Personal / New in | Retro fotostrips van Polabora

polabora-review-fotoreview-kimmetjekims

Ken je dat, je hebt de wereld aan foto’s, maar je doet er eigenlijk vrij weinig mee. Er worden zoveel foto’s gemaakt, met smartphones, polaroid camera’s, maar ook met digitale camera’s. Foto’s worden opgeslagen op de computer, maar dat is het ook. Thuis hebben wij boeken vol met foto’s van vroeger, iets wat ik zo ontzettend leuk vind. Ik ga nog vaak eens met mijn ouders zitten en dan bladeren we samen door deze boeken heen. Tegenwoordig staan dus bijna alle foto’s op de computer en dat is zo zonde, foto’s worden niet meer bekeken en worden vergeten.

polabora-fotostrips-fotoservice

Onlangs heb ik deze super leuke retro fotostrips mogen ontvangen van Polabora. Polabora is een webshop die op verschillende manieren foto’s afdrukt, en hoe?! Echt op de leukste manieren. Benieuwd naar de verschillende manieren? Neem dan een kijkje op de webshop van Polabora. Polabora is ook social online en onder andere te volgen op Instagram en Facebook.

polabora-fotos-retrofotostrips

Ik mocht dus de retro fotostrips ontvangen, een super leuke set om in een boekje te plakken, als boekenlegger te gebruiken, op je kamer te hangen, als uitnodiging te gebruiken (een verjaardagsfeest, geboorte, trouwerij), maar boven dat ook super leuk om iemand cadeau te geven. Voor € 6,95 (nu in de aanbieding; € 4,99) krijg je het volgende (+opties en service):

– Een pakketje met 6 fotostrips
– Op elke strip zitten 3 foto’s, dus 18 foto’s in totaal
– Gebruik je Instagram foto’s, Facebook foto’s of privé foto’s
– Voor 16:00 betekent de volgende dag verstuurd
– Wereldwijde gratis verzending

polabora-fotoservice-polaboracom-polaboranl

Dus heb je een leuke vakantie achter de rug, een geboorte of gewoon een ontzettend leuke dag? Polabora is de oplossing om op een originele manier je foto’s te bewaren en te bewonderen. Plus, de webshop doet aan wereldwijde gratis verzending. Super toch? Ik ben dol op zo’n service! Ik ben erg enthousiast over dit bedrijf en over de producten. De foto’s zijn van goede kwaliteit en dit doet me er aan herinneren dat het zoveel leuker is om je foto’s werkelijk vast te kunnen pakken.

thankyou-polabora-kimmetjekims

Wat vinden jullie van mijn retro fotostrips en zouden jullie ook zoiets willen bestellen?

Liefs Kimberley

15 Reacties

 1. 17 januari 2016 / 11:04

  Wat zijn ze leuk zeg! Die gaat tussen mijn favorieten 😉 Foto’s worden inderdaad snel vergeten op de computer en dat is zeker zonde :( Ik print ze ook zo nu en dan uit en ik denk dat ik ze bij hun ook een keer wil bestellen :)

  xxx

 2. 17 januari 2016 / 11:59

  Super leuke fotootjes ! Ook leuk opgehangen met doe knijpertjes ! Je hebt zulke mooie foto’s !

 3. 17 januari 2016 / 12:38

  Echt heel erg leuk gedaan! Heel leuk als decoratie.

  Liefs!

 4. 17 januari 2016 / 12:52

  Ik heb natuurlijk al een sneak preview gezien in de app maar wauwie, love it!

 5. 17 januari 2016 / 13:09

  Ze zijn echt heel erg leuk geworden, ik ben fan! Sowieso polaroid foto’s <3

 6. 17 januari 2016 / 14:27

  Oh wat een leuk idee dit zeg, vooral aan zo’n lijntje. Ik hou echt van dit soort dingen!

 7. 17 januari 2016 / 15:10

  Ik vind dit echt een leuk idee! Ik vind gewoon foto’s in je kamer hebben nog steeds altijd leuk!

 8. 17 januari 2016 / 15:22

  Super leuk die fotostrips! Ik heb zelf een Instax mini Polaroid camera, maar deze fotostrips lijken mij ook heel erg leuk x

 9. 17 januari 2016 / 18:40

  Echt super leuk die fotostrips! Ik ken het inderdaad; ik heb echt miljard foto’s maar laat ze ‘verstoffen’ op mijn laptop..

 10. 17 januari 2016 / 19:34

  Oooh, deze zijn zo geweldig! Ik wil dit ook al zo lang doen en nu weet ik waar, thanks! 😀

 11. 17 januari 2016 / 23:02

  Superleuk! Ik zag die fotostrips van Polabora onlangs op een andere blog ook al voorbij komen. Ik heb er zelf nog nooit wat besteld, maar ik print zelf weleens foto’s als polaroid uit, ziet er gewoon zo leuk uit! Ook om daar weer foto’s van te maken in een mooie compositie.

 12. 18 januari 2016 / 12:26

  Your mode of telling everything in this article is actually good, every
  one be capable of without difficulty be aware of
  it, Thanks a lot.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

− 4 = 5