Urban Alchemy Conditioner & Salt Scrub review

kimmetjekims
Het blijft leuk om producten te testen die je lichaam, haar of huid beter verzorgen. Onlangs mocht ik van Urban Alchemy de Opus Magnum hydrating & soothing conditioner ontvangen en de Urban Alchemy Opus Magnum salt scrub cleanse. Een merk wat ik nog nooit eerder had getest en eentje waar ik toch wel erg benieuwd naar ben. Ik opende deze twee vrolijke verpakkingen en begon met het testen hiervan! Deze shampoo’s van Urban Alchemy zijn 100% veganistisch en de shampoo is een scrub, dus verzorgt ook nog eens super goed je hoofdhuid; ook niet onbelangrijk.

Waarom vind ik het zo leuk om deze producten te testen? Het is namelijk de eerste lancering in Nederland. Het merk Urban Alchemy komt uit Duitsland en introduceert nu de Opus Magnum Cleansing Line dus ook in Nederland.`

kimmetjekims kimmetjekims

De Urban Alchemy Opus Magnum Salt Scrub Cleanse is toch wel een mooi en nieuw product die wij voor het eerst thuis mogen proberen. Meestal gebruiken ze dit soort shampoo’s alleen bij beautysalons, maar nu is dit dus ook te koop voor de consument, hoe leuk! Aangezien ik altijd highlights laat zetten en dit niet altijd erg goed is voor je hoofdhuid, kan deze shampoo mijn hoofdhuid juist verzorgen. Het verzorgt, verwijderd dode huidcellen en voedt de haarwortels.

De shampoo lijkt echt op een scrub en toen ik de tube open deed, was ik ook best wel benieuwd hoe dit ging uitpakken op mijn haar een hoofdhuid. Het is tenslotte wel echt een scrub die je op je haar smeert en dat ben ik niet gewend. Wanneer het er eenmaal in zit voelt het dus ook alsof je je haar aan het scrubben bent in plaats van je huid. Wel voel ik allemaal een soort van ‘korreltjes’ maar dit heeft natuurlijk te maken met de zout die er in zit. Zelf gebruik ik na shampoo altijd een masker, maar gelukkig heb ik ook een conditioner gekregen die het lekker zacht mag maken. Ik vind het namelijk niet erg zacht na de scrub, maar ik moet wel toegeven dat ik echt een fijn gevoel heb op mijn hoofdhuid. Gelukkig is mijn hoofdhuid nooit erg onrustig, maar het voelt wel degelijk als een verfrissing. Wat fijn!

kimmetjekims kimmetjekims

De Urban Alchemy Opus Magnum Hydrating & Soothing Conditioner is een conditioner die zorgt voor extra voeding aan het haar. De conditioner bevat Vitamine B5 en Panthenol dat zorgt voor een optimale hydratatie en zacht haar.

De conditioner is net zoals andere conditioners heerlijk zacht. De geuren van de scrub en de conditioner doen me beide denken aan het strand en aan de zon. Zo heerlijk fris; de geur is ook niet onbelangrijk natuurlijk. Gelukkig merk ik na het intrekken van de conditioner en na het uitwassen ervan dat het haar van de scrub inderdaad niet meer stug is, maar dat het een perfecte combi is. Toen ik mijn haar uiteindelijk had gedroogd voelde het weer als nieuw aan; net alsof ik bij de kapper weg kwam!

kimmetjekims

Urban Alchemy kun je in verschillende beautysalons verkrijgen. Maar wil je er zeker van zijn dat je het product ergens niet misloopt, bestel dan gewoon online! Je kunt het eigenlijk al heel snel shoppen via deze site. De prijs van Urban Alchemy Salt Scrub Cleanse is € 19.95 (200ml) en van de Urban Alchemy Hydrating & Soothing Conditioner is € 19.95 (200ml).

Kortom: Happy me, hier ga ik zeker even van genieten. En mijn haar ook!

kimmetjekims

Is dit wat voor jouw haar?

Liefs Kimberley

1 Reactie

  1. 23 mei 2018 / 07:56

    Hih leuk, mijn review staat vandaag ook online! Ik kan me vinden in die van jou, vind de producten ook erg fijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

− 7 = 1