Personal / Tag | My Life In 20 Questions

my-life-in-20-questions-tag

Vandaag is het weer tijd voor een tag. My Life In 20 Questions tag! Ik heb wel eventjes zin om wat leuke vragen te beantwoorden voor jullie en ik hoop dat jullie het ook leuk vinden om dit te lezen.

Wat is je lievelingskleur?
Ik denk dat ik deze vraag niet eens hoef te beantwoorden; want dat is voor jullie vast wel duidelijk. Roze is écht mijn lievelingskleur. Vroeger wilde ik altijd alles al in het roze, en dat is eigenlijk nog steeds zo. Ik vind vooral babyroze prachtig en daarnaast vind ik allerlei andere pastelkleuren ook super mooi! Wit is geen kleur, maar dat combineer ik ook graag met alles. Mijn camera bijvoorbeeld vind ik helemaal geweldig, maar die ondergrond ook; perfect pink.

my-life-in-20-questions-tag

Wat is je favoriete nummer?
Vier! En waarom 4? Ook dit was vroeger al zo. Want mama heeft 4 letters, papa heeft 4 letters.. Ik ben geboren op 4 september en ik ben geboren in 1994. Ik bedacht er altijd allemaal dingen bij haha, dus ik ga nu ook maar weer gewoon voor 4!

Wat is jouw droomcarrière?
Echt een droomcarriere phoe, lastig! Ik wil heel graag iets met fashion doen, marketing & communicatie en mijn eigen bedrijf lijkt me ook echt geweldig.

Waar zou je op jezelf willen wonen?
In een mooi vrijstaand huis met heel veel wit, aangekleed met vrolijke kleurtjes! En waar? Misschien ook wel in het buitenland, waar het altijd lekker warm is. Ik woon momenteel in Friesland waar ik het ook zeker naar mijn zin heb, maar ik hoef hier niet mijn hele leven te blijven.

Wat is je favoriete manier om te reizen?
Ik denk toch wel met het vliegtuig, dan ben je lekker snel op je bestemming en kun je net een stukje verder weg op vakantie. Maar gezellig met het gezin in de auto weg vond ik vroeger ook nooit erg. Ondertussen wat stops en picknicken, hmm dat was ook wel gezellig!

my-life-in-20-questions-tag

Wat doe je in je vrije tijd?
Met mijn vriendinnen afspreken; terrasje pakken, op stap gaan, festivals bezoeken, eigenlijk doe ik heel veel met vriendinnen! Maar ik ga ook vaak gezellig even een dagje met mijn familie weg. Verder blog ik ook in mijn vrije tijd omdat dat natuurlijk ook mijn hobby is.

Wat zijn je favoriete kledingwinkels?
Oké ik kan echt niet kiezen, want ik houd echt van zoveel leuke merken. Ik zal ze allemaal even op een rijtje zetten; Bershka, Zara, Mango, Only, Vero Moda, Nikkie Plessen, Supertrash, H&M.. Michael Kors is ook echt een favoriet van mij. Nu vergeet ik er vast nog heel veel, maar dit zijn wel ongeveer mijn favorieten!

my-life-in-20-questions-tag

Naar welk concert zou je graag gaan?
Concert, hmm. Ik ben wel al een aantal keer bij een concert geweest, wat ik ook super leuk vond, maar je maakt mij gelukkiger met een festival met allemaal leuke DJ’s. Wel zou ik nog eens naar Marco Borsato of Coldplay willen.

Wat is je favoriete thee smaak?
Niet specifiek eentje, zovaak drink ik eigenlijk ook geen thee, alleen op mijn werk. Daar ga ik altijd het liefst voor groene thee.

Verzamel je iets?
Nee eigenlijk niet? Het lijkt soms wel of ik kleding of make-up spaar, omdat ik zoveel heb, maar dat is het niet, haha.

my-life-in-20-questions-tag

Je slaapt niet zonder…
Iets op mij van een deken of dekbed. Ik kan echt niet slapen zonder deken of dekbed. Er moet iets op mij liggen anders kan ik gewoon niet in slaap komen.

Als je één miljoen euro zou krijgen, helemaal voor jezelf alleen, wat zou je er dan mee doen?
Een heel mooi huis naar mijn stijl, met heel veel tuin, een zwembad, een jacuzzi.. Noem maar op! Met alles erop en eraan waar we allemaal zo ongeveer van dromen. Daarnaast zou ik er ook nog een mooie auto bij kopen (een bmw denk ik, die vind ik zo mooi!)

Wat is je favoriete make-up merk?
Heel veel. Ik vind Douglas een hele fijne foundation hebben, maar primers, lipsticks en poeders heb ik van MAC.

Wat is je favoriete seizoen?
De zomer, zonder twijfel! Ik ben echt zo’n iemand die van warmte houdt, heerlijk!

my-life-in-20-questions-tag

Slaap je met de deur open of dicht?
Dicht, anders kan ik niet erg goed slapen. Bovendien gaat de deur ook continu klapperen als ik hem open laat staan, en dat vind ik zo verschrikkelijk vervelend.

