10 dingen die je nog niet over mij wist

Processed with VSCO with a6 preset

Het is vandaag weer tijd voor een tag; een wat persoonlijker artikel. Ik schrijf vandaag namelijk 10 dingen die je nog niet over mij wist! Of misschien al wel natuurlijk, maar toch, lees je gezellig mee?

1. Ik ben verslaafd aan kauwgom. Ja echt, ik heb geen drank of drugs verslaving, maar ik ben verslaafd aan kauwgom. Wanneer sommige mensen na het eten een sigaretje opsteken, moet ik een kauwgompje hebben. Verder heb ik ook het liefst de hele dag kauwgom in mijn mond. Ik weet niet hoe het komt, maar ik heb het echt vanaf jongs af aan al. Ik denk niet dat ik er zonder zou kunnen, er is ook bijna geen kauwgom die ik niet lust.

2. Ik ben lichtelijk bang voor mensen met schmink. Of mensen die verkleed zijn. Ik vond het vroeger al niet leuk, een clown of iets in die richting, maar het lijkt wel steeds erger te worden. Ik vind mensen die geschminkt zijn echt verschrikkelijk! Ik ren het liefst zo snel mogelijk, gillend en huilend weg. Wat vind ik dat erg!

Processed with VSCO with a6 preset

3. Ik wil al heeeel lang een pomeriaan. Misschien wel al 10 jaar. Thuis hebben wij teckels, waar ik ook heel erg blij mee ben. Later zou ik sowieso weer een hondje willen, en waarschijnlijk ook wel een teckeltje. Maar ooit in mijn leven wil ik een pomeriaan, die honden vind ik zo schattig, ze lijken me zo knuffelbaar en ze zien er gewoon te leuk uit!

4. Alleen zijn kan ik niet goed. Het liefst wil ik de hele dag door met andere mensen zijn, activiteiten ondernemen en vooral niet stil zitten. Alleen is maar zo eenzaam, ben het liefst met anderen, veeeeel gezelliger!

5. Ik kan er niet tegen als iets niet matcht. Denk dan bijvoorbeeld aan kleding. Soms zie je mensen lopen met een knalroze broek met daar boven op een groen shirt, een zwart vestje en een paar groene sneakers. Ik kan daar echt niet tegen. Het moet allemaal bij elkaar passen.

6. Soms ben ik te perfectionistisch. Alles kan beter, moet mooier, moet anders. Het houdt een keer op, soms kun je gewoon niet beter. Op school wilde ik altijd goede cijfers halen. Hetzelfde met bloggen, mijn foto’s moeten bij elkaar passen anders ben ik niet tevreden. Best erg, maar kan er niks aan doen..

Processed with VSCO with a5 preset

7. Roze, roze roze. Roze is echt mijn lievelingskleur. Dat wisten jullie vast nog niet, he!? Oké, vast wel. Maar roze is gewoon echt mijn lievelingskleur. Vroeger al, ik wilde alles in het roze hebben. Het is gewoon zo girly, mijn kamer is dan ook 80% roze. I love it!

8. Geld uitgeven vind ik geen probleem. Soms gaat het iets té. Lunchen hier, dineren daar, dagje shoppen. Shirtje kopen, paar schoenen, een leuke tas. Ik ben echt dol op geld uitgeven. Het is dat ik nog niet arm ben, maar ik vind het echt verschrikkelijk leuk. Het geeft een soort voldoening. Ik vind het gewoon gezellig om activiteiten te ondernemen en vaak kosten die toch wel geld, ook al is het maar een beetje.

9. Het liefst zou ik het hele jaar door zomer hebben of verhuizen. Ik ben dol op de zon, de zomer, cocktails, stranden, zwemmen, eigenlijk alles wat met de zomer te maken heeft. Uitkijken naar de zomervakantie doe ik alweer wanneer hij afgelopen is. En elk zonnestraaltje maakt mij vrolijk. The summer is magic, zullen we dan maar zeggen.

10-dingen-die-je-nog-niet-over-mij-wist

10. In 2013 heb ik gebungeejumpt wat 65m hoog was. En ik wil elke dag weer bungeejumpen. Dat was zo gaaf! Toen ik daar boven in stond dacht ik wel even, woooow, dit is hoog! Maar wanneer je de sprong maakt krijg je zo’n ongelofelijke adrenaline kick die niet te beschrijven is. Dit deed ik in Chersonnisos, Starbeach, maar ik wil zeker nog eens ergens anders bungeejumpen! Zo wil ik nog heel veel andere dingen doen, maar die staan allemaal in mijn bucketlist.

Wat is typisch jou? Zouden jullie vaker zulke artikels willen lezen?

