven. Reacties waar ik echt vrolijk van word, en die me doen motiveren om nog heel lang te blijven bloggen, omdat jullie het leuk vinden wat ik doe, en vinden dat het bij mij past.

Processed with VSCO with f2 preset

Maar dat niet alleen, twee jaar terug was ik super verbaasd dat ik werd benaderd door een bedrijf voor een ‘samenwerking’. Ik snapte eerst niet goed wat het inhield, maar ook hier ben ik dankbaar voor dat andere mensen mijn werk zo waarderen dat ze met mij willen samenwerken. Ik bedoel, er zijn tegenwoordig zoveel blogs, zo bijzonder dat ik er dan voor hen net uitspring.

Deze verjaardag moest ik natuurlijk wel een klein beetje vieren, en daarom mocht ik een té leuke ballon ontvangen van Surpreza. Een zilveren 2 helium ballon, ik vind hem zo schattig!

Processed with VSCO with f2 preset Processed with VSCO with f2 preset

Ik wil alle lieve lezers, volgers en relaties bedanken, want mede door jullie blijft mijn hobby mijn grootste hobby. Thank you all, op naar de volgende jaren. Jullie zijn geweldig!

Liefs Kimberley

   Verstuur artikel als PDF   

10 Reacties

 1. 1 november 2017 / 06:45

  Gefeliciteerd met je 2e blogverjaardag! En wat een mooi cadeau, deze helium ballon! Super leuk zijn die, en ze blijven ook héél lang goed. Wat een mooie, gezellige foto’s heb je ook weer gemaakt. Leuk!

 2. 1 november 2017 / 06:53

  Gefeliciteerd met je blogverjaardag! Mooie foto’s in je artikel en zo’n ballon blijft leuk he!

 3. 1 november 2017 / 08:25

  Waaauw, twee jaar! Wat ontzettend speciaal hé! Gefeliciteerd met je prachtige blog <3

 4. 1 november 2017 / 10:21

  Zo leuk! Gefeliciteerd met je 2 jarige blog bestaan <3 Voor mijn gevoel blog je al zoveel langer haha, ik vind je blog altijd zo leuk om te lezen!

 5. 1 november 2017 / 15:03

  Gefeliciteerd! Gaat snel he? Leuke foto’s <3

 6. 1 november 2017 / 18:39

  Gefeliciteerd met het 2-jarig bestaan van je blog!

 7. Marian B
  2 november 2017 / 21:02

  Gefeliciteerd!

 8. Sabrina
  4 november 2017 / 20:41

  Gefeliciteerd zeg! Ik volg je al een hele tijd! Super leuk die ballon!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

72 + = 77