10 dingen die je nog niet over mij wist #2

Processed with VSCO with a6 preset

Zoals jullie misschien wel al eerder op mijn blog hebben gelezen, schreef ik een artikel over ’10 dingen die je nog niet over mij wist’. Dit artikel schreef ik eerder dit jaar en is hier terug te lezen. Vandaag heb ik een vervolg -deel #2- voor jullie gemaakt omdat ik merkte dat dit artikel zo goed werd gelezen en ik er zulke lieve reacties op kreeg van jullie. Ook al is het een vervolg, ik begin gewoon weer bij één!

1. Kleding uitzoeken voor een dagje weg is een drama. Ik kan gewoon niet kiezen wat ik aan wil in de ochtend. Wanneer ik naar werk moet is het geen probleem; gewoon iets wat netjes is. Maar als ik een dag weg ga is het echt een dra-ma. Soms zegt mijn vader: ”Je hebt teveel kleding, daarom kun je niet kiezen”. Misschien heeft hij wel gelijk en moet ik dus eens kleding weg doen of gewoon minder kopen. Dan ben ik er ook gewoon sneller uit wat ik aan wil!

2. Mijn lievelingseten is pizza. Ik lust het zo graag, dat ik het het liefst elke dag eet. Wanneer ik een pizza bestel weet ik dan ook eigenlijk nooit welke ik zal nemen, omdat ik alles zo lekker vind. Daarom neem ik meestal half om half, dan heb je nog een beetje van alles wat! Vooral met kip, mozzarella of een bbq sausje vind ik heerlijk.

3. Ik kan niet liegen. Oké, laten we eerlijk zijn, als het echt even moet kan ik het wel. Maar zelfs wanneer het echt even niet anders kan en ik een leugen bedenk voor eigen bestwil, ik word gesnapt. Daar komt ook nog eens bij dat ik echt niet serieus kan kijken wanneer ik een leugen zou moeten vertellen. Mijn ogen verklappen mij direct.

4. Ik heb een foto-obsessie. Soort van dan. Ik weet even niet hoe ik het moet omschrijven. Maar waar ik ook kom, ik wil altijd bijna alles fotograferen. Al is het een lunch wanneer ik ergens te lunchen ben met een vriendin. Maar niet alleen dat, ik vind het gewoon leuk om alles vast te leggen. Zodat ik later alles weer kan terug kijken, ik vind het heerlijk om zo op herinneringen terug te kijken.

5. Een fobie voor vissen. Ja, ik weet niet zo goed of je het een fobie mag en kan noemen, maar oke. Ik ben een enorme dierenvriend, maar vissen vind ik gewoon écht niet leuk. Ik weet dat ze niks doen, maar ik vond het vroeger al verschrikkelijk als de vissenkom verschoont moest worden. Ze voelen zo glibberig aan, brr. Daarom zwem ik ook liever in een zwembad dan in de zee, ben je er in ieder geval zeker van dat je geen vissen aan je voeten voelt.

6. Boeken lezen kan ik niet. Nee, echt niet dus. Ik ben echt veel te snel afgeleid. Een tijdschrift lukt nog, een blogpost vind ik ook geweldig om te lezen, maar als ik een heel boek moet lezen dan haak ik al snel af. Best wel zonde, want ik wil best geloven dat er heel veel mooie boeken zijn om te lezen.

7. Ik ben dol op uitjes en festivals. Het liefst ga ik elke dag een dagje weg met mijn vriendinnen, mijn vriend of met mijn familie. Ik vind dat zo ontzettend gezellig! Allemaal herinneringen bouwen, dat is wat ik het allerliefste doe. Zo vind ik het leuk om een dag te gaan shoppen, maar een etentje of een festival vind ik ook geweldig. Gewoon een boswandeling met het gezin vind ik leuk, maar dat ik dit jaar naar Tomorrowland ga vind ik ook zeker niet verkeerd! 