Liefs Kimberley

17 Reacties

 1. 19 januari 2017 / 07:16

  Wat een leuke weetjes, haha! Ik deel de kauwgomverslaving met je, maar dan met smints en pepermuntjes, haha!

 2. 19 januari 2017 / 07:25

  Leuke weetjes en nee dat van dat roze wisten we echt nog niet haha. Dit soort artikelen zijn altijd wel lekker om te lezen. Wat echt typisch is voor mij is dat ik altijd maar dan ook altijd eten bij me heb.

 3. 19 januari 2017 / 07:39

  Leuke weetjes! Ik ben zelf ook altijd een beetje bang voor mensen die verkleed zijn en dergelijke. Not cool!

 4. 19 januari 2017 / 07:55

  Geld uitgeven kan ik ook heel goed, haha. Maar nu gaat de rem erop 😉 Laatste tijd zoveel onnodige dingen gekocht, oeps.

 5. 19 januari 2017 / 08:31

  wat een super leuke weetjes! Ik ben ook echt doodsbang voor mensen met verkleedkleren zoals clowns. Bah..
  Liefs,
  Evelien

 6. 19 januari 2017 / 08:45

  Super leuk om je zo weer wat beter te leren kennen Kimberley <3 pomeriaan hondjes vind ik ook zoooo onwijs cute. En je liefde voor de kleur roze deel ik helemaal met jou!Omg, bungeejumpen lijkt mij zo eng, stoere chick ben je!

 7. 19 januari 2017 / 08:56

  Leuk kim om weer wat meer over je te lezen. Ik ben ook echt nog steeds gek op roze, komt goed uit want nu kan ik alles extra roze maken voor mijn dochtertje 😉 Alleen zijn kan ik ook heel moeilijk vind het heerlijk om mensen om mij heen te hebben, geeft me energie.

 8. 19 januari 2017 / 09:48

  Super tof dat je hebt gebungeejumpt! Dat zou ik dis echt niet durven haha. Maar wel gaaf hoor! Ik kan er trouwens ook echt niet tegen als iets niet matcht. Kan ik echt vinden in wat je daar over schrijft. :’)

 9. 19 januari 2017 / 09:54

  Roze is ook mijn lievelingskleur en ik ben ook echt niet goed in alleen zijn. Eigenlijk haat ik dat een beetje haha

 10. 19 januari 2017 / 09:56

  Bungeejumpen, wat eng! Dat geld uitgeven ken ik, soms gaat het echt te gemakkelijk. Ik probeer er nu op te letten en koop zo weinig mogelijk dingen die ik niet nodig heb, al heb ik gisteren wéér een geurkaars gekocht. Die kan bij de overige honderd gaan staan. :’)

 11. 19 januari 2017 / 13:13

  65 meter.. ik zou dood aan het touwtje hangen denk ik haha.. en roze ach die kleurt past gewoon bij jou! en leuk om dit zo te lezen liefs

 12. 19 januari 2017 / 14:17

  Ah wat grappig, mijn foto’s moeten ook echt altijd matchen! Anders word ik bijna agressief. Bungeejumpen, omg, dat zou ik nooit doen, het lijkt me werkelijk doodeng! Wel erg gaaf dat je het hebt gedaan. Malou x

 13. 19 januari 2017 / 14:26

  Wat leuk om te lezen! En wow, bungeejumpen, dat lijkt mij echt vreselijk eng. Dan zie ik liever een verkleed iemand op straat lopen hihi.

 14. 20 januari 2017 / 12:11

  Wat leuk om dit te lezen, hou ervan om iedereen zo een beetje beter te leren kennen! Grappig van je kauwgom verslaving, moet zeggen dat ik dat ook erg lang heb gehad, maar gelukkig ben ik er nu vanaf haha
  Fijn weekend alvast! Liefs, Merel

 15. 20 januari 2017 / 12:30

  Leuk om zo meer over je te weten te komen. Ik wil ook al echt zolang een pomeriaantje. Ze zijn gewoon te cute!

 16. 21 januari 2017 / 07:42

  Leuk om nog meer over je te weten komen en wat lijken wij ontzettend veel op elkaar hahaha.
  Prachtige foto’s heb je gebruikt voor dit artikel.

 17. 28 januari 2017 / 19:17

  Altijd leuk om te lezen dit soort feitjes. Bungeejumpen? Wow! Dat durf ik dus écht niet! En ik ben doorgaans toch niet zo bang uitgevallen. Alleen zijn vind ik juist prettig. Ik ben graag alleen en ben het ook bijna altijd. Soms noodgedwongen, maar ik heb er eigenlijk geen problemen mee. Ik ben altijd al erg op mezelf geweest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

− 2 = 2