Personal | Throwback Instagram Diary #3

instagram-throwback-photo-diary-3

En toen was het alweer 2 augustus, vinden jullie de tijd ook zo snel gaan? Vandaag is het tijd voor deel #3 van de ‘Throwback Instagram Diary’! Ik wil graag één keer in de zoveel tijd een aantal oude Instagram foto’s met jullie delen, omdat deze foto’s eigenlijk nooit meer bekeken worden. Kijk je mee naar mijn derde ‘Throwback Instagram Diary’?

Ik vind het altijd heerlijk om oude foto’s terug te kijken en herinneringen op te halen. Daarom vind ik het ook zo leuk dat mijn moeder vroeger voor ons allemaal fotoboeken heeft gemaakt. Ik pak ze er geregeld nog eens bij en blader dan door de oude foto’s heen, dat vind ik zo leuk!

instagram-throwback-photo-diary-3
20 maart 2015 – Long long time ago, love my mom! #Disneyland
Hier samen met Pluto en mama op de foto in het hotel. Hier heb ik zoveel leuke herinneringen aan. Dit was natuurlijk niet op 20 maart 2015, maar dit was toen ook al een throwback. Vroeger gingen wij in de mei vakantie altijd met ons gezin naar Disneyland Parijs. Dan verbleven we daar in het Disneyhotel en mochten we dagen lang genieten van alle mooie shows, attracties en characters. Nu ik soms nog in de fotoboeken kijk, word ik zo vrolijk! Wat hebben wij daar altijd genoten zeg. Stiekem hoop ik dat we er ooit nog weer eens naar toe gaan met de familie, en dat gaat ook zeker gebeuren!

instagram-throwback-photo-diary-3
7 april 2015 – Nederlands
Hier zat ik met een goede vriendin van mij bij Nederlands. We deden eigenlijk nooit iets anders dan foto’s maken. Opletten deden we sowieso niet, haha! Maar dit was altijd zo gezellig. Ik denk dat ik, nu ik niet meer naar school ga, het toch ergens best wel ga missen. Ik vind het leuk om te leren en om naar school te gaan en om daar gezellig met mensen op te trekken. Maar we zullen zien, hoe mijn leventje straks gaat zonder school!

instagram-throwback-photo-diary-3
23 april 2015 – Laatste avondje werken vanavond #shoeby
Dit een foto voor mijn laatste avondje werken bij Shoeby. Ik heb hier echt lang gewerkt, maar toen moest ik er helaas uit omdat ik geen vaste aanstelling kon krijgen naast mijn school. Fashion is altijd al mijn ding geweest en ik vind het heerlijk om te verkopen en mensen te adviseren bij het kopen van een kledingstuk. Mijn hartje ligt daar echt, en ik hoop ooit nog weer eens wat te doen in de fashion!

instagram-throwback-photo-diary-3
6 mei 2015 – <3 <3
Met mijn lieve vriendinnen naar het bevrijdingsfestival! Dit is iets wat we echt elk jaar doen, met zijn allen in de trein naar Zwolle, drankjes erbij en gaan! En natuurlijk met zijn allen in de trein met de zonnebril op, haha, typisch ook.

Zo, dit was weer een terugblikje! Willen jullie vaker een ‘Throwback Instagram Diary’ zien? Laat het dan maar eventjes weten! Ik zou het ook leuk vinden als jullie zoiets laten zien op je blog, ik houd namelijk van zulke persoonlijke artikelen.

Liefs Kimberley

12 Reacties

 1. 2 augustus 2016 / 06:33

  Wat een leuke foto’s! Ook een hele leuke foto van jou Rn je moeder in Disney. Fotoboeken kijken vind zelf ook altijd nog leuk om te doen. En ik geef je groot gelijk fashion is echt een mooi vak gebied.

 2. 2 augustus 2016 / 07:16

  Zo leuk om echt terug te blikken 😀 wat schattig die foto van vroeger! En ik weet zeker dat je nog wel iets met fashion gaat doen :)

 3. 2 augustus 2016 / 07:22

  Wat een hoop leuke foto’s weer Kimberley! De foto van in Disneyland is echt te cute <3 En wat leuk dat je bij de Shoeby hebt gewerkt!

 4. 2 augustus 2016 / 07:53

  Wat een leuke foto’s weer! Ik wist niet eens dat je bij Shoeby hebt gewerkt, wat lijkt me dat leuk om te doen!

 5. 2 augustus 2016 / 08:48

  Wat ziet je outfitje er bij Shoeby leuk uit zeg! Ik zou ook heel graag willen werken in de fashion, het lijkt mij ook tof om mensen adviezen te geven over hun kleding :)

 6. 2 augustus 2016 / 09:07

  Ah super leuk om zo oude foto’s terug te kijken!

 7. 2 augustus 2016 / 14:24

  Wat een gezellige foto’s weer!
  Ik snap niet hoe jij altijd zo goed op foto’s staat hihi

 8. 2 augustus 2016 / 15:55

  Leuke foto’s Kim! Ik wordt er zelf ook al helemaal blij van :)

 9. 2 augustus 2016 / 16:41

  Dit zijn weer lekker vrolijke foto’s :) Leuk om weer eens terug te blikken naar mooie herinneringen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

25 + = 28