Wat eet je het liefst?
Ik ben zo’n iemand die dus bijna ALLES lust, en dat ik dus ook niet kan kiezen. Maar pizza en friet zijn toch wel echt mijn favorieten, daar mag je mij ’s nachts wel voor wakker maken!

my-life-in-20-questions-tag

Waarom ben je begonnen met bloggen?
Ik volgde al een hele tijd heel veel blogs. Toen was ik nieuwsgierig hoe je een website bouwde, en ben ik daar aan begonnen. Voordat ik het wist stond de website er, maar wist ik er eigenlijk in eerste instantie niks mee te doen. Toen bedacht ik mezelf; waarom begin ik geen blog!?

Wat deed je gisterenavond om 00:00 uur?
Toen lag ik al lekker te slapen. Als ik de dag erna moet werken lig ik sowieso voor 0:00 te slapen.

Wat is je favoriete parfum?
Versace Bright Crystal is al heel erg lang mijn favoriet, maar Si van Georgio Armani vind ik ook heerlijk. Victoria’s Secret bodymists zijn ook niet weg te denken uit mijn stash.

my-life-in-20-questions-tag

Dit was het dan alweer! Vond jij deze TAG ook leuk dat je hem ook wilt overnemen op je blog, dat mag natuurlijk altijd. Laat het wel even achter in de comments, zodat ik ook jouw antwoorden op de vragen kan lezen!

Liefs Kimberley

14 Reacties

 1. 5 augustus 2016 / 08:51

  Super leuk beantwoord Kimberley! Ik kan me er wel in vinden. I lovee pizza en kan ook echt niet slapen met mijn deur open. En dat met het deken of dekbed, zo waar. Het is altijd zo vervelend als het in de zomer zo warm is dat je verplicht wordt om het af te doen.
  Liefs,
  Elles

 2. 5 augustus 2016 / 09:36

  Wat leuk om meer over je te weten te komen in deze tag! Ik ben ook dol op de zomer, maar daar ben je na het lezen van mijn artikel van vandaag al wel achtergekomen natuurlijk hihi <3 Misschien neem ik deze tag ook wel over, vind 'm echt leuk!

 3. 5 augustus 2016 / 09:52

  Wat een leuke tag! Ik vind Si van Armani ook erg lekker, een grote favoriet hier!

 4. 5 augustus 2016 / 11:20

  Hele leuke tag om te lezen! Ik moet ook altijd wat over mij heen hebben zelfs in de zomer. -x-

 5. 5 augustus 2016 / 15:12

  Wat een leuke Tag! ik snap wel dat nr 4 je favoriete nr is haha

 6. 5 augustus 2016 / 17:01

  Toch weer nieuwe dingen gelezen over jou, maar ook veel ‘herkenbare’ dingen :) Leuke antwoorden heb je gegeven. Denk dat ik ‘m ook nog ga overnemen.

 7. 5 augustus 2016 / 18:19

  Zo leuk! Pizza en friet forever 😀 vroeger hield ik niet zo van roze maar begin het ook steeds meer te waarderen. Hopelijk komt er nog veel mooi zomer weer 😀

 8. 5 augustus 2016 / 19:10

  Sommige dingen zijn zo herkenbaar ingevuld haha. Ik kan ook echt niet slapen zonder een vorm van een deken. Al is het alleen maar de hoes (liever niet want dat is te dun)

 9. 5 augustus 2016 / 20:25

  Wat heb je hem weer leuk ingevuld Kim! Ik ben echt nog steeds verliefd op je foto’s! Ik ben ook echt al mijn hele leven helemaal into roze haha!

 10. 6 augustus 2016 / 09:13

  Wat staat dat blauwe jurkje je toch geweldig mooi hé. En ja haha, dat roze je lievelingskleur is, is zeker geen geheim ;p Liefs!

 11. 6 augustus 2016 / 10:18

  Misschien neem ik deze leuke tag ook wel over! Het zijn leuke vragen zeg. :) Ik kan ook echt niet slapen zonder deken en mijn deur moet ook echt dicht haha. Heel herkenbaar dus! Vind het ook echt vreselijk om geen pyjama aan te hebben in bed. Ik moet echt iets aan. :p

 12. 6 augustus 2016 / 18:59

  Wat leuk om je antwoorden te lezen. Een huis met jacuzzi.. Lekker hoor! Een groot bad in huis lijkt me ook heerlijk in de winter.. Hmmmm!

  En ik kan ook echt niet zonder deken slapen. Ik heb zelfs in deze zomer nog maar 2 dagen zonder dekbed in mijn dekens geslapen.. Voor de rest allemaal lekker warm haha!

 13. 7 augustus 2016 / 10:22

  Wat een interessante tag om je beter te leren kennen, want ik heb je blog net ontdekt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

31 − 25 =