De nieuwste & leukste items van Esprit die je moet hebben

esprit-kimmetjekims

Het is alweer bijna maart, en wat dus betekent dat het mooier weer gaat worden. De laatste weken heeft het zonnetje zich al een aantal keren laten zien, waar ik echt super vrolijk van wordt. Van mij mag het elke dag wel mooi weer zijn! Maar wanneer het mooier weer wordt, wil ik ook altijd nieuwe kleding. Dan ga ik graag met mijn vriendinnen het centrum in om verschillende winkels binnen te lopen en om natuurlijk lekker ergens wat te drinken of te lunchen. Maar ook houd ik er van om online rond te speuren op diverse websites en om dan online iets nieuws te scoren. Ik vond zoveel leuke items op het internet dat ik de leukste items voor jullie in deze post heb gezet.

Eigenlijk bekijk ik nooit één website, er zijn zoveel website waar leuke items op staan. Vaak als ik dan online shop koop ik ook bij verschillende websites verschillende items en ga dat dan vervolgens combineren. Op de site van Esprit zag ik dit keer echt enorm veel leuke, vrolijke items staan die ik echt graag wil delen.

esprit-kimmetjekims esprit-kimmetjekims

Je wordt toch vrolijk van al deze items? Het mag van mij nu wel echt snel mooi weer worden, zodat mijn kledingkast weer gevuld kan worden met allemaal vrolijke items. Al deze items die ik bij elkaar heb gezocht zijn verkrijgbaar op de webshop. Maar Esprit heeft natuurlijk ook winkels, dus wanneer je een dagje shoppen bent is het ook leuk om even bij de winkel binnen te lopen.

Hebben jullie al veel nieuwe kleding geshopt voor het nieuwe seizoen?

Liefs Kimberley

€€€

12 Reacties

 1. 24 februari 2017 / 05:41

  Er zitten veel leuke dingen tussen! Van de kleurtjes alleen al word ik al vrolijkt

 2. 24 februari 2017 / 07:39

  Onwijs leuke items! Ik word er helemaal blij van. <3
  Ik heb gelijk zin in de lente!
  Liefs,
  Evelien

 3. 24 februari 2017 / 09:11

  Ik word helemaal blij van deze items! Ik heb nu al zin in het voorjaar. X

 4. 24 februari 2017 / 11:08

  Dat eerste horloge van de twee vind ik echt heel pretty!

 5. 24 februari 2017 / 14:22

  Ik word altijd blij wanneer de zonnebrillen weer uit de kast mogen! :)

 6. 24 februari 2017 / 16:37

  Oeh wat een leuk artikel! Ik vind het tshirt met Today! echt super leuk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

66 − = 57