Personal | Hoogtepuntjes van 2015

IMG_9830

Hoogtepuntjes van 2015, jå daar wil ik over gaan schrijven. Want 2015 was dan toch wel een erg mooi en inspirerend jaar voor mij. Om alle leuke momentjes op te noemen ben ik lang bezig, maar ik wil er toch graag een aantal met jullie delen. Het was voor mij vooral een jaar vol met momenten die ik zo over zou willen doen.

Mijn blogje begonnen
Dit is het jaar dat ik mijn blog ben begonnen. Iets wat ik echt als een hoogtepuntje zie, ik ben zo blij dat ik deze stap heb gezet. Ik dacht er al tijden over na om een eigen website of blog te beginnen, maar de stap leek altijd te groot. Wel las ik altijd al veel blogs en hield ik altijd al van foto’s maken. Ik vind het zo leuk dat na deze 2 maanden mijn eerste artikelen al online staan en dat ik er al behoorlijk wat van begrijp. Het is echt mijn hobby geworden, ik zit er dagelijks over na te denken wat voor leuks ik allemaal wil gaan bloggen. Het inspireert me enorm, maar ook om andere blogs te lezen. Ik ben nog lang niet ervaren, maar ik wil alles graag leren en merk nu al dat ik veel meer weet van de blog- en website wereld dan een halfjaar geleden. Ik hoop dit nog erg lang te doen en een succes blogjaar te boeken in 2016!

IMG_5264

Studiereis naar Engeland
Van 23 november tot 4 december ben ik met een aantal klasgenoten naar Engeland (Liverpool & Birmingham) geweest om hier een onderzoek op te starten voor sociaal ondernemerschap en te ontdekken hoe de culturele hoofdstad zich hier heeft gevormd. Dit omdat dit een enorm belangrijk onderwerp is voor onze school en Leeuwarden in 2018 culturele hoofdstad is. Echt een super ervaring, veel geleerd; aan mijn Engels gewerkt, dieper op de onderwerpen in gegaan, veel leuke bezoekjes aan High Schools gehad en veel interessante presentaties bijgewoond. Ook ben ik door dit reisje nog wat beter geworden in shoppen, haha; zo zeg, wat hebben ze hier ontzettend veel mooie winkels waar ik van houd! Van Kiko Milano tot Michael Kors, Victoria’s Secret, Mac en zoveel mooie winkeltjes met hebbedingetjes.

Studiereis-2015-engeland

Vakantie naar Sunnybeach Bulgarije met mijn vriendinnetjes
In juli ben ik 8 dagen lang naar Sunnybeach geweest met mijn lieve vriendinnetjes. We bedachten één maand van te voren dat we toch maar even met zijn allen op vakantie moesten, en dit is een van de beste beslissingen ooit geweest. De bestemming was eerst nog twijfelachtig, we hadden meerdere malen gehoord dat Sunnybeach nogal crimineel was. Gelukkig hebben wij hier deze dikke week niks van gemerkt.  Deze vakantie heeft me zoveel opgeleverd. Veel gezelligheid, ongelofelijk veel lachmomenten met mijn vriendinnen, veel leuke mensen ontmoet, een sterkere band met mijn vriendinnen, maar boven alles de mooiste herinneringen waar we het bijna elk weekend nog over hebben. Mijn vriendinnen en ik zijn allemaal gek op hetzelfde; een avondje stappen, drankjes doen, veel gezelligheid, aan het strand liggen, zwemmen en shoppen. Dit hebben we dan ook zo ongeveer de hele vakantie gedaan. Ik kan hier echt wel uren lang over praten, maar dat doe ik jullie maar niet aan. Wil je een gezellige vakantie met vriendinnen waar veel te doen is? Dan is Sunnybeach écht een aanrader.

Sunnybeach-bulgarije-2015-vriendinnen

Nieuw bijbaantje bij de juwelier
Ik heb 3,5 jaar lang in een kledingwinkel gestaan tot dat mijn contract dit jaar helaas niet verlengd kon worden, omdat ik weekendhulp was konden ze mij helaas geen vast contract geven. Iets wat ik erg jammer vond, ik heb echt een passie voor fashion en alles wat hier bij komt kijken. Maar jammer genoeg moest ik toch weg en aangezien ik zelf enorm veel van shoppen houd, en leuke uitstapjes ook niet verkeerd vind, moest ik toch maar weer opzoek naar een nieuw baantje. Ik vind het ook niet leuk om stil te zitten, dus dat ik zo af en toe dan naar een bijbaantje toe kan is voor mij geen probleem. Na de zomervakantie ben ik wat rond gaan kijken en werd ik getipt door de moeder van een vriendin van mij dat ze bij de juwelier nog iemand zochten. Ze heeft mij voorgesteld en ik kon die week gelijk al op gesprek en een week na het gesprek was ik al aangenomen. Super blij was ik, alleen toch was het wel een beetje spannend. Ik heb al best veel winkelervaring alleen een juwelier klinkt wel erg ‘luxe’ en ‘hoog’. Nu ongeveer 3 maanden verder werk ik hier met heel veel plezier en vind ik het echt ontzettend leuk om hier te werken. Je wordt er alleen wel een beetje hebberig van, ik wil al die mooie pareltjes wel kopen, haha!

Dit waren wel mijn leukste hoogtepuntjes. Ik heb er zoveel meer beleefd, maar deze kwamen als eerst in mij op en zijn daarbij ook het belangrijkst voor mij.

Wat zijn jullie hoogtepunten van 2015?

Liefs Kimberley

 

2 Reacties

  1. 1 januari 2016 / 13:49

    Wat een mooie lijst met hoogte punten van 2015!
    Ik wens je een fantastisch 2016 toe :-)

    • 1 januari 2016 / 15:18

      Dankjewel, het was stuk voor stuk fantastisch, haha. Voor jou hetzelfde meis! :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

28 + = 33