Beauty / New in / Review | Victoria’s Secret Sheer Love & Victoria fresh bodymist

Victoria-Secret-Review-Sheer-Love-eau-toilette-bodymist-2

Houden jullie ook zoveel van de parfums, bodymists en body lotions van Victoria’s Secret? Het is écht een van mijn favoriete merken. Vandaag kwam ik terug van mijn studietrip op Amsterdam Airport Schiphol en kon het niet laten om even een kijkje te nemen bij de Victoria’s Secret, ofcourse!

Victoria-Secret-Review-Sheer-Love-eau-toilette-bodymist-2  Victoria-Secret-Review-Sheer-Love-eau-toilette-bodymist    Victorias-Secret-Review-Sheer-Love-eau-toilette-bodymist

Ik kocht de Sheer Love Eau de toilette ‘White cotton and Pink Lily’. Een super lekker geurtje, lekker fris, fruitig en natuurlijk zoals de meeste producten van Victoria’s; heerlijk zoet (deze ruikt echt naar bloemetjes, maar het is totaal geen wcverfrisser idee, gelukkig!). Deze 30 ml kostte € 14,00 en met dit formaat flesje is het zo handig om deze mee te nemen in mijn tas. Dit geurtje doet me wel een beetje denken aan de Eau So Sexy van Victoria’s Secret, een bodymist die ik ook al een tijdje in mijn collectie heb nu.

Victorias-Secret-Review-Sheer-Love-eau-toilette-bodymist-5 Victorias-Secret-Review-Sheer-Love-eau-toilette-bodymist-4 Victorias-Secret-Review-Sheer-Love-eau-toilette-bodymist-2

De 250 ml fresh bodymist Victoria kon ik ook niet laten liggen. Ik heb vaker 250 ml flessen van Victoria’s en weet uit ervaring dat deze echt super lang mee gaan, hoe handig?! Daarom vind ik € 28,00 voor dit product ook zeker niet overdreven duur. Ook deze geur sluit aan bij mijn andere geurtjes, al heeft deze een iets minder zoet luchtje. Ik vind de geur wat sterker en van deze hoef je dus ook niet meer dan één of twee spuitjes op te doen.

Ik ben weer helemaal happy met mijn nieuwe producten! Welke Victoria’s is jullie favoriet?

Liefs Kimberley

4 Reacties

 1. Lunapink
  4 december 2015 / 20:34

  Wow leuk review! Ik kan (nog) geen namen noemen van victoria s producten helaas maar ik wil ze zo graag proberen!

  Ps. ik begin nu een beetje fan te worden van je

  • Kimberley
   4 december 2015 / 20:40

   Ah lief, dankjewel! Zeker een aanrader om eens te proberen, vooral een van deze producten. Leuk dat je me volgt! :)

 2. 4 december 2015 / 21:20

  Oehlala, wat heb je er een hoop heerlijke producten bij! Alle twee de geuren lijken mij heerlijk. Ik ben echt dol op de zoete geurtjes van Victoria’s Secret! En dan heb ik het nog niet over de mooie verpakkingen gehad <3

  • Kimberley
   4 december 2015 / 21:36

   Aaaah bedankt! Ik ben er ook echt heel erg blij mee. De uitstraling doet het hem he, en als de inhoud dan ook nog zo is.. Perfect! Erg leuke toevoeging aan de producten die ik al had! :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

9 + 1 =