Winter & kerst wallpapers voor je telefoon!

Processed with VSCO with hb1 preset

It’s the most wonderful time of the year.. Yes… dat vind ik echt! Ik vind het zo gezellig, al die leuke dagen in december. Ik kan uren rondkijken op kerstmarkten, genieten van allerlei lekkers en ik houd er van om zoveel mogelijk te versieren tijdens deze gezellige periode. Maar niet alleen het huis en mijn kamer, ook mijn telefoon moet er aan geloven, want die krijgt natuurlijk ook een leuke wallpaper. Maar wow, wat zijn er veel mooie wallpapers te krijgen zeg, ik kon bijna niet kiezen. Toch heb ik een selectie gemaakt met mijn favorieten, ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden. Vind je ze ook zo leuk? Pik er eentje en gebruik hem ook voor jouw smartphone achtergrond!

wallpaper-kimmetjekims wallpaper-kimmetjekims1 wallpaper-kimmetjekims2 wallpaper-kimmetjekims4 wallpaper-kimmetjekims5 wallpaper-kimmetjekims3wallpaper-kimmetjekims6wallpaper-kimmetjekims7 wallpapers-kimmetjekims

Alle achtergronden voor je mobiel zijn afkomstig van Pinterest altijd leuk om daar ook eens een kijkje te nemen.

Welke ga jij overnemen?

Liefs Kimberley

Share:

3 Reacties

  1. 7 december 2017 / 08:11

    Ik zat hier al op te wachten hihi, super leuk <3

  2. 7 december 2017 / 12:09

    Wat een leukerds! Ik heb gisteren toevallig nog een sneeuw-/berglandschap vanop Pinterest ingesteld. :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

8 + = 16