8. Tegen negatieve mensen kan ik niet. Personen die alleen maar het negatieve van dingen kunnen denken vind ik echt verschrikkelijk. Altijd hebben ze wel een weerwoord wat dan ook altijd weer negatief is. Ik probeer altijd zelf heel erg positief te denken en van alles het positieve in te zien, daarom vind ik het soms misschien lastig als iemand dat niet is. Ik word er echt niet vrolijk van als mensen altijd maar negatief denken.

9. Vroeger vond ik het al geweldig om een website bij te houden. Ik weet niet of jullie het kennen, maar vroeger deed ik enorm veel met Kindertent. Hier had ik dan mijn eigen website en plaatste daar allerlei leuke quotes en plaatjes op die mij interesseerde.

10. Ik word altijd jonger geschat dan dat ik ben. Dit is al mijn hele leven zo, en ik vrees dat het ook altijd zo blijft. Als ik later oud ben, een jaar of 50, lijkt het mij natuurlijk wel leuk om 40 geschat te worden. Nu is het soms erg vervelend. Ongeveer een dik jaar terug -toen was ik 21- zei een beveiliger van een kroeg of ik niet moest aansluiten bij de rij van 16-. Toen voelde ik me wel even heel erg lullig.

Wat is typisch jou? Zouden jullie vaker zulke artikels willen lezen?

Liefs Kimberley

10 Reacties

 1. 22 februari 2017 / 08:11

  Super leuk artikel meis!
  En zo herkenbaar van alles vast willen leggen, doe ik ook altijd haha! Soms worden mensen er een beetje gek van haha.

  Liefs,
  Evelien

 2. 22 februari 2017 / 09:13

  Best veel van je punten zijn voor mij ook herkenbaar! Vooral de laatste twee haha

 3. 22 februari 2017 / 10:21

  Oh my god! Ik heb ook een fobie voor vissen en ik heb nog nooit iemand ontmoet die dat ook heeft haha! Ik ben wel echt oprecht bang voor vissen, niet alleen voor de glibberigheid, maar wel leuk om te lezen dat jij het ook niet zo op vissen hebt haha.

 4. 22 februari 2017 / 10:27

  Je vissenfobie herken ik. Ik ben niet bang van vissen op zich, maar van dingen die onder water zitten wanneer ik zelf ook in dat water zit. Wanneer ik bv. in zee of een vijver ga zwemmen en iets aan m’n benen voel, of in helder water iets zie zwemmen, dan word ik gek. :’)

 5. 22 februari 2017 / 11:40

  Wat een leuk artikel meis! Ik kan ook echt niet tegen negatieve mensen, dat vreet zoveel energie! Het is ook echt niet gezellig vind ik haha. Ik ben zelf ook altijd meer van het positieve.

  Leuk weetje over mij: Ik ben dol op olifantjes. Als mijn vriendinnen een olifant zien moeten ze altijd aan mij denken haha. :)

 6. 22 februari 2017 / 11:44

  Leuk lijstje! Ik kan ook echt niet liegen, moet dan altijd lachen of je ziet het aan mn gezicht!
  Ook hou ik echt van pizza, daar kan je me echt wakker voor maken!

  Liefs, Nathalie

 7. 22 februari 2017 / 18:24

  Leuke feitjes Kim! Overal foto’s van maken is volgens mij echt een Blogger dingetje haha. Ik weet ook precies hoe je je voelt: jonger geschat worden. Maar inderdaad, wanneer wij ouder zijn en we worden jonger geschat, zijn we er alleen maar bij mee. Wij winnen juist in het leven haha :)

 8. 22 februari 2017 / 20:09

  Leuk om te lezen dit! Stiekem moest ik een beetje lachen over het verhaaltje bij de vissen. Zoals jij ze beschrijft zijn ze inderdaad echt naar!

 9. 23 februari 2017 / 14:07

  Het meeste wist ik inderdaad niet, maar bij de laatste kan ik het me wel voorstellen. Zelfs ik heb dat probleem al. Soms heel vervelend, maar ach.. we moeten het toch maar positief bekijken he. Als wij 50 zijn schatten ze ons 32 hihi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

2 + 4 =