Nieuwe oorbelcombinaties van Bizzywoman + kortingscode

bizzywomannl-kimmetjekims

Al eerder schreef ik een artikel over dat ik een tweede oorbel gaatje heb en dat ik het leuk vind om mijn oorbellen te combineren. Onlangs ontving ik twee paar nieuwe zilveren oorbellen van de webshop Bizzywoman.nl. Deze webshop is nog maar kort geleden van start gegaan en ik ben nu al fan! Je kunt hier diverse zilveren sieraden vinden, kettingen, oorbellen maar ook leuke ringen in verschillende maten.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Minimalistische oorbellen zijn oorbellen die ik het liefst draag. Omdat ik dus twee gaatjes heb, wil ik deze ook altijd beide gevuld hebben met een oorbel. Het moet er wel mooi uit zien, maar het moet ook vooral praktisch zijn. Daarom kies ik altijd voor minimalistische oorbellen.

Processed with VSCO with a6 preset

Zelf vind ik het altijd belangrijk om iets te dragen wat van echt goud of echt zilver is; dit omdat mijn lichaam hier het beste op reageert. De laatste tijd draag ik graag roodgoud, maar ook zilver wil ik steeds vaker weer gaan dragen. Daarom heb ik deze nieuwe minimalistische oorbellen in de vorm van een pijl en een hartje gecombineerd met mijn roodgouden staafoorbellen en gouden steentjes oorbellen.

Processed with VSCO with a6 preset

Ik koos er voor om de Arrow oorbel naast het steentje te dragen omdat ik hem iets te druk vindt om naast mijn andere streepje te dragen. Deze is ook wel leuk om te dragen wanneer ik bijvoorbeeld er voor kies om één oorbel in te doen.

Processed with VSCO with a6 preset

De hartjes vond ik ook erg schattig. Deze Caru oorbellen heb ik al eerder eens gehad in een iets groter formaat en in een gouden kleur. Daarom vond ik het erg leuk om deze aan te schaffen, omdat je deze zilveren weer anders kunt combineren. De prijzen van deze oorbellen liggen tussen de € 3,00 en € 10,00 wat ik ook nog eens een hele mooie prijs vind voor de kwaliteit van de oorbellen.

Wat misschien ook nog erg leuk is voor jullie: ik mag maar liefst 10% korting weggeven wanneer je een bestelling plaats bij bizzywoman.nl met de kortingscode ‘kimmetjekims’ 

Processed with VSCO with a6 preset

Welke van de twee vinden jullie het leukst?

Liefs Kimberley

€€€

10 Reacties

 1. Brittany
  21 maart 2017 / 07:00

  aaaah die pijltjes zijn echt zó schattig. Hebben, hebben, hebben!

 2. 21 maart 2017 / 07:50

  Ik vind die staafjes zo leuk! Wat ik erg leuk vind aan een tweede gaatje is dat je zo kunt combineren, misschien doe ik het ook nog wel eens. Malou x

 3. 21 maart 2017 / 08:01

  Wauw wat een mooie oorbellen, ik vind ze heel erg leuk!
  Ik ben gek op minimalistische oorbelletjes. <3
  Liefs,
  Evelien

 4. 21 maart 2017 / 08:20

  Leuk dat ze op zo’n kaartje komen. Ik vind de pijltjes het mooiste. :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

− 1 = 9