Roze op vakantie met Suit Suit van Duifhuizen tassen en koffers!

kimmetjekims

Welk meisje-meisje wilt nu niet een reiskoffer van Suit Suit? Ik wilde hem al zo ontzettend lang, dat ik wel een gat in de lucht kon springen toen deze koffer binnen kwam. Bij Van Duifhuizen tassen en koffers mocht ik een trolley uitzoeken om te reviewen. Zelf ben ik dol op girly accessoires dus dan mag een babyroze trolley van Suit Suit voor vakantie niet ontbreken natuurlijk. Daarom nam ik tijdens mijn vakantie naar Lanzarote mijn Suit Suit koffer mee. Een ruime koffer van maar liefst 91 liter, hier kon ik dus makkelijk voor 8 dagen mijn spullen in bergen. Ben je trouwens benieuwd wat ik allemaal meenam op vakantie? Dat artikel is hier te lezen. Daarnaast kon ik ook nog allemaal leuke souvenirs terug meenemen uit Lanzarote, zonder dat ik na hoefde te denken over de ruimte in mijn koffer.

kimmetjekims
kimmetjekims

Deze koffer was ik al zo vaak tegen gekomen op verschillende sites, bij andere bloggers en op Social Media. Maar ik mocht hem uiteindelijk ontvangen via de website van Duifhuizen tassen & koffers. Een site waar ze tassen, trolleys, portemonnees, accessoires en nog veel meer verkopen! Mijn geluk was dat ik al wist welke koffer ik graag wilde, anders was het nog moeilijk geweest. Op deze site verkopen ze namelijk ongelofelijk veel mooie trolleys. Van andere merken, maar ook heel veel andere té pretty trolley kleuren van Suit Suit.
Deze koffer heeft een ruimte van 50 x 28 x 77 cm. De trolley is dus van de buitenkant babyroze, en de binnenkant is wit. Deze combinatie vind ik echt heel erg mooi overlopen. Daarnaast bevat deze koffer ook een codeslot, wat ik niet erg onbelangrijk vind. Dit is voor mij ook altijd wel een vereiste aan een koffer. Veiligheid boven alles!

kimmetjekims
kimmetjekims

Deze trolley uit de serie Fabulous Fifties, is verkrijgbaar in drie verschillende maten. Ik koos voor de grootste. Ik heb hiervoor gekozen omdat ik dan zeker weet dat het past, de koffer is niet zwaar, hij mag gewoon mee en ik kan hem eventueel dan gebruiken wanneer ik een keer voor langer dan 8 dagen op vakantie wil. Wanneer ik eens 2 of 3 weken op vakantie ga, hoef ik niet een nieuwe koffer aan te schaffen maar dan kan deze prachtige roze roller ook gewoon mee. Niet alleen de roze variant van Suit Suit vind ik prachtig, maar de gele, de blauwe en de paarse zou ik ook direct willen aanschaffen. De kleurtjes zijn écht zo lieflijk en zijn prachtige pastelkleuren.

kimmetjekims

Wat is mijn ervaring met mijn nieuwe koffer? Al eerder ging ik altijd op vakantie met een trolley met vier wieltjes. Dit heeft deze koffer van Suit Suit ook. Dit is voor mij wel echt een must. Ik vind het echt ongelofelijk zwaar om continu een trolley op twee wieltjes te moeten trekken. Ik vind het gewoon fijn wanneer ik hem naast mij mee kan rollen. Dan neem ik natuurlijk wel veel kleding mee, maar de koffer is dan alsnog niet zwaar omdat de koffer zelf gewoon heel licht is. Heel fijn om deze dus mee te nemen. Ook wanneer je bij de band staat op Schiphol om je koffer weer te pakken hoef je helemaal niet je uiterste best te doen om deze koffer op te tillen, want hij is gewoon makkelijk te pakken.

kimmetjekims
kimmetjekims

Ik werd er helemaal vrolijk van om te mogen rondhuppelen met deze te leuke girly koffer van Suit Suit. Ik kan niet wachten op mijn volgende vakantie om weer deze koffer te mogen inpakken en mee te nemen. Het leukste vond ik dat een meisje van 4 op Schiphol zei: ”een roze koffer, een roze koffer!!”, ze wilde hem bijna meenemen zo mooi vond ze hem. Zo enthousiast ben ik zelf ook over deze koffer. Ik vind hem zo mooi! Maar dat niet alleen, na een aantal beste stoten op Schiphol en op de andere airport, is de koffer nog steeds erg stevig. Er zitten jammer genoeg wel een aantal krasjes op, maar dat voorkom je jammer genoeg niet. Op naar de volgende vakantie!

Liefs Kimberley

13 Reacties

 1. 20 juni 2017 / 05:05

  Wat super gaaf dat je deze koffer hebt gekregen! Ik wil ook nog graag koffers van Suit Suit, ik denk alleen wel dat ik voor een ander kleurtje zou kiezen maar dit is helemaal Kim. Heel tof en wat is de koffer lekker groot :-)!

 2. 20 juni 2017 / 05:45

  Oh wauw wat is hij gaaf hé! Hij staat ook a zolang op mijn wishlist.

 3. 20 juni 2017 / 06:20

  Ah hij is prachtig! Vind de suit suits ook zo leuk <3
  Liefs,
  Evelien

 4. 20 juni 2017 / 10:02

  Ik heb deze inderdaad ook en het is een prachtige koffer.. alleen toen die van de lopende band kwam kon ik wel janken.. hij zat echt helemaal onder de gekleurde krassen en zwarte strepen. Gelukkig verkoop mijn moeder een product waardoor die nu weer als nieuw is!

 5. 20 juni 2017 / 10:15

  Ik vind de koffers van dat merk zo mooi! Ik had er eentje met een bloemenprint op het oog, maar ben uiteindelijk toch voor Samsonite gegaan. Die heeft ook een mooi kleurtje, dus ik ben er niet zo rouwig om. :-)

 6. 20 juni 2017 / 12:13

  Prachtige reiskoffer! Ik wil ook graag een die je ook langszij kan laten rollen, lijkt mij ook ideaal.

 7. 20 juni 2017 / 13:08

  Ooit wil ik ook nog zo’n prachtige koffer, natuurlijk in het roze!

 8. 20 juni 2017 / 13:59

  Ahh hij is zo leuk! Ik wil ‘m ook zo graag, in het roze of geel.

 9. 21 juni 2017 / 07:28

  Ik hou van suit suit! Deze koffer staat echt op mijn wishlist!!
  En mooie foto’s heb je gemaakt! Leuke vakantie gehad?

  Liefs, Nathalie

 10. 7 juli 2017 / 06:18

  Wow wat leuk!! Ik ben heel blij voor je maar stiekem ook een klein beetje jaloers (benijdenswaardig eigenlijk) want de koffer van SUITSUIT staat al zo lang op mijn wishlist, haha. Ik vind hem zo mooi! Ik zou zelf ook voor de grootste versie gaan want dan weet je zeker dat al je kleding erin past. Zeker aangezien Albert en ik voor het eerst twee weken op vakantie gaan met onze huwelijkreis in oktober dan zou ik zeker voor een grote gaan. <3 Het lijkt me ook echt een verademing om gewoon rechtop te kunnen lopen en de trolley te kunnen rijden. Ik heb een hele oude koffer van mijn ouders en daar moet ik altijd half gebukt mee lopen (en ik ben al vrij klein) en hij kantelt vaak bij stoepjes enzo. Zo irritant! Anyway, Heel veel plezier met je mooie koffer meid! Xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

− 3 = 2