Personal / Plog | Dagje Amsterdam

De-dam-amsterdam-kimmetjekims

Gister ben ik samen met een vriendinnetje die ik van vroeger van de camping kende naar Amsterdam geweest. Altijd leuk om elkaar dan weer even te zien, maar helemaal leuk om dan een dagje naar Amsterdam te gaan.

Amsterdam-centraal-kimmetjekims

We spraken af in Zwolle en zijn zo samen verder gereisd naar Amsterdam Centraal. Heel veel bijgepraat, want we hadden elkaar denk ik wel al een jaar niet gezien. Amsterdam was nog in de kerstsferen, dus dat was zo leuk. Een leuke kerstmarkt met allemaal kraampjes vol met lekkernijen zoals warme wafels, warme chocolademelk en heeeel veel producten met nutella, mjum!

Wafels-kerstmarkt-amsterdam

We hebben eerst even wat winkeltjes bekeken en zijn daarna al snel de Starbucks ingedoken voor een lekkere aardbeien crème frappuchino. Dit is echt mijn favorietje, vaak als ik een Starbucks tegen kom kies ik voor deze overheerlijke frappuchino. Hierna hebben we even een stukje door Amsterdam gelopen, gewoon mensen kijken en ‘genieten’ van de drukte. Wij wonen zelf beide in een dorp, dus dan is dit echt een wereld van verschil.. Je kijkt je ogen uit.

Amsterdam-starbucks-strawberry-frappuchino Starbucks-frappuchino-amsterdam

Nadat we veel winkels zoals Forever 21, Bershka, Kiko en Zara hadden bezocht, zijn we lekker gaan lunchen. Ik heb erg veel leuke spulletjes gekocht, en ze zijn dubbel zo leuk omdat er zoveel in de uitverkoop was. Normaal gesproken duik ik nooit zo snel de uitverkoophoek in, omdat ik het altijd zo’n ongelofelijke troep vind. Maar na een paar keer goed kijken heb ik weer een aantal super leuke artikelen kunnen scoren die mijn kledingkast goed aanvullen. Hier zet ik aankomend weekend een shoplog over online, kijken jullie dan ook weer mee?

Forever-21-amsterdam

Zo kocht ik onder andere wat bij de Forever 21, Bershka en de Zara. Maar ik ben ook erg blij met mijn aanloopjes bij de Ici Paris xl, hier had ik nog een cadeaubon voor dus ik kon het niet laten om hier erg mooie producten te kopen.. Binnenkort allemaal online!

Amsterdam-met-calista-kimmetjekims

Waar ga jij het liefst gezellig een dagje naar toe?

Liefs Kimberley

20 Reacties

 1. 30 december 2015 / 08:06

  Ziet eruit als een geslaagd dagje! Ik kan echt niet ”genieten” van de drukte hoor. Mij hoor je altijd mompelen: ik heb een hekel aan mensen. Haha! Merendeels omdat sommigen zo egoïstisch kunnen zijn. Ik ben best benieuwd naar je gescoorde items. Shoppen in de sale vind ik vaak mehh, het is er vaak inderdaad zo’n troep! x

  • 30 december 2015 / 18:13

   Dat was het zeker. Ja klopt, echt verschrikkelijk als alle items gewoon door de hele winkel verspreid liggen en helemaal jammer als ze dan ook nog vies en kapot zijn. Maar ik ben geslaagd, ik probeer ze zo snel mogelijk online te zetten! :)

 2. 30 december 2015 / 08:36

  Heel gezellig dagje met leuke foto’s! Ik ben heel benieuwd naar alle aankopen!

 3. 30 december 2015 / 08:36

  Winkelen in Amsterdam vind ik ook altijd ontzettend leuk maar ik winkel ook graag in Haarlem en Hoofddorp! Ik ben benieuwd naar je aankoopjes!

  • 30 december 2015 / 18:12

   Aaah dat zijn ook echt leuke steden. Een vriendinnetje van mij woont in Haarlem en het is elke keer weer gezellig als ik daar kom :)

 4. 30 december 2015 / 09:49

  Aah leuk! Zelf kom ik ook uit een dorp maar woon nu voor een half jaar in Amsterdam en geloof me, het is een feestje! Je went snel aan de drukte en je kan door alle toeristen heen kijken. Ook is het slalommen tussen de slome toeristen in de Kalverstraat bijna een sport, kortom! Ik snap helemaal dat je dag geslaagd is! Leuk ook dat je met je vakantievriendin bent gegaan!

  • 30 december 2015 / 18:08

   Ik geloof je direct, haha! Je weet natuurlijk zo langzamerhand niet beter als je er een tijdje woont. Stiekem ben ik wel eens jaloers op de mensen die in een grote stad wonen, wat een winkels; als je iets nodig hebt kun je zo even de stad in.

 5. 31 december 2015 / 08:09

  Amsterdam is zo leuk! En al helemaal om te winkelen hihi. Het ziet er naar uit dat het een geslaagd dagje was! Echt nice dat er al zo veel uitverkoop is nu en dat je leuke dingen hebt kunnen kopen. Ik ga binnenkort ook maar snel even naar Amsterdam om te shoppen denk ik. :)

  • 1 januari 2016 / 15:13

   Zeker doen, het is wel druk maar zeker leuk om naar toe te gaan. Zoveel mensen en zo’n gezellige sfeer!

 6. 31 december 2015 / 08:31

  Aaaah wat heerlijk zo een dagje Amsterdam, altijd genieten in die stad! Ben benieuwd wat je bij de F21 hebt gekocht, zo een leuke winkel! Ik wens je via deze weg alvast een heel gelukkig, gezond en liefdevol nieuwjaar toe! liefs, Svenja.

  • 1 januari 2016 / 15:14

   Bedankt Svenja, voor jou precies hetzelfde! Ik ben erg blij met mijn aankoopjes, door deze drukke daagjes is het allemaal even hectisch, maar ik zet deze zondag online! :)

  • 1 januari 2016 / 15:15

   Altijd leuk om even te kijken he, je kijkt echt je ogen uit qua winkels ook. Bedankt! :)

 7. 31 december 2015 / 11:12

  Wat een leuke foto’s! Voor mij wordt het ook echt tijd om weer lekker een dagje naar Amsterdam te gaan. Die wafels zien er trouwens echt goddelijk uit!

  • 1 januari 2016 / 15:16

   Aaah dankjewel! Ja lekker he? Ik zou ze wel eens thuis na willen maken, haha.

  • 1 januari 2016 / 15:19

   Ooh ja dat is wel jammer als je dan een stukje moet reizen. Zelf ben ik nog nooit in Rotterdam geweest, omdat dit voor mij best wel ver weg is. Maar ik hoor hier altijd wel positieve verhalen over! Primark is ook altijd een goed idee inderdaad!

  • 1 januari 2016 / 21:45

   Dankjewel! Heerlijk altijd om even weg te gaan, voor jou hetzelfde :) X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

− 1 = 4