Sokken-shoot in Londen!

kimmetjekims
Voor mijn blog mag ik zo nu en dan een pakketje ontvangen, en dat vind ik altijd erg leuk. Maar soms is het niet voor mij, maar voor iemand anders. Dit keer mocht ik namelijk een pakketje ontvangen voor Thomas. Thomas vind het leuk om mooie kleding te dragen en daarom vond hij het ook helemaal niet erg om een paar sokken te mogen ontvangen via Hemdvoorhem.nl van verschillende merken. Hij kreeg onder andere sokken van Happy Socks en sokken van Calvin Klein! Wellicht is dit ook wat voor jouw vriend, opa, vader of kennis.

Processed with VSCO with q5 preset Processed with VSCO with q5 preset

Hemdvoorhem is een webshop waar je terecht kunt voor verschillende items voor mannen. Van poloshirts tot sokken en van verschillende parfums tot andere accessoires. Oh ja, wat ook wel leuk is om te vertellen: er is nu heel veel korting op de site op verschillende merken, dus vergeet vooral niet even om een kijkje te nemen.

Processed with VSCO with q5 preset Processed with VSCO with q5 preset Processed with VSCO with q5 preset

De sokken die Thomas heeft aangetrokken voor de foto zijn van Happy Socks. Deze vindt hij zelf het mooist omdat je deze ook gewoon kan showen, ze staan gewoon super fashionable. De kleur van deze Happy Socks zijn goed te combineren bij alle kleuren kleding die Thomas in zijn kast heeft hangen. Naast deze sokken van Happy Socks mocht hij nog andere herensokken ontvangen van verschillende merken als Calvin Klein, en . Heel divers, lage sokken die te dragen zijn in sneakers, wollen sokken voor de wat koudere dagen van het jaar en zelfs zat er nog een paar voor mijzelf bij!

Processed with VSCO with q5 preset Processed with VSCO with q5 preset

Ik vind het zo leuk dat ik zo nu en dan Thomas kan verwennen met iets wat ik mag ontvangen via mijn blog. Hij is zeker blij met de sokken en gaf al aan dat ze lekker zitten, ook niet onbelangrijk natuurlijk!

Worden jullie ook zo blij van Happy Socks?

Liefs Kimberley

8 Reacties

 1. 16 januari 2018 / 11:13

  Wat een leuke sokken zeg, ik vind die Happy Socks ook echt heel erg gaaf! En die van Calvin Klein staan ook echt heel goed. Sokken zijn echt veel meer een mode-item dan je zou verwachten vind ik vaak! Malou x

 2. 16 januari 2018 / 18:20

  Happy socks kunnen echt zo leuk zijn, vooral onder een mom jeans vind ik ze heel cool!

 3. 17 januari 2018 / 14:58

  Wat een leuke printjes! Wij ontvangen binnenkort ook een leuk pakketje van hen, ben zo benieuwd :)

 4. 17 januari 2018 / 18:48

  Ik ben dol op Happy Socks! Ja zelfs deze 40-plusser! Mijn man draagt ook sokken met een printje! Zelfs van Star Wars

 5. 22 januari 2018 / 22:18

  Wat super leuk zeg! wij verkopen ze ook bij ons in de zaak maar ik heb er nog geen een.. oeps!

 6. 25 januari 2018 / 09:12

  Happy Socks is zo’n tof merk! Ik heb zelf ook een aantal paar en kocht er zelfs eentje voor m’n vriend en brother from another mother. Ze zijn allebei fan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

9 + 1 =