Personal | Throwback Instagram Diary #2

instagram-photo-diary-2-kimmetjekims

Als je mijn blog al een tijdje volgt weet je dat ik zo nu en dan een ‘Throwback Instagram Diary’ met jullie ga delen. Vandaag is het tijd voor deel #2! Ik wil graag één keer in de zoveel tijd een aantal oude Instagram foto’s met jullie delen, omdat deze foto’s eigenlijk nooit meer bekeken worden. Kijk je mee naar mijn tweede ‘Throwback Instagram Diary’?

Ik vind het altijd heerlijk om oude foto’s terug te kijken en herinneringen op te halen. Daarom vind ik het ook zo leuk dat mijn moeder vroeger voor ons allemaal fotoboeken heeft gemaakt. Ik pak ze er geregeld nog eens bij en blader dan door de oude foto’s heen, dat vind ik zo leuk!

instagram-photo-diary-2-kimmetjekims
22 februari 2015 – Happy
Dit vond ik gewoon zo’n leuke foto! Precies hoe ik ben, lekker vrolijk! Hier had ik net lowlights in mijn haar laten zetten, wat ik toch ook best wel leuk vind staan. Ik zit er aan te denken om dit weer te doen wanneer het weer wat kouder wordt, wat zeggen jullie?

instagram-photo-diary-2-kimmetjekims
1 maart 2015 – Hartje hartje hartje
Alleen maar hartjes, want dit verdienen mijn trouwe viervoeters. Wanneer ik thuis kom rennen ze met zijn drieën door huis en schreeuwen ze het bijna uit; zo blij zijn ze dan om mij weer te zien. Maar zo blij ben ik ook met hen. Ik hou van jullie, Charina, Jasmijntje en Amy <3

instagram-photo-diary-2-kimmetjekims
7 maart 2015 – Happy birthday my crazy brother
Iemand die mij altijd steunt en mijn grootste voorbeeld qua man zijnde (naast mijn vader natuurlijk): mijn broertje. Hier was hij jarig en dat moest natuurlijk even gedeeld worden op Instagram. Mijn broertje en ik schelen 1,5 jaar en dat vind ik zo leuk. We kunnen vaak samen leuke dingen doen en, zoals op deze foto ook wel te zien is, heerlijk gek doen!

instagram-photo-diary-2-kimmetjekims
9 maart 2015 – Vanavond high tea met m’n lieve vriendinnen
Iets wat ik het allerliefst doe; mijn tijd doorbrengen met mijn vriendinnen. Mijn vriendinnen betekenen echt ontzettend veel voor mij, en daarom vind ik het ook zo leuk om uitstapjes met hen te plannen of gewoon een gezellig avondje met mijn vriendinnen bij te kletsen. Hier ging ik naar een high tea? Naar een high tea? Ja, we organiseerden altijd avondjes bij iemand thuis, dan maakte ieder een ander hapje en dan gingen we dat met zijn allen gezellig opeten. Het was altijd een verrassing wat iedereen had gemaakt, zo leuk! Hier had ik minipizza’s gemaakt en sateprikkers met allerlei lekkere zoete snoepjes.

Wat ik ook zo leuk vind aan deze foto’s dat ik gewoon maar wat Instagram filters over mijn foto’s heen deed, het maakte allemaal niet uit, haha! Willen jullie vaker een ‘Throwback Instagram Diary’ zien? Laat het dan maar eventjes weten! Ik zou het ook leuk vinden als jullie zoiets laten zien op je blog, ik houd namelijk van zulke persoonlijke artikelen.

Liefs Kimberley

13 Reacties

 1. 20 juli 2016 / 05:05

  Oude foto’s bekijken blijft leuk. Zoveel herinneringen komen dan weer naar boven en dat vind ik echt geweldig!

 2. 20 juli 2016 / 05:58

  Wat een leuke foto’s weer Kimberley! Je hondjes zijn zo lief. De foto met je broertje is ook super, leuk om te lezen dat jullie zo een goede band hebben!

 3. 20 juli 2016 / 06:53

  Leuke foto’s! Wat een schattige honden hebben jullie ook :) zo lief bij elkaar. En altijd fijn om altijd samen met je broertje gek te doen en een goede band samen te hebben! Vooral voor de toekomst :)

 4. 20 juli 2016 / 07:40

  Zo leuk dat jij en je broertje zo dicht op elkaar zitten qua leeftijd! En die schattige hondjes 😀 ik vind het echt vreselijk om oude foto’s van mezelf te zien, haha.

 5. 20 juli 2016 / 08:00

  Ik vind het zelf altijd heerlijk om door oude foto’s te spitten. Je deelt hele leuke foto’s.

 6. 20 juli 2016 / 11:14

  Die lowlights in je haar staan je echt wel leuk! Ik wou dat ook doen toen ik nog hoogblond haar had, maar de kapper zei dat mijn haar dat helaas niet zou pakken.

 7. 20 juli 2016 / 15:18

  Leuk om te zien! En yay for lowlights als het weer wat kouder wordt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

+ 17 = 20