Outfit inspiratie van Esprit

esprit-kimmetjekims

Rond kijken op webshops, dat is iets wat ik erg graag doe. Dit doe ik dan op verschillende websites, maar zo af en toe neem ik ook een kijkje op de site van Esprit. Dit keer is de inspiratie van het merk Esprit.

Wat ik zo leuk vind aan de webshop van Esprit is dat het zo divers is, kleding voor vrouwen, maar ook voor mannen en kinderen. Zelf kijk ik natuurlijk bij de producten voor vrouwen waar niet alleen kleding te vinden is maar ook leuke accessoires als tassen, hoeden, schoenen en sjaals. Maar daar houdt het niet op; Esprit heeft zelfs naast de kleding ook lingerie, nachtkleding en badmode.

Outfit één
esprit-kimmetjekims

Deze outfit vind ik zo leuk omdat ik dol ben op de sneakers van deze outfit. Daarbij vind ik een coated broek ook altijd leuk, dit maakt je outfit net wat aparter. Met deze kou mag de lange dikke winterjas niet ontbreken natuurlijk. Omdat ik in een juwelier werk vind ik het altijd belangrijk om mijn outfit af te maken met een leuk horloge.

Outfit twee
esprit-kimmetjekims

Rose goud, yes! Wat hebben ze ongelofelijk mooie sieraden op de Esprit site. Dit zijn echt musthaves voor mij. Daarbij koos ik voor een outfit met een rokje. Soms ben ik wel dat meisje-meisje die het leuk vind om een jurkje of rokje met panty te dragen, ook al is het hartstikke koud. Dit zou zo een leuke outfit kunnen zijn voor een avondje op stap of een leuk dagje weg.

Outfit drie
esprit-kimmetjekims

Deze outfit is wel echt mij. Ik ben dol op lichte kleuren, daarom heb ik zelf ook een witte winterjas. Deze winterjas vind ik ook heel erg mooi, zo netjes! De jurk is ook nog eens van een wat dikkere stof gemaakt, echt een heerlijke outfit dus voor nu. Het tasje is ook makkelijk mee te nemen; er kan misschien niet heel veel in, maar dan neem je ook geen onnodige dingen mee (wat ik heel vaak doe!)

Welke outfit zou jij dragen?

Liefs Kimberley

5 Reacties

  1. 10 november 2016 / 12:29

    Leuke outfits! Ik vind de tweede het leukst!

  2. 10 november 2016 / 17:31

    Heel erg leuk deze inspiratie nummer 3 is mijn favoriet! Mijn kleuren en stijl, echt leuk!

  3. 10 november 2016 / 20:49

    Echt prachtige outfits! Nummer 3 is mijn favoriet! :) liefs gea

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

19 + = 29