Welke lingerie is het mooist voor in de zomer?

hunkemoller-blog

Het is zomer, yes! Dat betekent dat alle vrouwen wanneer het mooi weer is massaal in jurkjes gaan rondlopen. Ik vind het zelf erg belangrijk dat een jurkje of rokje mooi uitkomt en dat mijn lingerie niet te zien is. Zo draag ik meestal onder een wit jurkje een huidkleurige bh, zodat het allemaal wat mooier uitkomt. Maar soms mogen de bandjes van de bh niet opvallen, of wil je liever een plak-bh dragen omdat dit mooier is onder een bepaald jurkje. Vandaag laat ik allerlei opties zien die Hunkemoller heeft om je kleding nog mooier te dragen tijdens de zomer. Lees daarom verder voor alle oplossingen van lingerie onder een mooi jurkje.

hunkemoller-kimmetjekims

Er bestaan veel verschillende jurken. Gelukkig heeft Hunkemolller daar over nagedacht, want er zijn ook heel veel verschillende soorten bh’s of opties voor bh’s om elke jurk mooi te dragen. Ik ga eerst wat vertellen over de verschillende soorten jurken, daarbij vertel ik dan ook welke lingerie hier het beste bij zou matchen. Bij een jurk is het ook niet onbelangrijk om te kijken welk figuur je hebt en hier de jurk op aan te passen, dus neem dat ook mee in het ready maken voor een feestje!

hunkemoller-8vorm

De zandloper/8-vorm
Vrouwen met een 8-figuur hebben even brede schouders als heupen. De taille is smal en de borsten en de billen zijn rond. Dit figuur staat ook wel bekend als het zandloper figuur.

De lingerie en jurkjes voor dit figuur
Je kiest hier dus voor een jurkje die in de taille aansluit. Het mag ook zeker een jurkje zijn die bij de heupen en billen aansluit. Zoals bij het roze jurkje zie je dat je aan de voorkant en zeker aan de achterkant de bandjes zal gaan zien. Daarom is het bij deze jurkjes handig om te kiezen voor een bh met transparante bandjes.
hunkemoller-vvorm
De V-vorm
Een vrouw met een V-figuur heeft schouders die breder zijn dan de heupen. Meestal heeft deze vrouw wat meer boezem dan billen. Haar benen zijn vrij slank. Dit figuur kan vergeleken worden met het appelfiguur, waar de vrouw slanke benen heeft en een voller bovenlichaam.

De lingerie en jurkjes voor dit figuur
Omdat de schouders breder zijn bij dit figuur, wil je dit misschien iets minder laten opvallen. Dit doe je door het dragen van een jurkje met een V-hals. Hoe dieper de V-hals is, hoe mooier dit meestal uitkomt. Qua lingerie zou ik bij dit soort jurkjes kiezen voor siliconen nipple covers. Stel je hebt een erg lage decolette, dan valt je bh ook niet op. 
hunkemoller-hvorm
De H-vorm
Vrouwen met een H-figuur hebben even brede schouders als heupen en hebben weinig taille. Meestal hebben deze vrouwen ook weinig boezem en billen. De benen van deze vrouw zijn lang en dun. Dit lichaamstype staat ook wel bekend als het rechthoek figuur.

Bij een rechthoek figuur kan een vrouw er voor kiezen om een taille te creëren. Je kunt hierbij kiezen voor een jurk met wat meer taille, maar je kunt ook kiezen voor een jurk met een riem of een strik om de taille wat meer te laten opvallen.

De lingerie en jurkjes voor dit figuur
Omdat vrouwen met dit figuur meestal niet echt rondingen hebben en dus best wel recht zijn van zichzelf, is het mooi om de taille te laten zien door een strik. Qua lingerie is dan mooi om de rondingen wel wat meer te laten zien met een push-up bh. Je kunt dit ook mooier laten uitkomen met de max gel push up pads.

hunkemoller-kimmetjekims
De peer/A-vorm
Bij het A-figuur zijn de schouders smaller dan de heupen. Deze vrouw heeft een duidelijke taille, vrij weinig boezem en een volle billen. Dit figuur staat ook wel bekend als het peerfiguur.

De lingerie en jurkjes voor dit figuur
Bij een peerfiguur wil je niet de accenten leggen op de heupen, omdat deze al best wel breed zijn. Bij dit soort jurkjes let je dus vooral op de heupen, hier kun je ook kiezen voor ‘speciale’ lingerie. Maar je kunt ook gewoon kiezen voor een mooi setje, bijvoorbeeld de Ophelia.

Wat wel leuk is, in het verleden heb ik mee gedaan aan een test waar ze helemaal gingen bekijken wat voor figuur je hebt, en welke kledingstukken en lingerie dus het beste bij je past. Ik heb een zandloper figuur, dit betekent dus dat mijn schouders even breed zijn als mijn heupen en dat mijn taille smaller is. Hierdoor weet ik welke jurkjes ik moet kopen en welke lingerie hier dus het beste bij past.

Ik hoop dat jullie zo de perfecte jurk kunnen vinden voor jouw figuur met natuurlijk de perfect bijpassende lingerie!

Liefs Kimberley

1 Reactie

  1. 14 juli 2018 / 11:10

    Wauw, wat een handig artikel vol met leuke tips!
    Liefs,
    Yara

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

+ 32 = 35