Mijn favoriete handproducten op dit moment

Processed with VSCO with hb1 preset
Het verzorgen van mijn huid vind ik een belangrijk iets, maar ik vergeet ook zeker mijn handen niet. Die hebben zo af en toe ook een voedende handcreme nodig, of iets wat er voor zorgt dat ze lekker ruiken of niet uitdrogen. Samen met mijn moeder test ik altijd heel veel handproducten uit, omdat zij dit ook zo fijn vind. Samen hebben wij een top 4 gemaakt van onze lievelings-handproducten en deze wil ik graag vandaag delen op mijn blog. Ik hoop zo jullie ook te enthousiasmeren over mijn lievelingsproducten.

Processed with VSCO with hb1 preset

Believ’in Unicorns Handzeep
Deze handzeep hebben jullie al eerder op mijn blog voorbij zien kunnen komen in dit artikel. Hier was te lezen dat ik hier heel erg enthousiast over was, en van deze gedachte ben ik nog niet afgestapt. Het potje staat in de badkamer en wordt door het hele gezin met veel plezier gebruikt. Handzeep is iets wat ik belangrijk vind voor de verzorging van mijn handen. Wanneer ik een dagje heb gewerkt, -waarbij ik allemaal geld in mijn handen heb gehad-, vind ik het een heerlijk iets om even mijn handen goed te wassen met een goed ruikende, verzorgende handzeep.

Processed with VSCO with hb1 preset

Victoria’s Secret Bodysplash
Ja, bodysplash voor je handen? Klinkt misschien heel apart, maar ik doe het serieus. Wanneer ik mijn body in de ochtend in spray met een van mijn favoriete producten van Victoria’s Secret, neem ik ook gewoon mijn handen mee. Dan zul je misschien denken dat dit gaat plakken, maar dat doet het totaal niet. Het geeft gewoon een lekker geurtje aan je handen die ook wel even blijft hangen. Love it!

Processed with VSCO with hb1 preset

Glycerona Handen wassen zonder water
Glycerona, een merk waar ik nog nooit van had gehoord. Ik heb het nu een aantal weekjes, ik mocht het testen voor mijn blog. Maar na een aantal keer geprobeerd te hebben, heb ik gelijk maar 8 flesjes besteld. 8? Ja! Mijn moeder en ik zijn er helemaal weg van. Het is een reinigingsgel die je op je handen kunt doen wanneer je even geen water in de buurt hebt. Een flesje die je dus heel makkelijk in je tas kunt stoppen. Het droogt makkelijk en snel op, plakt niet en de geur die er aan zit maakt mij nog veel blijer. De beste die ik tot nu toe heb getest, deze reinigt en verzacht heerlijk. Wat ook nog leuk is aan deze, zodra je hem op doet gaat het een soort van bubbelen op je handen, een super leuk gevoel.

Processed with VSCO with hb1 preset

Etos handcreme
Een voedende handcreme mag ook zeker niet ontbreken. Sinds ik Etos Friend ben sta ik er versteld van hoeveel heerlijke producten Etos eigenlijk verkoopt. Nog niet zo lang geleden ontving ik deze handcreme, en ik ben fan! Hij is daarom ook al bijna op. Dit is eentje die ik zeker weer aan zal schaffen, omdat ik echt het gevoel heb dat ik mijn handen hiermee verwen.

Welke producten moet ik volgens jullie zeker nog eens proberen?

Liefs Kimberley

3 Reacties

  1. 16 september 2017 / 04:55

    Je bent idd de eerste die ik hoor zeggen dat je je handen ook inspayt met bodymist, maar wat zullen je handen lekker ruiken dan! Hihi

  2. 16 september 2017 / 07:26

    ahhh die unicorn, zo cute! ziet er goed uit :) fijn weekend meis X

  3. 17 september 2017 / 17:05

    Ik ben met name erg nieuwsgierig naar de crème van Etos. Ziet er lekker clean uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

+ 68 = 71