Welke apps gebruik ik het liefst + foto bewerk tips!

Processed with VSCO with s2 preset

Waarom heb ik een iPhone 7 en welke apps gebruik ik? Sinds augustus 2017 heb ik mijn iPhone 7 en ik ben er ongelofelijk blij mee. Ik had hiervoor de iPhone 6, en die was gewoon écht op. Tijd voor een nieuwe dus, en dit werd de iPhone 7 die ik kocht bij T-Mobile met maar liefst 256 gb aan geheugenopslag. Wat heb ik hier ongelofelijk veel profijt van, ik kan nu alles opslaan zonder dat mijn telefoon weer eens vol zit. Maar welke apps gebruik ik het liefst en met welke apps bewerk ik mijn foto’s? + tips!

Processed with VSCO with s2 preset

Welke apps gebruik ik dagelijks?
De apps die ik dagelijks gebruik op mijn iPhone 7 zijn WhatsApp, Instagram en Facebook. Dit lijkt me allemaal wel vanzelfsprekend. Instagram is écht mijn favoriete app en ik kan er echt uren op rond kijken. Inspiratie opdoen, nieuwe foto’s plaatsen en babbelen met andere blog-vriendinnen. Ik vind het zoo leuk! Welke app ik trouwens ook steeds vaker gebruik is Pinterest. Hier doe ik heel veel inspiratie op. Vooral voor leuke kerstversiering (nu het bijna kerst is), leuke outfits, interieur en voor vakanties. Onlangs schreef ik een artikel met mijn favoriete kerst/winter wallpapers voor mijn mobiel.

Processed with VSCO with s2 preset

Hoe bewerk ik mijn foto’s?
Deze vraag krijg ik best wel vaak. En eerlijk: ik gebruik bijna geen apps om mijn foto’s te bewerken de laatste tijd. Het is gewoon écht belangrijk dat je je foto op het juiste moment maakt, een goede camera (ik gebruik de Canon 1300D) in je bezit hebt en de juiste locatie neemt om een foto te maken. Ik maak ze soms wat lichter met accenten en helderheid op Instagram, verder gebruik ik wel eerst VSCO en gebruik daar een S-filter. Ik pas dit zo ver mogelijk aan tot ik tevreden ben. Verder gebruik ik ook nog wel eens Photoshop, maar dat doe ik niet bij elke foto. Ik vind het belangrijk dat al mijn foto’s laten zien wie ik ben. Dat komt zeker naar voren met mijn Instagram. Ik houd van roze, wit, marmer, eten, van mijn vriendinnen, vriend, ik houd van gezelligheid, mijn familie en van mijn hondjes. Natuurlijk en ik ook dol op fashion én ook wel lichtelijk van make-up.

Processed with VSCO with s2 preset

Waarom een iPhone 7?
Zoals ik eerder al vertelde was ik gewoon toe aan een nieuwe telefoon en op dat moment was de iPhone 7 de nieuwste. Ik heb al super lang een iPhone, de iPhone 4 was mijn eerste en ik heb ze allemaal tot de 7 gehad, dus dat zijn er behoorlijk veel. Ik vind het heerlijk dat ik het kan connecten met mijn camera, met mijn MacBook en met mijn iPad. Dat is de reden waarom ik heb gekozen voor de iPhone 7. De kwaliteit van de camera is ook echt super goed, dus wanneer ik een keer mijn camera niet bij mij heb, is het ook geen ramp om een foto te maken met mijn iPhone.

Processed with VSCO with s2 preset

Welke telefoon hebben jullie  & welke app is jouw lieveling?

Liefs Kimberley

€€€

3 Reacties

  1. 12 december 2017 / 16:16

    Ik gebruik mijn iPad mini voor het bloggen en foto bewerking. Dat doe ik met Photoshop. Als ik echt iets goed wil bewerken doe ik dat op mijn pc. Dan kan ik met lagen werken. Een andere is PicsArt,… ideaal ook om collages te maken. En met sfeervolle plaatjes.

  2. 1 januari 2018 / 16:51

    Vind ’t altijd leuk om te zien wat voor apps anderen gebruiken, met name als het om fotografie gaat. Zelf bewerk ik mijn foto’s vrijwel altijd in Adobe Lightroom. Omdat ik slechtziend ben, vind ik het op het relatief kleine scherm van mijn telefoon lastig om te zien of iets van een filter of aanpassing nou echt mooi is, of bijvoorbeeld net iets teveel van het één of het ander bevat. Ik heb zelf de Canon EOS 700D, maar de eerlijkheid gebeidt me te zeggen dat ik mijn iPhone 6S het meest gebruik voor foto’s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

− 5 = 5