Wat neem ik allemaal mee naar een festival? Casimoda!

Processed with VSCO with hb1 preset
Het festival seizoen is bijna voorbij en geloof me, daar baal ik e-norm van. Ik ben echt iemand die dol is op festivals. Maar wat neem ik allemaal mee naar een festival? Natuurlijk neem ik niet mijn grote koffer mee, maar neem ik een klein tasje mee waar ik een aantal spulletjes in opberg. Niet teveel, want ik wil niet te zwaar hoeven tillen. Naast een geurtje, neem ik niet alleen mijn oordopjes mee en mijn pasjes, maar ook mijn telefoon vergeet ik nooit. Hier maak ik leuke foto’s mee en leg ik alle leuke momenten vast door filmpjes te maken.

kimmetjekims

Mijn telefoon heeft dan ook altijd een vrolijke telefoonhoes tijdens een festival. Ik had niet echt geweldig leuke telefoonhoesjes meer voor mijn telefoon, dus het werd wel weer eens tijd. Op de site van Casimoda keek ik mijn ogen uit; welke moest het dan worden? Ik vond het best wel lastig want op deze site zijn een hoop mooie telefoonhoesjes te vinden voor je telefoon. Ik koos voor een vrolijke gekleurde editie met blaadjes, die zie je nu heel veel maar deze is mooi gekleurd en ik koos voor een marmeren case. Deze had ik al eerder van een ander merk, maar deze was kapot gegaan. Een nieuwe kwam dus goed uit!

kimmetjekims

De ‘Jungle’ zoals de blaadjes case wordt genoemd is van siliconen en is bedoeld voor mijn iPhone 6. Dit hoesje kost slechts € 16,95 en is écht een trend op dit moment. Naast het vrolijke hoesje ontving ik dus een marmeren hoesje. Hier ben ik echt dol op, ik heb al meerdere items in mijn kamer van marmer en ook ben ik al druk aan het sparen voor mijn uitzet met marmeren items. Deze matcht dus helemaal bij mij! Deze is net zoals de ‘Jungle’ ook € 16,95 en is te bestellen bij Casimoda.

kimmetjekims
Processed with VSCO with hb1 preset

Ik vind het dus ook belangrijk om oordoppen bij mij te hebben om mijn oren te beschermen. Ik heb al behoorlijk vaak gehad, dat ik de volgende dag na een festival enorm last had van mijn oren. Een luchtje krijg je niet altijd mee naar binnen, maar goed; dan wil ik ook nog wel eens een wegwerp tissues meenemen. Wanneer ik een filmpje of een foto maak op een festival, wil ik echt dat mijn telefoon beschermd is wanneer ik bijvoorbeeld een filmpje maak en de kans er is dat mijn mobiel kan vallen.

kimmetjekims

Zoals jullie waarschijnlijk wel weten, ben ik dol op het veranderen van mijn telefoonhoesjes. Zowel voor mijn laptop als voor mijn mobiele telefoon. Vorig jaar ontving ik een erg leuk hoesje met mijn eigen logo erop, waar ik ook nog steeds ontzettend blij mee ben. Dit hoesje is te bekijken in dit artikel.

kimmetjekims

Mocht je ook zo enthousiast zijn over deze hoesjes of kun je het echt niet laten om een andere te bestellen van Casimoda? Dan heb ik goed nieuws, ik mag namelijk maar liefst met de kortingscode ‘KIMMETJESKIM’ 15% korting weggeven aan al mijn lieve, trouwe volgers! De korting is geldig tot 7 september 2017.

Processed with VSCO with hb1 preset

What do you think?

Liefs Kimberley

5 Reacties

 1. 29 augustus 2017 / 07:52

  Casimoda is zo fijn!
  Zelf heb ik ook een hoesje en zal het ook iedereen aanraden:-)

  Liefs, Nathalie

 2. 29 augustus 2017 / 08:26

  Dat hoesje met tropische print is echt zo leuk! <3

 3. 29 augustus 2017 / 08:29

  Die jungleprintjes blijf ik heel erg tof vinden! En ja, marmerprint never gets old. 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

39 − 32 =