Mijn nieuwe ring van Dijk Geluk Sieraden (+ winnen!)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Afgelopen zondag bezocht ik de Margrietbeurs in Utrecht samen met mijn moeder en mijn tante. Na al heel veel stands bekeken te hebben, kwam ik aan bij de stand van Dijk Geluk Sieraden. Deze was ik al eerder tegen gekomen, namelijk op de Beautyglossparty eerder dit jaar. Toen vond ik het al een leuke stand, en toen hebben mijn vriendinnen en ik daar ook een leuke workshop gevolgd. Dit artikel is hier te lezen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Toen ik bij de stand aan kwam keek ik eventjes rond, het was er best wel druk. Al snel wist ik welke ring ik wilde en sprak een van de verkoopsters aan. Voordat ik dat eigenlijk deed, herkende de eigenaresses van Dijk Geluk mij gelijk; ”Kimmetjekims”! Dat vond ik zoo leuk, dat als mensen je herkennen van een eerdere samenwerking!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Toen ik dit ringetje mee mocht nemen vond ik dit natuurlijk hartstikke leuk, daarom laat ik deze vandaag aan jullie zien. Het is namelijk helemaal mijn ding deze ring, helemaal zelf uitgezocht. Het is een ring met een rosé kleurige laag en de setting waar de zirkonia in zit bevat een leuk werkje. De ring is van het merk Biba Store, hier waren mijn vorige sieraden van Dijk Geluk ook van.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dijk Geluk is een bedrijf gevestigd in Zeewolde. Ze bieden mooie, hippe sieraden van hoogwaardige kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Ze verkopen niet alleen armbanden, maar ook nog andere accessoires. Naast de armbanden verkopen ze ook oorbellen, ringen, kettingen en andere stijlvolle accessoires. Alle sieraden zijn gemaakt van écht leer of stainless steel.

Dijk Geluk is te vinden op verschillende grotere evenementen. Zo waren zij ook te vinden bij de Beautygloss Party in Amsterdam, maar zij zijn ook te vinden op andere beurzen en fairs als de Margriet Winterfair en de Libelle Zomerweek.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vind je het leuke sieraden? Dan is het ook mogelijk om Dijk Geluk te volgen via Facebook of Instagram. Lijkt het je leuk om een workshop te volgen of wil je meer weten over deze leuke sieraden? Dan kun je altijd contact opnemen via Facebook of Instagram of je kunt een mailtje sturen naar: anjawestdijk@hotmail.com.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

WINACTIE
Omdat je deze ring gewoon moet hebben mag ik een van mijn lieve lezers blij maken met deze ring en deze ga ik op 5 december in de avond verloten onder één van mijn lezers. Wat moet je hier voor doen? Het is heel simpel. Laat eventjes weten in de comments of je mee doet!

Wat kun je winnen?
De ring op de afbeelding ik jouw maat

Hoe kun je meedoen?
Like de Facebook pagina van Facebook 
Like mijn Facebook pagina Kimmetjekims

Tot wanneer loopt de winactie?
De winactie eindigt 5 december 2016. Dan maak ik de winnaar in de avond bekend op mijn blog, Facebook of Instagram, ook stuur ik de winnaar een persoonlijk mailtje. Houd dus je mailbox goed in de gaten en zorg ervoor dat je binnen 48 uur reageert. Bij geen reactie binnen 48 uur zoek ik een nieuwe winnaar uit.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Wat vinden jullie van mijn nieuwe ring? Dragen jullie zelf ook ringen?

Liefs Kimberley

18 Reacties

 1. 23 november 2016 / 05:19

  Wat een mooie ring Kimmie, ik snap dat je hier blij mee bent. De winactie skip ik even, ik heb twee ringen die ik nu altijd draag (waaronder mijn verlovingsring 😉 ).

 2. marina
  23 november 2016 / 07:05

  Oh deze os mooi. Een cadeautje voor mijzelf. Ik doe mee!

 3. 23 november 2016 / 07:10

  Wow wat een prachtige ring Kim! Ik sla deze ook even over, want ik heb geen facebook. Succes aan alle andere meiden in ieder geval. Xx

 4. 23 november 2016 / 09:16

  Super leuk inderdaad dat ze je meteen herkennen en de ring meekreeg! Ik sla voor nu de winactie even over omdat ik altijd dezelfde ringen (met betekenis) draag en het zonde vind deze af te doen.

 5. Henrieke
  23 november 2016 / 09:48

  Wat leuk, ik doe graag mee! Ik draag eigenlijk nooit ringen maar zou dit best willen, zeker zo’n mooie als deze.

 6. 23 november 2016 / 10:22

  Wat een mooie ring, ik doe zeker mee! Ik heb je ondertussen ook geliked op Facebook!

 7. Suzanne
  23 november 2016 / 13:13

  Wauw wat een mooi ringetje en ook een hele leuke kleur. I’m in !

 8. Jolijn
  23 november 2016 / 14:16

  Waauw prachtig! Ik maak graag kans (:

 9. 23 november 2016 / 19:36

  Wat een prachtige ring! Helaas zijn mijn vingers al vol, dus deze sla ik over.

 10. 24 november 2016 / 13:16

  Ik vind hem echt super mooi! Ik doe graag mee met je win actie! ^^ I kheb alle stappen gedaan.

 11. 24 november 2016 / 18:18

  Deze ring schreeuwt gewoon mijn naam. Ik doe heeeeel graag mee aan de winactie ^^

 12. 24 november 2016 / 21:00

  Echt een hele toffe ring, ik sla even over. Heb net een onwijs mooie ring van vriendlief gekregen met een aanzoek erbij <3 Dus ik gun een van de andere dames deze beauty. Je armband is ook erg tof!

 13. Sabrina
  24 november 2016 / 21:40

  O zo mooi! Past ook perfect bij je horloge en armband, die wil ik ook 😉
  Ik doe graag mee!

 14. John leidner
  25 november 2016 / 07:23

  Wat mooi hier kan ik mijn lieve vriendin en het heel blij mee maken mijn vriendin volg je op Facebook Instagram en jou leuke blog
  Ik hoop dat ik deze mooie ring wint omdat mijn aanstaande vrouw een hele lieve moeder is van ons dochtertje jill van 2 jr je heb een leuke blog kimmetje en volgens mijn ben ik de enige man of niet haha ik wens je verder veel succes met jou super leuke blog meid

  Groetjes
  John

 15. 25 november 2016 / 08:52

  Oh wat leuk dat je bij de Margriet winterfair bent geweest! Ik ben afgelopen jaar ook aanwezig geweest :) En wat tof dat de verkoopster je herkende, #celebritygoals haha! Iedereen veel succes met deze winactie; ik sla hem even over omdat ik al heel veel ringen heb :) Fijn weekend alvast! Liefs

 16. Soraya
  30 november 2016 / 21:47

  Wat leuk! Ik ben gek op rosé goud. Ik doe mee! Ik volgde je al op FB en heb de sieradenpagina ook geliked!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

65 − 55 =