Personal / Tag | Get to know me better tag

know-me-better-tag-kimmetjekims

Beetje bij beetje wil ik mijn blog steeds persoonlijker maken. Ik vind soms dat dit nog niet helemaal het geval is, dus daarom ga ik vandaag voor jullie deze ‘get to know me better tag’ invullen. Maar dat niet alleen, het is ook alweer een tijdje geleden dat ik een tag heb ingevuld, dus het is wel weer tijd voor een tag, vind ik! Benieuwd wat mijn antwoorden zijn? Lees dan verder!

friend-kimmetjekims
1,5 jaar terug met een vriendinnetje

Geboortejaar
Ik ben geboren in 1994. Op dit moment ben ik dus 21 jaar oud, 4 september word ik 22 jaar!

Hoe lang ben je?
Lang, hmmm.. haha, ik ben eigenlijk maar klein. Ik ben 1,65m ongeveer.

Waar dacht je aan toen je vanochtend wakker werd?
Eigenlijk heel erg relaxed, ik heb vandaag met mijn vriendinnen gewinkeld en op het terras gezeten, dus daar dacht ik aan. Dat is natuurlijk altijd een goed begin van de dag!

Waar ben je op dit moment?
Op dit moment zit ik heerlijk met een glas verse sinaasappelsap op de bank dit artikel te typen.

kimmetjekims-vroeger
Heeeeeel erg lang geleden

Single/Relatie?
Single.

Beschrijf jezelf kort maar krachtig
Iets wat ik zo moeilijk vind; mezelf omschrijven.. Maar goed, ik ga het toch proberen. Ik ben spontaan, creatief, soms iets té perfectionistisch en zorgzaam.

Guy-/Girlcrush
Eigenlijk had ik die niet. Wanneer al mijn vriendinnetjes helemaal fan waren van een band of een té leuke jongen, denk aan K3 of Justin Bieber, had ik echt zoiets van.. Waarom!? Ik had daar nooit zoveel mee vroeger, nu nog niet trouwens. Ik heb wel personen die mij inspireren, maar niet die ik aanbid.

Wat zou je op dit moment graag willen?
Een telefoontje krijgen dat ik officieel geslaagd ben voor mijn opleidingen… Ik hoor het deze week en wil heeeel graag de vlag uithangen, gebak eten en een feestje vieren!

Wat is je doel van het leven?
Gelukkig worden en succesvol worden. Ik denk dat dat voor iedereen een doel is, maar dit is voor mij toch wel erg belangrijk eigenlijk.

Waar ben je bang voor?
Voor vissen. Ik denk echt dat de meesten van jullie nu denken, wow, voor vissen? Jij bent gek! Maar ik ben er oprecht super bang voor. Ik zou nog niet eens een vissenkom durven te verschonen. Dan ren ik het liefst heeeel hard weg. Ik vind het hele mooie beestjes om te zien op plaatjes en foto’s, maar ik vind ze zo glibberig en aaargh in de zee voel je ze altijd zo langs je benen zwemmen. Ik krijg echt de kriebels ervan!

Heb je je rijbewijs?
Ja, alweer dik 3 jaar, en wat ben ik daar ontzettend blij mee, zeg! Ik zou niet meer zonder mijn rijbewijs kunnen. Het is zo makkelijk om even de auto te pakken. Sinds dit weekend heb ik ook mijn eigen autootje, waar ik zo blij mee ben. Super handig is het, overal naar toe touren met mijn kleine witte monster!

ford-ka-kimmetjekims

Wat is je favoriete seizoen van het jaar?
De zomer. Festivals, vakanties, cocktails, strand, zee, zon, bruinbakken, bbq’en, leukere kleding (jurkjes, korte broekjes, bikini’s), .. Ik kan heel lang doorgaan, maar ik ben echt een mega grote fan van de zomer. In de winter zit ik altijd alweer af te tellen tot de zomer begint.

Wil je ooit gaan trouwen?
Eerst maar een vriendje, he!? Haha! Nee, maar zonder geintjes, mocht ik ooit een super klik hebben met een jongen en 100% weten dat alles goed zit, lijkt het me zeker mooi om dan te gaan trouwen. Het lijkt me alleen al geweldig om in een prachtige jurk te mogen rondhuppelen op zo’n dag!

Ben je een healthy-freak?
Nee, eigenlijk niet, waar ik soms best wel van baal. Ik eet mijzelf niet helemaal vol met ongezond eten, maar ik vind dat ik er soms best wel wat beter op mag letten. Ik ben erg smal gebouwd en kan dus ook eigenlijk gewoon eten wat ik wil. Dit is soms erg handig, maar dat betekent wel dat ik gewoon vergeet dat ik soms een koekje niet moet opeten, omdat het gewoon niet altijd goed voor me is. Daarnaast ben ik wel ontzettend dol op gezonde sapjes en groente en fruit, dus dat krijg ik gelukkig genoeg binnen!

