Mijn nieuwe slaapkamertje!

kimmetjekims

De laatste tijd is het een beetje rustig op mijn blog: hoe komt dat? Ik heb de laatste weken zoveel leuke dingen gedaan, dat ik gewoon kapot was en geen fut meer had om een blogpost te typen. Erg raar, want eigenlijk is bloggen ook mijn grootste hobby. Maar oké, i’m back! Wat heb ik al die tijd gedaan? Ik ben veel gewerkt, ben avonden en dagen weg geweest met mijn familie, vriendinnen en vriend, heb het festival Tomorrowland bezocht en ben druk bezig geweest met mijn kamer. Ik heb namelijk nieuw behang en accessoires en deze wil ik graag in een blogpost aan jullie laten zien.

kimmetjekims kimmetjekims

Voorheen had ik echt een roze-roze-kamertje. Ik ben dol op roze alleen soms sla ik er wat in door qua accessoires. Ik had een té cute behangetje van Pip Studio, alleen toch vond ik het zelf wel weer eens tijd voor wat vernieuwing: iets strakkers. Daarom koos ik voor wit behang, witte meubels, een wit dekbed en nog meer wit. Ik houd gewoon zo van wit en dat valt ook vast en zeker te zien aan mijn nieuwe slaapkamer. Het geeft mij rust en ik kan er dan zelf zoveel mogelijk leuke en gekleurde accessoires in zetten die ik maar wil, zonder dat het te druk wordt in mijn kamer.

kimmetjekims kimmetjekims img_5778

In mijn kamer heb ik een heel groot twee persoons bed staan, met een kledingkast, een ledikant waar ik nog andere spulletjes in kan opbergen als ondergoed, verzorgingsproducten, spullen voor mijn uitzet en andere rommeltjes die ik niet kwijt wil. Daar doe ik ook mijn make-up bij één van mijn 3 spiegels -ja, veel-. Ook heb ik al heeeel lang een discobal op mijn kamer, deze heb ik ooit gekregen op mijn verjaardag van mijn ouders. ‘Omdat ik zoveel van feestjes houd’.

kimmetjekims kimmetjekims
kimmetjekims
kimmetjekims

Mijn make-up tafel. Ja, het is dan niet echt een make-up tafel maar zoals ik al zei gebruik ik dit als make-up tafel. Hier staat mijn make-up organizer op die ik hoognodig nog moet uitzoeken, maar na mijn kledingkast had ik er wel even genoeg van. Allerlei items staan trouwens op United Wardrobe, die je hier kunt shoppen. Parfums, shirtjes, schoenen, tassen, ik verkoop van alles! Je kunt mij vinden onder de naam Kimberley de Lang. Hier liggen ook mijn sieraden die ik in een sieradendoos heb opgeborgen.

kimmetjekims kimmetjekims kimmetjekims kimmetjekims

Naast mijn make-up heb ik hier ook allerlei andere spullen liggen, voor mijn uitzet en spullen die ik niet kwijt wil. Ook heb ik hier mijn ondergoed, wat niet zo interessant is. Onder mijn bed heb ik mijn schoenen in een mega-opbergdoos staan en mijn kleding hangt aan mijn kledingrek en hangt in mijn kast. Boven op mijn kledingkast staan bakken waar al mijn tassen en sjaals in zitten. Ook hier heb ik mijn te-fancy Coca Cola flesjes staan.

kimmetjekims kimmetjekims Processed with VSCO with hb1 preset Processed with VSCO with hb1 preset

Voor de rest kunnen jullie eigenlijk alles wel zien op de foto’s hoe mijn kamer eruit ziet. Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden. Ik ben er in ieder geval super blij mee!

Liefs Kimberley

10 Reacties

 1. 15 augustus 2017 / 05:41

  Wat is je kamer mooi geworden moppie! Lekker rusitgevend inderdaad. Gekleurde accessoires kan je altijd nog toevoegen als je dat wil!

 2. 15 augustus 2017 / 05:56

  Welkom terug meis. Wat is het mooi geworden! Erg leuk en die cola flesjes kan ik mij nog herinneren.. die heb ik ook gespaard! haha Xx

 3. 15 augustus 2017 / 15:15

  Wat een prachtige kamer is het geworden kim! Mooi ingericht ook. Ik zou zelf ook nog eens een grote spiegel willen waar ik mijn gehele outfit in kan zien, altijd handig namelijk 😉 Leuk dat je terug bent.

 4. 15 augustus 2017 / 18:57

  Wauw, leuke inrichting en wat een leuke spulletjes heb je ook!

 5. 17 augustus 2017 / 22:53

  Wauw wat een heerlijke schone en frisse uitstraling heeft je kamer, love it!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

14 + = 15