Nieuwe geuren van Etos – Mystic Night, Evening Kiss, Dreamy Garden

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Afgelopen week mocht ik weer een leuk pakketje ontvangen van Etos. Dit keer met iets anders dan verzorging voor de huid, dit keer namelijk iets waar je heel erg lekker van gaat ruiken. Ik mocht een nieuwe eau de toilette ontvangen van Etos en twee keer een bodymist.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Al eerder had ik een eau de toilette van Etos aangeschaft, en toen ik deze nieuwe eau de toilette zag, was ik natuurlijk helemaal happy. Forever Love had ik al, en daar ben ik een grote fan van. De nieuwe geur die ik binnenkreeg is echt eentje voor de tijd van het jaar, maar ook zeker een die bij mij past. Ik vind het heerlijk om naast een eau de toilette een bodymist te dragen, dus ik weet zeker dat één van deze bodymists in mijn tas beland.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Evening Kiss – Bodymist – € 5,99
Veel van jullie weten waarschijnlijk al dat ik dol ben op bodymist. Ik heb het van verschillende merken, en ben blij dat ik het nu ook van Etos heb. Deze moderne klassieker bevat een geraffineerde mix van witte bloemen met hout en gourmandnoten. Het warme, kruidige hart zorgt voor een onweerstaanbare aantrekkingskracht, terwijl peer en oranjebloesem het geheel toch heel elegant houden.

Belangrijkste geurnoten: roze peper, oranjebloesem, koffie.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Mystic Garden – Eau de toilette – € 9,99
Etos kent 5 verschillende geuren waaronder de Mystic Garden. Deze oriëntaalse, bloemige geur bevat een warme en zwoele mix van roze peper en sandelhout, aangevuld met roos en kruidige patchoeli. De verkwikkende roze peper schudt je zintuigen wakker, waarna roos en patchoeli je verder verleiden. Een sensuele geur voor de vrouw die geniet van het leven en weet wat ze wil.

Belangrijkste geurnoten: roze peper, roos en sandelhout.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Dreamy Garden – Bodymist – € 5,99
Sinds september verkoopt Etos naast de eau de toilet geuren ook bodymist. Een fris en fruitig geurbouquet van amaryllis, jasmijn en ylang ylang, aangevuld met groene akkoorden en een warm en zonnig slot van musk en patchoeli. Een vrouwelijke bloemengeur die je direct aan warme zomermiddagen in de tuin doet denken.

Belangrijkste geurnoten: neroli, witte amaryllis en kasjmier.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Wat een heerlijke geuren heeft Etos uitgebracht! Net zoals Forever Love ben ik ook weer blij met het nieuwe geurtje, Mystic Night. Ik ben er helemaal blij mee en ik weet zeker dat ik deze geuren er vaak bij zal pakken. De bodymists zijn al verkrijgbaar in de winkel en de nieuwe geur Mystic Night is vanaf 21 november verkrijgbaar bij Etos.nl en bij de Etos winkels!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Zijn jullie al bekend met deze nieuwe geuren van Etos?

Liefs Kimberley

20 Reacties

 1. 15 november 2016 / 05:52

  Ik ken deze geuren niet, maar ze lijken mij heel fijn!

 2. 15 november 2016 / 08:26

  Ik heb ze ook ontvangen maar moet ze nog testen. Je hebt me erg nieuwsgierig gemaakt!

 3. 15 november 2016 / 08:28

  Wat heerlijk dat de Etos zoveel eigen geuren in het assortiment heeft. Ik heb ze nog nooit geroken, maar ze klinken erg goed. Ik ben vooral benieuwd naar Evening Kiss, die geurnoten spreken mij erg aan!

 4. 15 november 2016 / 08:46

  Ken ze nog niet maar zien er veelbelovend uit!

 5. 15 november 2016 / 09:07

  Evening kiss vind ik ook zo lekker.. nu wel benieuwd naar Mystic Nights!

 6. 15 november 2016 / 10:18

  Vind body mists echt fijn, minder sterk dan parfum maar toch een lekker luchtje 😀 moet eens in de winkel gaan snuffelen want het klinkt goed!

 7. 15 november 2016 / 10:23

  Evening Kiss lijkt mij een hele lekkere! Ik heb ook gek op body mist. Ik ga nu wel gelijk even opschrijven dat ik binnenkort eens naar de Etos moet gaan om hem te gaan ruiken, want ik ben super benieuwd. De ingrediënten lijken mij perfect zo bij elkaar!

 8. 15 november 2016 / 12:34

  Ik vind de flesjes er erg mooi uitzien! Ik gebruik zelf ook vaak bodymist, dus misschien een keer proberen.

 9. 15 november 2016 / 13:16

  Ik vind de flacons zo leuk vormgegeven! En totaal niet duur ook, dus ik ga snel even bij Etos langs!

 10. 15 november 2016 / 14:40

  Ik wil hier ook wel wat van proberen . Klinkt en ziet er allemaal goed uit.

 11. 15 november 2016 / 17:23

  Oeeeh die twee body mist lijken me erg lekker! Toevallig draag ik nu een body mist van The Body Shop.

 12. 15 november 2016 / 19:37

  Ik heb ze al voorbij zien komen, ik ben gek op body mist dus ben ook heel erg benieuwd naar deze van de etos! Mooie producten <3
  Liefs,
  Evelien

 13. 16 november 2016 / 06:36

  Mystic night lijkt me ZO lekker! En de prijs vind ik echt weer heel tof van Etos; lekker budgetproof! Liefs

 14. 16 november 2016 / 06:59

  Ik heb ze nog nooit geroken, maar ik ben nu wel erg benieuwd! Body mists zijn ook echt heerlijk dus misschien dat ik er eentje aanschaf. :)

 15. 16 november 2016 / 16:32

  Ahh zo leuk, ze lijken me eigenlijk allemaal wel heel erg lekker ruiken! Mooie foto’s btw Kimberley!
  Liefs,
  Elles

 16. 16 november 2016 / 19:23

  Evening kiss klinkt echt heerlijk! Ben dol op die warme en kruidige geuren.

 17. 19 november 2016 / 14:42

  Ik vind de flacons zo leuk.
  Ik ben dol op gekleurde flesjes, dat maakt een product meteen aantrekkelijk om te kopen.
  Heerlijk artikel om te lezen, het heeft mij wel een beetje nieuwsgierig gemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

31 − = 25