Wat voor kleur haar/lengte heb je?
Mijn haar is behoorlijk lang, en het heeft een blonde kleur!

Nagellak of Lipstick?
Noooo, waarom moet ik hier nou uit kiezen!? Ik denk dat ik toch voor lipstick kies, omdat dat meer opvalt. Maar ik kan ook echt niet zonder mijn Essie lakjes. Dat zijn echt mijn favorieten!

mac-cosmetics-essie-nagellak

Welke kleding en/of make-up item wil je op dit moment heel graag?
Mijn wishlist heeft nooit een einde, want ik zie altijd wel weer wat moois voorbij komen. Maar iets wat ik nu super graag zou willen hebben zijn nieuwe leuke slippertjes of sandalen.

Heb je tattoos/piercings?
Nee, en eerlijk gezegd heb ik ook niks met tattoos. Wanneer ze een betekenis hebben vind ik ze wel erg mooi, maar ik zou niet weten wat ik dan zou moeten plaatsen. Piercings heb ik ook niet, hmpf, wat ben ik basic zeg! Vroeger had ik wel een neuspiercing, maar die is er toen uitgevallen en heb ik er nooit weer in gedaan. Daarnaast heb ik wel gewoon oorbellen, maar dat zijn natuurlijk geen piercings.

Draag je een bril?
Nee, ik heb geen bril. Ik kan onwijs goed kijken, en daarom ben ik ook best wel blij met mijn ogen! Vroeger heb ik in groep 3 een bril gehad, maar doordat ik hem toen veel heb gedragen ben ik erover heen gegroeid. Vraag me niet hoe, maar ik ben in ieder geval van de bril af en kan nu ontzettend goed alles zien.

Wat is jouw perfecte pizza?
Wanneer ik met mijn ouders, familie of vriendinnen een pizzeria bezoek of een pizza bestel ga ik eigenlijk altijd voor de pizza die lekker veel vlees en/of groente bevat. Ik vind het heerlijk wanneer er veel salami, spek, paprika, champignons, ananas, ham of wat dan ook op zit. Zolang het maar geen vispizza is ben ik helemaal happy!

Wat is je favoriete eten/drinken?
Eigenlijk lust ik zoveel dat dit een onmogelijke vraag voor mij is. Maar mijn lievelingseten is toch wel (jaaaawel!) friet met een lekkere snack of pizza. Het is maar net waar ik zin in heb denk ik, want ik vind bijvoorbeeld salade met eigen gemaakte sate van mijn moeder en vers gebakken aardappels met een sausje ook erg lekker. Ik drink het liefst een fris drankje, denk dan aan Dubbelfrissss of iets in die richting. Momenteel ben ik een grote fan van Ice Tea Green.

Wat is je favoriete parfum?
Dat zijn er echt heel veel, maar ik ben nu toch wel een grote fan van Si, Giorgio Armani.

favoriete-parfum

Wat is het laatste wat je kocht?
Ik heb vanmiddag met mijn vriendinnen verschillende aankoopjes gedaan. Ik kocht als laatst een ring en een leuke armband bij de Lucardi.

Wat deed je vanochtend om 08:00uur?
Pffff, ja heel erg, maar toen lag ik nog lekker in mijn bedje!

Favoriete ijsje?
In de zomer ben ik echt helemaal wild van de Calippo. Welke smaak maakt me eigenlijk niet uit, ik vind ze zo heerlijk verfrissend! Sinaasappel, cola, limoen of bubblegum, je maakt mij met alles blij.

calippo-ijsjes

Ben je een hevige slaper of sta je altijd vroeg op?
Ik ben eigenlijk niet een overdreven lange uitslaper, maar ik vind het wel heerlijk om zelf te bepalen wanneer ik uit mijn bed ga. Maar dat niet alleen, wanneer ik net wakker ben vind ik het ook heerlijk om gewoon lekker in mijn bedje te blijven liggen en youtubefilmpjes te gaan kijken of blogs te gaan lezen; dit kan ik dan echt wel uren lang doen.

Wat zijn je plannen voor 2016?
Eigenlijk heb ik nog niet eens heel veel plannen, maar ik wil natuurlijk heel veel leuke dingen gaan doen. Zoals ik al eerder zei wil ik graag slagen voor mijn opleiding en wil ik heel veel leuke uitstapjes (staan ook al gepland) plannen met mijn vriendinnetjes en mijn lieve familie.

