Outfitfoto’s in zwolle met svenja

kimmetjekims-outfit

Zoals jullie misschien wel al gelezen hebben, was ik afgelopen woensdag bij Svenja in Zwolle. We hebben zoals gewoonlijk weer een erg gezellige dag gehad samen. Wanneer wij afspreken, kunnen outfitfoto’s niet ontbreken. Deze hebben wij dan ook zeker weer gemaakt, voor allerlei mooie gebouwen in Zwolle. Daar heb je zoveel mooie gebouwen, i love it!

Processed with VSCO with a6 preset

Aangezien het de laatste dagen nogal koud is, moest ik wel een wat warmere outfit uitzoeken. Oké, nu is een panty niet heel erg warm, maar ik ben gewoon iemand die er van houdt om af en toe een rokje of een jurkje te dragen. Vooral op een foto vind ik het erg leuk en classy staan.

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Vandaag heb ik gekozen voor een rokje, deze is van The Sting. Mijn shirt die ik daar boven op draag is een gestreepte top met lange mouw en een off shoulder, deze is van Nikkie Plessen. Mijn jas is van een onbekend merk -deze heb ik al erg lang-, deze is van een warme stof en is iets langer. Daarbij draag ik een paar schoenen van Michael Kors, mijn tas is ook van Michael Kors en mijn horloge, is ook van Michael Kors. De ketting die ik hier draag heb ik ook al behoorlijk lang, en ik zou ook niet meer weten waarvan deze is. Een sjaal maakt de outfit af wanneer het wat kouder is vind ik, deze is van de H&M.

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Deze dag was ik niet alleen en heb ik op een andere locatie foto’s gemaakt van lieve Svenja. Waar ik woon heb je niet zo heel veel verschillende, mooie gebouwen waar je te leuke outfit foto’s kunt maken, helaas. Maar in Zwolle dus wel, dus we hebben echt heel veel foto’s gemaakt.

Processed with VSCO with a6 preset Processed with VSCO with a6 preset

svenja-kimmetjekims

Dit was Svenja haar outfit deze dag. Ik vind hem zo pretty! Svenja heeft altijd leuke outfits, helemaal mijn stijl ook. Vooral haar horloge en sjaal maken het helemaal af! Haar volledige outfit post kun je vandaag bekijken op www.lovinglifeiseasy.nl.

Processed with VSCO with a6 preset

Liefs Kimberley

10 Reacties

 1. 30 januari 2017 / 06:43

  Mooie foto’s! Ik vind je sjaal mooi net als de locatie! En samen foto’s maken met een blogger is altijd fijn!

 2. 30 januari 2017 / 08:40

  De foto’s zijn super mooi geworden! En je outfit is prachtig (maar dat wist je natuurlijk al)! Snel weer afspreken Kimberley <3

 3. 30 januari 2017 / 11:21

  Wat een prachtige outfit, heel leuk gecombineerd! Mooie foto’s hebben jullie gemaakt <3

 4. 30 januari 2017 / 13:35

  Wat een leuke outfits! Ik vind de bruine sjaal heel erg mooi!

 5. 30 januari 2017 / 19:16

  de combi van streepjes en een rokje vind ik erg leuk!

 6. 5 februari 2017 / 23:47

  Wat leuk! Ik vind dat je een super mooie outfit aan hebt, en Svenja ook btw!
  Ik volg haar blog ook, en ik vind dat jullie beide een hele mooie en classy stijl hebben :-)
  Liefs Florentine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

95 − 93 =