Etos | Dag- & nachtcreme

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Voorheen wilde ik het nog wel eens overslaan, vooral nacht crème deed ik veel en veel te weinig. Ik vind het belangrijk dat ik mijn huid goed reinig voor het slapen gaan, maar een goede verzorgende crème mag dan ook eigenlijk niet ontbreken. Hetzelfde geldt voor een frisse, goed verzorgende start van de dag voor je huid. Sinds kort ben ik in het bezit van de dag- en nachtcreme van Etos en vandaag review ik deze.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De dag- en nachtcreme van Etos zit in een potje, iets wat ik altijd het fijnst vind als ik een crème in mijn bezit heb. De dag- en nachtcreme bevatten 50 ml, daar kun je dus wel even mee vooruit. Daarnaast is deze crème goed voor een huid die ‘normaal’ of gemengd is. Ik heb van mijzelf geen vette huid, maar ook geen normale huid en mijn huid reageert daarom ook prima op deze crèmes.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De nieuwste vormgeving van Etos vind ik trouwens so pretty! Heel erg strak, en duidelijk om wat het gaat. De crème voelt totaal niet vet aan op mijn huid, trekt lichtelijk in en doet vrij snel zijn werk.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nu ik de dag- en nachtcreme een aantal weken heb gebruikt voel ik zeker wel verschil. Ik heb af en toe last van puistjes, maar ik merk ook echt wanneer ik dus dagcreme onder mijn foundation gebruik, dat het veel beter gaat. Ik krijg minder mee-eters en minder puistjes en dat is natuurlijk een heel erg groot pluspunt. Daarnaast zorgt het er ook voor dat mijn huid frisser aanvoelt, en een zacht huidje? Dat krijg je er zeker weten ook van!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De dag crème normal skin is verkrijgbaar voor € 2,49 en de nacht crème normal skin voor € 3,49 op de webshop van Etos en in de winkels van Etos.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Gebruiken jullie ook dag- en nachtcreme?

Liefs Kimberley

8 Reacties

 1. 26 september 2016 / 05:31

  Zelf gebruik ik de nachtcrème ook veel te weinig maar het potje dagcreme is bijna op! Hebben ze toevallig ook voor een droge en gevoelige huid van Etos?

 2. 26 september 2016 / 12:53

  Ik ken het probleem Kim! Zelf heb ik momenteel niet eens meer een nachtcrème maar het is eigenlijk zo belangrijk.. Deze producten zien er echt heel goed uit! En ook echt super cheap! Misschien binnenkort toch maar eens gaan kijken door dit fijne artikel! X

 3. 26 september 2016 / 15:55

  Ben het er helemaal mee eens. De vormgeving van Etos is zo positief veranderd! Het zijn echt mooie producten nu!
  Het is dat ik echt verslaafd ben aan mijn Kiehls producten, maar als die (ooit) op zijn wil ik deze zeker proberen.

 4. 26 september 2016 / 20:58

  Je hebt weer prachtige foto’s gemaakt van de producten.

 5. 27 september 2016 / 08:00

  Hele mooie foto’s! Ik ben heel benieuwd nu geworden.
  Ik gebruik momenteel die van de hema. <3
  Liefs,
  Evelien

 6. Soraya
  27 september 2016 / 23:40

  Ik heb een basic dagcrème van de Kruidvat. Deze zit in een tube, dat vind ik toch echt veel handiger! Ik gooi namelijk potjes sneller weg, omdat ik het op een gegeven moment niet meer zo hygiënisch vind.
  Verder gebruik ik soms een avocado nachtcrème van Jacob Hooy maar vind deze soms té vet voor mijn huid. Het avocadomasker van Jacob Hooy kan ik trouwens wel aanraden. Te koop bij De Tuinen/Holland and Barett.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

+ 77 = 82