Met hoeveel kussens slaap jij?
Twee, ik vind het heerlijk om zo hoog mogelijk te liggen en mezelf helemaal in het kussen te drukken, mmm, ik heb echt zin om lekker in mijn bedje te liggen.

Ben jij een ochtend- of een avondpersoon?
Een avond persoon. Ik heb in de ochtend totaal geen last van een ochtendhumeur, en ik heb ook eigenlijk nooit opstart problemen, maar alles in de avond is gewoon leuker!

Ben je geordend of rommelig?
Ligt er echt helemaal aan. Als het gaat om mijn kamer soms ben ik helemaal niet geordend, daar kan het soms erg rommelig zijn. Maar als je dan naar het hoekje make-up kijkt, daar heb ik het allemaal prima bij elkaar. Daarnaast heb ik alles wat te maken heeft met school en blog ook altijd geordend, gewoon omdat ik dat heel belangrijk vind.

Wat wil je op dit moment graag zien?
Ja.. wat wil ik zien? Hier moet ik echt even over nadenken.

Wat verwacht je in tien jaar bereikt te hebben?
Dan hoop ik dat ik een baan heb in waar ik gek op ben (fashion, beauty, bloggen, marketing, communicatie, ondernemen). Stiekem hoop ik nog steeds op mijn eigen onderneming, daar droom ik eigenlijk mijn hele leven al over. Verder zou ik het super leuk vinden om een gelukkig gezinnetje te hebben met al de mensen die ik lief heb om mij heen.

Wie mis je op dit moment?
Dat is toch wel mijn lieve oma, die (nu alweer) 7 jaar geleden is overleden. Dat was echt zo’n ontzettend lieve oma, ze deed altijd alles voor iedereen. Soms vind ik het nog jammer dat we niet meer even bij haar op bezoek kunnen of nooit meer even grapjes kunnen uithalen. Oma was echt super hip en ging altijd met de tijd mee, ze vond zelfs onze muzieksmaak geweldig. Oma is toch wel iemand die ik het meest mis.

Wat is je favoriete lichaamsdeel van jezelf?
Oeeei, hier moet ik echt over nadenken hoor! Ik ben best wel blij met mijn ogen eigenlijk!

eye-kimmetjekims

Ben je verlegen?
Nee, eigenlijk niet. Ik leg wel snel contacten met andere mensen en ben eigenlijk nooit verlegen. Zo kan ik soms wel over komen, wanneer ik in een ruimte kom waar ik niemand ken, maar ik ben het eigenlijk totaal niet.

Heb je een accent?
Hmmm, ik woon natuurlijk in Friesland, maar volgens mij praat ik goed ABN. Ik kan eigenlijk ook geen Fries omdat, waar ik woon in Friesland, ook geen Fries gesproken wordt. Vaak wanneer ik in een ander deel kom van Nederland horen ze ook niet dat ik uit Friesland kom. Natuurlijk heb ik wel woordjes uit Friesland die ze in de rest van Nederland niet gebruiken, maar dat vind ik altijd wel leuk!

Heb je zussen/broers, hoe oud?
Ik heb één broertje, Jan Julius, en hij is 20 jaar oud.

kimmetjekims-vroeger
Een foto van vroeger, toen we nog heel erg klein waren!

Hoe ziet jouw gemiddelde week eruit?
Op het moment zijn mijn weken net wat rustiger, wat ik eigenlijk wel prettig vond. Voor een maandje terug was ik maandags en dinsdags op school, had ik woensdags, donderdags en vrijdags stage, werkte ik op donderdagavond en op zaterdag en was zondag mijn vrije blogdagje of de dag dat ik met mijn familie leuke dingen ging doen of sprak ik met mijn vriendinnen af. Gelukkig is dat nu voorbij en werk ik op het moment alleen nog maar en werk ik aan mijn blog. En natuurlijk doe ik ook nog veel leuke dingen en zit ik te wachten op mijn uitslag of ik wel of niet geslaagd ben! Prima weekjes dacht ik zo!

Oké, ik dacht, ik vul deze tag zo wel even in, maar wat een vragen zeg! Hopelijk hebben jullie mij door dit artikel een stukje beter leren kennen. Lijkt het je leuk om vaker wat persoonlijkere artikelen te lezen, laat het dan zeker eventjes weten! Vond jij deze Get to know me better TAG nou zo leuk dat je hem ook wilt overnemen op je blog, dat mag natuurlijk altijd!

Liefs Kimberley

23 Reacties

 1. 22 juni 2016 / 05:09

  Leuke tag is dit. Oh ja, wishlist stoppen nooit :-)! Spannend dat je deze week meer hoort over je opleiding!!

