Een tweede oorbel gaatje + combinaties

kimmetjekims-oorbellen

Al een hele tijd heb ik oorbellen, ik denk vanaf toen ik acht jaar jong was. Een aantal jaar later nam ik mijn tweede oorbel gaatje, maar elke keer groeide deze dicht. Toch besloot ik om hem weer te laten schieten, omdat ik het zo leuk vind om minimalistische oorbellen met elkaar te combineren.

Processed with VSCO with a6 preset

In mijn eerste gaatje varieer ik het meest. Hier doe ik eigenlijk altijd wat anders in. In mijn tweede gaatje heb ik standaard een gouden knopje met een steentje erin. Hier doe ik minder snel een ander knopje in, omdat ik dit meestal het leukst vind staan bij alle andere oorknoppen.

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Ik vind het zo leuk om telkens weer nieuwe oorbellen aan te schaffen, omdat ik elke keer weer een nieuwe combinatie bedenk. Elke keer weer wil ik nieuwe oorbellen kopen, je kunt wel zeggen dat ik het echt zo leuk vind dat ik dus ook al echt teveel oorbellen heb inmiddels.

Processed with VSCO with a6 preset Processed with VSCO with a6 preset

Zoals jullie kunnen zien houd ik zelf heel erg veel van rosé gouden sieraden. Zilver vind ik zo nu en dan ook wel leuk, maar dan moet het wel gecombineerd zijn met (rosé) goud. Goud vind ik mij net wat warmer staan en daarom kies ik sneller voor sieraden met deze kleur. Momenteel vind ik de combinaties die ik in deze post heb gemaakt het mooist. Een driehoekje, een cirkeltje of een streepje vind ik helemaal leuk!

Processed with VSCO with a6 preset

Hebben jullie ook oorbellen?

Liefs Kimberley

20 Reacties

 1. 10 februari 2017 / 05:41

  Wat een onwijs schattige oorbelletjes, ik heb zelf ook twee gaatjes en vind het ook leuk om te combineren maar toch ga ik meestal voor mijn gouden ringetjes.

 2. 10 februari 2017 / 07:04

  Leuke oorbellen! Ik heb zelf ook een tweede gaatje maar ik twijfel nog steeds of ik deze dicht wil laten groeien. Als ik oorbellen in mijn tweede gaatje heb, zijn het ook altijd knopjes met een steentje erin. :)

 3. 10 februari 2017 / 07:21

  Ik vind een tweede gaatje heel tof, maar ik heb het nooit laten zetten.. Misschien ooit!

 4. 10 februari 2017 / 07:51

  Ik heb een tijdje geleden een tweede gaatje laten zetten, maar zonder succes.. Als ik het bij jou zie, vind ik het zo leuk! Binnenkort toch maar weer een tweede gaatje laten prikken, denk ik!

 5. 10 februari 2017 / 07:53

  Ah wat een leuke combinaties! Ik wil graag weer leuke oorbelletjes shoppen want ik ben de meeste kwijt geraakt helaas :(
  Liefs,
  Evelien

 6. 10 februari 2017 / 09:32

  Ah wat een leuke combinaties, en schattig ook! Zit er nu voor het eerst aan te denken om ook eens een tweede gaatje te laten schieten ;p

 7. 10 februari 2017 / 10:40

  Ik heb opgerekte oorlellen, dus draag daar wel sieraden in, maar “échte” oorbellen kan ik niet dragen. Hoewel, ik heb er gewone oorbellengaatjes achter, dus in theorie kan het wel, maar dat vind ik zo gek staan. :’)

 8. 10 februari 2017 / 19:28

  Wat een leuke combinatie. Ik draag eigenlijk geen oorbellen meer…zonde is dat. Twee gaatjes is wel leuk

 9. 11 februari 2017 / 13:16

  Wat leuk! Ik heb afgelopen jaar ook een tweede gaatje laten schieten. Ben er zo blij mee! Wat een toffe oorbellen heb je allemaal, waar heb je ze vandaan?

 10. Rianne
  11 februari 2017 / 23:24

  Leuk artikel! Ik heb zelfs 3 gaatjes in elk oor maar de enige die ik afwisselend qua oorbellen is idd de voorste. In de andere heb ik simpele knopjes. Mag ik vragen waar jij je oorbellen meestal hoort? Ik zie super leuke op de foto maar kom zelf maar zelden iets tegen naar m’n zin..

 11. Rianne
  11 februari 2017 / 23:25

  Leuk artikel! Ik heb zelfs 3 gaatjes in elk oor maar de enige die ik afwissel qua oorbellen is idd de voorste. In de andere heb ik simpele knopjes. Mag ik vragen waar jij je oorbellen meestal koopt? Ik zie super leuke op de foto maar kom zelf maar zelden iets tegen naar m’n zin..

 12. 12 februari 2017 / 10:01

  Ik zit al een tijdje te twijfelen over een tweede gaatje.. leuke oorbellen dit!

 13. 12 februari 2017 / 14:56

  Wat een onwijs leuke oorbelletjes allemaal! Ik heb in mijn ene oor twee gaatjes en in de andere twee. De derde van mijn andere oor is dicht gegaan helaas. Ik varieer niet heel erg veel, maar op zn tijd vind ik het wel leuk.

 14. 14 februari 2017 / 13:46

  Dit soort oorbelletjes vind ik zo leuk, van die kleine, schattige knopjes! Ik vind de combinaties die je hebt gemaakt erg leuk!

 15. 15 april 2017 / 14:45

  Ontzettend leuke combinaties zeg! Ik ben ook heel blij dat je overal weer van die kleine minimalistische oorknopjes tegen komt, zo leuk om daar mee te variëren.

 16. Babs
  18 april 2017 / 13:10

  Super leuke combinaties! Ik ga morgen mijn tweede en derde gaatje laten schieten, en ben nu op zoek naar leuke minimalistische oorbelletjes. Mag ik vragen waar je deze hebt gekocht? Of weet je nog een paar andere winkeltjes/sites waar je leuke minimalistische oorbelletjes kan kopen?

 17. Babs
  21 april 2017 / 15:45

  Super mooi! Mag ik vragen waar je deze hebt gekocht? Xx

  • 21 april 2017 / 17:52

   Hi Babs, ze zijn van de Hema, en van de juwelier waar ik werk! x

 18. kiana decroix
  28 januari 2018 / 17:22

  zo leukk❤️ ik wil zo graag een tweede gaatje maat mag niemaar vraagje waar heb be deze oorbellen gehaald

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

− 1 = 3