De vrolijkste wallpapers voor op je telefoon!

wallpapers-mobile

Hoe leuk is het om een vrolijke achtergrond te hebben op je mobieltje? Ik ben er gek op, ik heb daarom ook zoveel verschillende achtergronden dat ik bijna niet kan kiezen welke ik als achtergrond wil. Vandaag lijkt het me leuk om de vrolijkste wallappers voor op je telefoon met jullie te delen. Wie weet heb je er wat aan, dan mag je hem natuurlijk altijd overnemen. Kijk je mee?

Watermeloen2 watermelon-pineapple-wallpaper  Donut2 orange-wallpaper ice

Ik heb soms volgens mij best wel een smaak waar niet iedereen van houdt. Ik ben gek op roze, goud en wit, maar ook gewoon op kleurtjes die heel vrolijk zijn. Sombere kleuren komen dan ook echt niet vaak voor bij mij. Deze achtergronden voor op je mobiel sluiten dan ook helemaal aan bij mijn smaak, maar ook bij dit seizoen van het jaar als je het aan mij vraagt. Maar oké, als je ze leuk vind, neem ze gerust over; want wie wil er nou niet zo’n vrolijke achtergrond!? Elke keer als je je telefoon dan unlocked word je al super vrolijk. Ik heb verschillende categorieën gemaakt met verschillende achtergronden die ik van onder andere Pinterest en Tumblr heb afgehaald.

TRENDY – fruities, animals, sweets
Watermeloen Flamingo
summer-wallpaper Donut-wallpaper-iphone  heart-wallpaper-phonevpineapple-wallpaper-iphone 

watermelon-pineapple-wallpaper flamingo-wallpaper

cherry-wallpaper-iphone kiss-wallpaper cactus-wallpaper  macaron-wallpaper2 donut-wallpaper watermelon-wallpaper-iphone2

 

SUMMER & HAPPY
summer-wallpaper-iphone summer-wallpaper-iphone summer-wallpaper-iphone summer-wallpaper-iphone summer-wallpaper-iphone ice  pink-wallpaper-pineapple Summer-wallpaper-sea   macarons-wallpaper-iphone orange-wallpaper

Ik hoop dat jullie er wat aan hebben!

Liefs Kimberley

24 Reacties

 1. 21 juni 2016 / 04:38

  Die eerste met flamingo’s, so cute. Ook de eerste foto bij SUMMER & HAPPY vind ik echt heel mooi :-)!

 2. 21 juni 2016 / 06:18

  Heel cute allemaal! Love the fruitprints haha!

 3. 21 juni 2016 / 06:23

  Ja, dit is ook echt mijn stijl! Love it. Misschien dat ik er eentje van je pik!

 4. 21 juni 2016 / 07:02

  Zien er echt leuk uit! Hier word ik meteen happy van. Die watermeloentjes zijn mijn favoriet!

 5. 21 juni 2016 / 07:06

  Aaaaah wat een cutiepies allemaal! Thanks for sharing babe <3 Ik denk dat ik voor de cactusjes ga of de flamingo's!

 6. 21 juni 2016 / 07:49

  Leuke selectie heb je gemaakt! Veel hiervan heb ik al op mijn telefoon staan, maar er zitten absoluut nog een paar leuke tussen die ik ga toevoegen. Het staat altijd zo lekker vrolijk!

 7. 21 juni 2016 / 08:08

  Die met die donuts heb ik nu als achtergrond. Ze zijn allemaal zo leuk! <3

 8. 21 juni 2016 / 08:16

  Wat zijn ze allemaal leuk! Vooral die eerste met de flamingo’s.

 9. 21 juni 2016 / 08:54

  Wajoo, dit is echt een leuke verzameling van zomerse en vrolijke wallpapers! Super leuk <3

 10. 21 juni 2016 / 09:25

  Er zitten zeker een paar mooie tussen! Echt een zomers gevoel krijg je van deze plaatjes!

 11. 21 juni 2016 / 11:13

  Heel leuk! Je hebt weer hele andere achtergrondjes gekozen dan ik hihi! Super leuk om te zien! Ik wordt er iig erg vrolijk van :)

 12. 21 juni 2016 / 13:08

  Kimmiee, wat een vrolijke post!
  Ik gebruik stiekem de cactusjes nu als achtergrond op mijn telefoon (hehehe)

 13. 21 juni 2016 / 14:02

  Wat een super leuke, vrolijke en girly achtergronden! Haha en het is echt zo: Als ik aan jou denk denk ik aan roze!

 14. 21 juni 2016 / 21:30

  Ahhh wat zijn ze leuk allemaal, zo vrolijk en zomers! Dank je wel hiervoor!

 15. 22 juni 2016 / 13:34

  Wat veel leuke wallpapers! Ik heb eerlijk gezegd gewoon een standaard achtergrond op m’n telefoon haha anders is het me veel te druk. Ik heb wel altijd een leuke foto bij m’n vergrendelscherm.

 16. 3 juli 2016 / 15:35

  Zo leuk!!!
  Ik ga je site straks even op mijn telefoon openen zodat ik er een paar kan opslaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

73 + = 79