 2. 22 juni 2016 / 05:46

  Leuk om je zo beter te leren kennen. Ik vind het altijd wel fijn als ik wat persoonlijke artikelen kan lezen van bloggers. Dus van mij mogen er meer zijn! En super dat je een eigen auto hebt!

 3. 22 juni 2016 / 06:24

  Zo, dat is een lange tag zeg maar wel een hele leuke die jij leuk heb ingevuld. Ik ga van de zomervakantie beginnen met m’n rijbewijs. Hopen dat ik ook ooit zo een racemonster als jou kan kopen!

 4. 22 juni 2016 / 06:57

  Ahw, je klinkt zo schattig over je oma :( .
  Hopelijk ben je geslaagd! Ik ben super benieuwd 😀 Wel grappig trouwens, we zijn bijna even lang, ik ben 1.66 xD

 5. 22 juni 2016 / 07:06

  Heel leuk om te lezen Kim! Dat je bang bent voor vissen vind ik grappig om te lezen. Ik herken bepaalde dingen zeker in mij zelf terug!

 6. 22 juni 2016 / 07:23

  Woooow, wat een hoop vragen heb je beantwoord. Zo leuk om je beter te leren kennen Kimberley! Ik ben ook helemaal dol op de zomer, laat het fijne weer, de lekkere cocktails en de feestjes maar heel snel komen <3

 7. 22 juni 2016 / 07:36

  De zomer is ook zeker mijn favoriete seizoen, zonder twijfel! En ik kan ook van alles eten wat ik wil, ik kom maar niet aan. Best vervelend, want daardoor sport ik eigenlijk helemaal niet. Gewoon, omdat ik er al fit uitzie. En ik eet dus ook best ongezond

 8. 22 juni 2016 / 07:45

  Wat een leuke tag! Duimen dat je geslaagd bent, ik ben benieuwd!

 9. 22 juni 2016 / 08:22

  Leuke vragen & antwoorden. Ik zou nooit kunnen kiezen tussen nagellak en lipstick haha

 10. 22 juni 2016 / 08:36

  Leuk om te lezen! Zo leer je elkaar toch steeds een beetje beter kennen.

 11. 22 juni 2016 / 08:51

  Wat een leuke tag! Volgens mij heb ik de jaren geleden ook eens ingevuld, haha. Ik ben ook maar basic dan hoor, ben ook niet zo van de tattoos. En een rijbewijs hebben is zo fijn he!

 12. 22 juni 2016 / 09:33

  Wat leuk! Ik ben ook van ’94 en ben zelfs nog kleiner dan jou Angst voor vissen vind ik niet raar, ben zelf bang van alles wat in de zee zit geef mij maar een zwembad!
  Leuk bericht meid, tof je te leren kennen!

 13. 22 juni 2016 / 13:08

  Super leuk om zo meer over je te weten te komen! Die foto met je broertje is echt schattig. Ik ben denk ik nog net iets kleiner dan jou, haha.

 14. 22 juni 2016 / 13:46

  Leuke TAGG! Hopelijk ben je geslaagd.. spannend xx Liefs!!

 15. 22 juni 2016 / 15:15

  Vissen idd vind ik apart, maar het moet kunnen. Iedere mens is toch anders. Ik vind zelf vis erg lief en minst enge dier dat ik ken. ( op piranya en haai na natuurlijk. ;-)) Leuke tag! Wat een leuke laatste foto zeg en dan ook nog die kusjes.

 16. 22 juni 2016 / 16:44

  Ben jij 21 joh? ik schatte je wat jonger, hihi sorry ?!! niet erg toch…

 17. 22 juni 2016 / 18:01

  Zo klein ben je niet hoor haha, ik ben een stuk kleiner! En ja mijn favoriete ijs is ook calippo, die limoen smaak is echt lekker!

 18. 22 juni 2016 / 19:08

  Leuke tag! Ik duim voor je dat je geslaagd bent! =) Lieve throwback foto’s, trouwens!

 19. 22 juni 2016 / 19:36

  Super leuk om te lezen die geur van Versace is ook één van mijn favorieten!
  Please check out my new fashion inspiration blog: tfmbe.blogspot.com
  Thanks! x

 20. 23 juni 2016 / 07:17

  Wat een super leuke tag zeg! Leuk om te lezen en om wat meer van je te weten! Je ogen zijn inderdaad echt heel mooi! En ik vind vissen ook echt heel eng! Maar spinnen toch wel net wat enger :P. x

 21. 26 juni 2016 / 00:40

  Dat Versace geurtje heb ik in het geel! (of course hahahahahaha, ik ben die geelfreak hierzo)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

56 − 53 =