Pink, pink, pink outfit

pinkkimmetjekims

Oh wauw, wat is het de laatste tijd toch prachtig weer! Van mij mag het altijd wel zulk weer zijn, ik ben namelijk dol op de zon. Het liefst trek ik met dit weer allerlei rokjes, jurkjes en playsuits aan. Love it! De outfit die ik vandaag met jullie deel heb ik al eerder geshoot, alleen wilde ik toch nog heel graag delen. Deze heeft namelijk heel veel vrolijke kleuren. Is misschien voor nu wel iets té warm, maar zodra het weer een beetje afkoelt -wat helaas gebeurt in Nederland- zou deze outfit prima kunnen.

kimmetjekims kimmetjekims

Vaak wanneer ik outfit foto’s ergens ga maken moet dit ook altijd op een mooie locatie. Het liefst voor een mooi gebouw, die een kleurtje heeft of gewoon prachtige afwerkingen heeft. Toen ik deze outfit foto’s ging maken kwamen we langs een super mooi (roze!) gebouw en daar moest ik natuurlijk voor op de foto. Want welk meisje houdt nou niet van roze!?

kimmetjekims kimmetjekims

De trui die ik hier draag is echt één van mijn favoriete truien. Hij is trouwens niet heel dik hoor, de kwaliteit is wel erg goed en hij schijnt niet door, maar het is niet echt een trui-trui. Je zou hem dus prima kunnen dragen wanneer het iets kouder is een dag.

kimmetjekims kimmetjekims

Broek: Only | Shirt: Nikkie | Schoenen: Adidas | Tas: Mango | Jas: Only | Horloge: Michael Kors

Liefs Kimberley

Share:

10 Reacties

 1. 28 mei 2017 / 05:47

  Wauw prachtige outfit kim! De locatie zelf is ook perfect! Love pink

 2. 28 mei 2017 / 09:22

  Ik ben gek op roze en vind dit shirtje van nikki je heel leuk staan!

  Liefs, Nathalie

 3. 30 mei 2017 / 07:03

  Wat een leuke outfit! Dat roze shirt staat je heel erg goed.

 4. 1 juni 2017 / 07:35

  Wat een leuke foto’s! Je outfit past inderdaad perfect bij de locatie, ik wou dat ik zulke prachtige gebouwen in de buurt had :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

+ 63 = 70